2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Uyku çok normal oğlumda 4 ay uyudum içim geçerdi basımı koyduğum yerde
Adete 6 gün kaldı meraktaym acaba bebiş hayırlısı ile esimde bende umutluyum
İzne ayrıldık 3 hafta memleketlere gideceğiz
Ohh canım keyfini cikarin tatilin. Bebeğiniz de sizinledir insallah kuzum. Biz evleneli 3 sene olacak daha hic tatile gidemedik eşimin işinde hep bi problem çıktı. Bu sene tatil yapacaktik karadeniz turuna cikacaktik arabayla.. Ama bu durumda gidemem malesef.. Aslinda cok ihtiyacim var

Uyku çok normal oğlumda 4 ay uyudum içim geçerdi basımı koyduğum yerde
Adete 6 gün kaldı meraktaym acaba bebiş hayırlısı ile esimde bende umutluyum
İzne ayrıldık 3 hafta memleketlere gideceğiz
AY HADİ HAYIRLISI CANIM...
inşallah hayırlarla sağlıcakla bebiş gelmiştir gülüm..
benim de son 11 gün

36. hamişimizi bekliyoruz canım ALLAH sıkıntı yaşayan arkadaşlarımızın da en yakın zamanda sabırlarının muradını alırlar yeniden evlatlarının haberlerini alıp hayırlarla sağlıcakla kucağına alırlar inşallah amin

Selam kızlar aynennkac gündür ses cikmiyor kimseden ramazandan olsa gerek :)) iyisiniz Insallah

Aleykumselam canim. Ramazanin son gunleri son misafirler. Dün aksam 25 kisilik misafirim vardi bugün pertim. Sahura kadar anca toparlayabildim evi yatistirdim. Gözümü acamiyorum uykusuzluktan yorgunluktan. Allah kabul etsin kalabalik iftarlari cok seviyorum ama her gordüklerinde bu kadar tembel olmayin yokmu halen bebek.bukadar uzatmayin ilerde tedavi olmak zorunda kalirsiniz laflari beni derinden üzüyor. Bu insanlar nekadar dusuncesiz nasil cocuk sevdigimi biliyorlar belki olmuyordur sorupta üzmeyelim diye hic dusunmuyorlar

Hala böyle günlerde bile bu konulari mi açıyorlar yaaa.. Oruclu birini doyurmanin sevabi bile ne kadar cokken 25 kisiyi doyuruyorsun hem sevabini alıyorsun hem o kadar yoruluyorsun insanlar minnet duyacagina kalbini eziyorlar... Allah a cok dua edin canim özellikle caniniz acidiginda cok dua edin kabul olacak insallah..

Merhaba kızlar aynen valla orucun son günleri yoğun geçiyor hafta sonu bizde toplu bı iftar verdik bayağı kalabalıktı 200-300 kişi hemen hemen maneviyat çok yoğun güzeldi ama kimse henüz hamile olduğumu bilmediği için bayağı yoruldum ama değdi . Simdi de hastaneye geldim bakalim değerim ne kadar yükselmiş umarım yeteri kadar Yükselmiştir..

Kendini yormamaya çalış canim tutunma dönemlerinde hareketin fazlasi zarar Allah korusun. Insallah güzel cikar değerin sonucu alinca bize yazarsin

Evet kızlar sonucu aldım çarşamba günü 136 çıkmıştı 4 gün sonra bugün 1321 olmuş çok şükür
Ama henüz daha küçük ultrasonda göremeyiz dedi doktor ve cumaya gün verdi heyecanla bekleyeceğim

Masallahh canim. Sevindim senin adina. Rabbim hayirlisiyla saglicakla kucagina almani nasip etsin tüm hamişlerimizinde tabi. Allahim tez zamanda bizlerede tüm isteyen anne adaylarinada hayirla nasip eder insallah. Sizlerin dualarina ihtiyacimiz var.

Masallah canim bak degerin az olmasi korkulacak bisey degilmis cok guzel yükselmiş. Darisi burada bebek bekleyen arkadaslarimizin basina insallah :))

Sağol canım benim dualarım sizinle inşallah tez zamanda sizdende güzel haberler alırız

Birşey daha soracağım kızlar ben oruç tutuyorum başından beri bı zararı falan olurmu ki gelişimi açısından engel bir durum olurmu sizce bu konuda bilgisi olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…