- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Evet canım özel hastaneydi bende çok erken buldum bi kaö aydır denediğimiz belirttim ama çektir dedi bende çok korktum canım sen çektirmedin mi kaç yıldır bebiş istiyosun yada varmı bebekCanım özele mi gitmiştin?doktor banada demişti hsg çektir diye ama ben çektirmedim. Hem korktum hemde gereksiz buldum eğer bir yıl içinde olmazsa o zaman çektirmeyi düşünüyorum. Senin durum daha farklı acele etme bencede senin için çok daha erken.
Ben 11 aylıkevliyim bi kaç aydır ilişki yaşıyorum. Benim de merak ettiğim buydu hsg den önce yumurta takibi yada klomen falan vermesi lazım değilmi diye sormuştum hiç bi şey vermedi valla horman testi yapıldı ultrason la karnımdan bakıldım ve yine ultrasonla alttan yumurtalıklara bakıldı bi sıkıntı yok hsg çektir dedi. Yumurta takibi falan hiç bişey yok vallaCanim ben yaklasik 2 sene vajinismus yasadim. O haldeyken iki kere hamile kaldim ama düşük oldular. 6 aydir da olmasi icin caba gösterdik eşim de vitamin tedavisi oldu. Hsg ye karar vermen için henüz çok erken. Bence bir süre daha bekle. Soğan kürü yap kendine rahimini tuplerini temizler. Eşine de keçiboynuzu kaynat. Büyük tedavilere baslamaniz için erken canım. Klomen tedavisi gördün mu ya da yumurta takibi yaptirdin mi
Dokturama belirttim birde vajinusmus yaşadığımı ama bana da burdan okuduğum kadarıyla bi kaç yıllık korunmasız ilişkide gebelik elde edemeyenler çektirmiş genelde rahim filmini inan o kadar da korkuyorum ki çektirmekten birde ücreti de ucuz bişey değil 600 tl falan ben en iyisi biraz daha deneyeyim eşimde bakılsın baktık yine olmuyo öyle çektiririm filmide ilgilendiğin için cevap yazdığın için teşekkürler canım
Ben herşeyi yaptım herşey temiz çıktı ama hsg hem çok pahalı hemde acılı olduğunu duydum ve genelde 1 yıl korunmasız ilişkiden hamilelik elde edilemezse çekilmesi gerekiyomuş korktum bende burdakilere danışayım dedim ilk ilaç tedavisi mi olmuşlar yoksa hsg mi çektirmişler diyeCanım çocuk düşünmeden önce bende doktora gittim bi sıkıntı var mı boşuna uğraşmayalım sıkıntı varsa tedaviyi olup öyle deneyelim istedim doktorada bunu belirttim . O zaman banada tüm testleri yaptı rahim filmi çekti galiba anestezi verdi bilmiyorum biseyler yaptibisey çıkmadı en azından içimiz rahat etti
Ben 11 aylıkevliyim bi kaç aydır ilişki yaşıyorum. Benim de merak ettiğim buydu hsg den önce yumurta takibi yada klomen falan vermesi lazım değilmi diye sormuştum hiç bi şey vermedi valla horman testi yapıldı ultrason la karnımdan bakıldım ve yine ultrasonla alttan yumurtalıklara bakıldı bi sıkıntı yok hsg çektir dedi. Yumurta takibi falan hiç bişey yok valla
Evet özel hastanede devlette çekiliyomu hiç bilmiyorum vallahi ama korkuyorum siz çekildinizmi yada ne zaman çekildiniz evliliğiniz kaçıncı ayıydıCanım 600 tl dedıgıne gore ozelde cektrceksın yanı anestezyle olr hc korkmana gerk yok bos yere. Nrmaldede adet agrısı gbı bı agrı oluyor bıkac dk snra haffleyerk ecıyor ewe gıdene kadr kalmamıstı benım. Rabbım hayrlı saglklı ewlat nasıp etsın ınsaallah
bilmiyorum canım aslında haklısın bakalım belki yarına yaparız ya da cuma geceCanim son gün diye salma tahmininden gec de catlayabilir yumurtan bir cok insanin gec döllenme oluyor. Iki gun arayla adete kadar devam et bence
Senin horman testlerin falan normal çıkmasına rağmen mi aşılama yaptılar benim herşeyim normal çıkmıştıCanm herkese aynı sey uygulanmıyor bn 4 asılama yaptrdım ılk tup beebgnde hamıle kaldım cok sukur banada talıp galan yapmadan dırekt tum tahlıller yapldı ve klomenle ılk asılamamı oldum ama benım rezervde sıkntı vardı azalma vardı. Yumrta takını ıcın gelp gtmendnse tahlller btrıp bı an önce tedavıye gecmn daha mantklı canm cnku ınan bı zamandn sbra gt gel bıkıyo bunalıyo ınsan bı an önce bı tedavı yaplsa dıuosun
Evet özel hastanede devlette çekiliyomu hiç bilmiyorum vallahi ama korkuyorum siz çekildinizmi yada ne zaman çekildiniz evliliğiniz kaçıncı ayıydı
Senin horman testlerin falan normal çıkmasına rağmen mi aşılama yaptılar benim herşeyim normal çıkmıştı
Ben zaten vajinusmus yaşadım çok korkak bi insanım doktor troidden hamile kalamaZsın demişti en iyisi troid hormonum düşene kadar deniyeyim yine olmazsa rahim filmi çektireyim cevaplarınız için hepinize teşekkürlerBen bıbucuk yıllık ewlıydım gttgmde olmamatı tahlıller yapldı rahım fılmıde ıstendı tedavıye baslamadan rahım fılmı ceklıyor mtlaka elnzde bulnsun cnku tup tıkalıysa asılamann bı anlamı kalmıyo tup bebege gecıyolar rahım fılmı onemlı. Devlette ucretsız yaptrabılrsın ama anestezı vermez bıraz sancın olr ama kıssen kısyede degsıyo benım olmstu adet sancım ama bnden önce cıkanm daha haff olmstu bunueden acı eşiğindnde degısıyo
Bence sen önce doktorunu degistir canim ben öyle sacmalik duymadim. Hsg ye kadar bakmasi uygulamasi gereken bir dünya tadavi var.Ben 11 aylıkevliyim bi kaç aydır ilişki yaşıyorum. Benim de merak ettiğim buydu hsg den önce yumurta takibi yada klomen falan vermesi lazım değilmi diye sormuştum hiç bi şey vermedi valla horman testi yapıldı ultrason la karnımdan bakıldım ve yine ultrasonla alttan yumurtalıklara bakıldı bi sıkıntı yok hsg çektir dedi. Yumurta takibi falan hiç bişey yok valla
Bence sen önce doktorunu degistir canim ben öyle sacmalik duymadim. Hsg ye kadar bakmasi uygulamasi gereken bir dünya tadavi var.Ben 11 aylıkevliyim bi kaç aydır ilişki yaşıyorum. Benim de merak ettiğim buydu hsg den önce yumurta takibi yada klomen falan vermesi lazım değilmi diye sormuştum hiç bi şey vermedi valla horman testi yapıldı ultrason la karnımdan bakıldım ve yine ultrasonla alttan yumurtalıklara bakıldı bi sıkıntı yok hsg çektir dedi. Yumurta takibi falan hiç bişey yok valla
Çok şükür canım Rabbim isteyen herkesi nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın dualarim hep onlarla inşallahhRabbim seni de evlat hasreti ceken herkesi de sevindirsin insallah canim. Sen de hem kendine hem evlat isteyenlere dua et bu mubarek günlerde. Rabbim bu mubarek günlerde bu sevinci yaşattı bize şükürler olsun. Pazartesi iyi haberlerini bekliyorum
En iyisi ben direk hastanemi değiştiriyim bu ayda hamile kalmazsam inşallah ihtiyaç duymam valla canım bana da saçma geldi deneyimi olanlara sormak için bu sayfayı buldum sorayım dedim siz nasıl bir yol izlediniz diye sizin doktorunuz nasıl bir yol izledi neler yaptı hamilemisin kaç yıllık evlisin ay çok soru sordum kusura bakma canımBence sen önce doktorunu degistir canim ben öyle sacmalik duymadim. Hsg ye kadar bakmasi uygulamasi gereken bir dünya tadavi var.
Biz çocuk düşünmeye başlayınca gittik testlerde hiç birşey çıkmadı o zaman ona baktı . Bizde 750 tl verdik ama başka birşeyler daha yaptı galiba . Ben ağrı sancı hic bisey hissetmedim anesteziyle yaptıgı için. O kadar para döktük test yaptırdık sadece yumurtlama takibi yapmadı . Meğer sıkıntı ondaymışBen herşeyi yaptım herşey temiz çıktı ama hsg hem çok pahalı hemde acılı olduğunu duydum ve genelde 1 yıl korunmasız ilişkiden hamilelik elde edilemezse çekilmesi gerekiyomuş korktum bende burdakilere danışayım dedim ilk ilaç tedavisi mi olmuşlar yoksa hsg mi çektirmişler diye
Sıkıntı yumurtalamandamıymış yani yoksa tüplerindemi gebemisin şimdiBiz çocuk düşünmeye başlayınca gittik testlerde hiç birşey çıkmadı o zaman ona baktı . Bizde 750 tl verdik ama başka birşeyler daha yaptı galiba . Ben ağrı sancı hic bisey hissetmedim anesteziyle yaptıgı için. O kadar para döktük test yaptırdık sadece yumurtlama takibi yapmadı . Meğer sıkıntı ondaymış
evet canım şimdi hamişSıkıntı yumurtalamandamıymış yani yoksa tüplerindemi gebemisin şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?