- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
Ohh canım keyfini cikarin tatilin. Bebeğiniz de sizinledir insallah kuzum. Biz evleneli 3 sene olacak daha hic tatile gidemedik eşimin işinde hep bi problem çıktı. Bu sene tatil yapacaktik karadeniz turuna cikacaktik arabayla.. Ama bu durumda gidemem malesef.. Aslinda cok ihtiyacim varUyku çok normal oğlumda 4 ay uyudum içim geçerdi basımı koyduğum yerde
Adete 6 gün kaldı meraktaym acaba bebiş hayırlısı ile esimde bende umutluyum
İzne ayrıldık 3 hafta memleketlere gideceğiz
AY HADİ HAYIRLISI CANIM...Uyku çok normal oğlumda 4 ay uyudum içim geçerdi basımı koyduğum yerde
Adete 6 gün kaldı meraktaym acaba bebiş hayırlısı ile esimde bende umutluyum
İzne ayrıldık 3 hafta memleketlere gideceğiz
bu sıralar sessizleşti burası canım bir hamiş haberi daha alsakkızlarr nerdesiniz ayy! kimsenin sesi soluğu çıkmıyor..
sen nasılsın kuzum ? bu arada 37 hamile yokmuydu grupta?bu sıralar sessizleşti burası canım bir hamiş haberi daha alsak
düşük yaşayan arkadaşımız oldu canım o nedenlesen nasılsın kuzum ? bu arada 37 hamile yokmuydu grupta?
hadi yaaadüşük yaşayan arkadaşımız oldu canım o nedenle
amin canım inşallahhadi yaaa(( çok üzüldüm allah en tezinden yeniden versin inşallah kendisine.
Selam kızlar aynennkac gündür ses cikmiyor kimseden ramazandan olsa gerek :)) iyisiniz Insallah
Hala böyle günlerde bile bu konulari mi açıyorlar yaaa.. Oruclu birini doyurmanin sevabi bile ne kadar cokken 25 kisiyi doyuruyorsun hem sevabini alıyorsun hem o kadar yoruluyorsun insanlar minnet duyacagina kalbini eziyorlar... Allah a cok dua edin canim özellikle caniniz acidiginda cok dua edin kabul olacak insallah..Aleykumselam canim. Ramazanin son gunleri son misafirler. Dün aksam 25 kisilik misafirim vardi bugün pertim. Sahura kadar anca toparlayabildim evi yatistirdim. Gözümü acamiyorum uykusuzluktan yorgunluktan. Allah kabul etsin kalabalik iftarlari cok seviyorum ama her gordüklerinde bu kadar tembel olmayin yokmu halen bebek.bukadar uzatmayin ilerde tedavi olmak zorunda kalirsiniz laflari beni derinden üzüyor. Bu insanlar nekadar dusuncesiz nasil cocuk sevdigimi biliyorlar belki olmuyordur sorupta üzmeyelim diye hic dusunmuyorlar
Kendini yormamaya çalış canim tutunma dönemlerinde hareketin fazlasi zarar Allah korusun. Insallah güzel cikar değerin sonucu alinca bize yazarsinMerhaba kızlar aynen valla orucun son günleri yoğun geçiyor hafta sonu bizde toplu bı iftar verdik bayağı kalabalıktı 200-300 kişi hemen hemen maneviyat çok yoğun güzeldi ama kimse henüz hamile olduğumu bilmediği için bayağı yoruldum ama değdi . Simdi de hastaneye geldim bakalim değerim ne kadar yükselmiş umarım yeteri kadar Yükselmiştir..
Evet kızlar sonucu aldım çarşamba günü 136 çıkmıştı 4 gün sonra bugün 1321 olmuş çok şükür
Ama henüz daha küçük ultrasonda göremeyiz dedi doktor ve cumaya gün verdi heyecanla bekleyeceğim
Masallah canim bak degerin az olmasi korkulacak bisey degilmis cok guzel yükselmiş. Darisi burada bebek bekleyen arkadaslarimizin basina insallah :))Evet kızlar sonucu aldım çarşamba günü 136 çıkmıştı 4 gün sonra bugün 1321 olmuş çok şükür
Ama henüz daha küçük ultrasonda göremeyiz dedi doktor ve cumaya gün verdi heyecanla bekleyeceğim
Sağol canım benim dualarım sizinle inşallah tez zamanda sizdende güzel haberler alırızMasallahh canim. Sevindim senin adina. Rabbim hayirlisiyla saglicakla kucagina almani nasip etsin tüm hamişlerimizinde tabi. Allahim tez zamanda bizlerede tüm isteyen anne adaylarinada hayirla nasip eder insallah. Sizlerin dualarina ihtiyacimiz var.
Öyle valla korkuyordum çok şükür korktuğum olmadı amin inşallah darisi isteyen herkeslerin başınaMasallah canim bak degerin az olmasi korkulacak bisey degilmis cok guzel yükselmiş. Darisi burada bebek bekleyen arkadaslarimizin basina insallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?