2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Evet canım özel hastaneydi bende çok erken buldum bi kaö aydır denediğimiz belirttim ama çektir dedi bende çok korktum canım sen çektirmedin mi kaç yıldır bebiş istiyosun yada varmı bebek

Ben 11 aylıkevliyim bi kaç aydır ilişki yaşıyorum. Benim de merak ettiğim buydu hsg den önce yumurta takibi yada klomen falan vermesi lazım değilmi diye sormuştum hiç bi şey vermedi valla horman testi yapıldı ultrason la karnımdan bakıldım ve yine ultrasonla alttan yumurtalıklara bakıldı bi sıkıntı yok hsg çektir dedi. Yumurta takibi falan hiç bişey yok valla

Canım 600 tl dedıgıne gore ozelde cektrceksın yanı anestezyle olr hc korkmana gerk yok bos yere. Nrmaldede adet agrısı gbı bı agrı oluyor bıkac dk snra haffleyerk ecıyor ewe gıdene kadr kalmamıstı benım. Rabbım hayrlı saglklı ewlat nasıp etsın ınsaallah

Ben herşeyi yaptım herşey temiz çıktı ama hsg hem çok pahalı hemde acılı olduğunu duydum ve genelde 1 yıl korunmasız ilişkiden hamilelik elde edilemezse çekilmesi gerekiyomuş korktum bende burdakilere danışayım dedim ilk ilaç tedavisi mi olmuşlar yoksa hsg mi çektirmişler diye

Canm herkese aynı sey uygulanmıyor bn 4 asılama yaptrdım ılk tup beebgnde hamıle kaldım cok sukur banada talıp galan yapmadan dırekt tum tahlıller yapldı ve klomenle ılk asılamamı oldum ama benım rezervde sıkntı vardı azalma vardı. Yumrta takını ıcın gelp gtmendnse tahlller btrıp bı an önce tedavıye gecmn daha mantklı canm cnku ınan bı zamandn sbra gt gel bıkıyo bunalıyo ınsan bı an önce bı tedavı yaplsa dıuosun

Evet özel hastanede devlette çekiliyomu hiç bilmiyorum vallahi ama korkuyorum siz çekildinizmi yada ne zaman çekildiniz evliliğiniz kaçıncı ayıydı

Senin horman testlerin falan normal çıkmasına rağmen mi aşılama yaptılar benim herşeyim normal çıkmıştı

Evet özel hastanede devlette çekiliyomu hiç bilmiyorum vallahi ama korkuyorum siz çekildinizmi yada ne zaman çekildiniz evliliğiniz kaçıncı ayıydı

Ben bıbucuk yıllık ewlıydım gttgmde olmamatı tahlıller yapldı rahım fılmıde ıstendı tedavıye baslamadan rahım fılmı ceklıyor mtlaka elnzde bulnsun cnku tup tıkalıysa asılamann bı anlamı kalmıyo tup bebege gecıyolar rahım fılmı onemlı. Devlette ucretsız yaptrabılrsın ama anestezı vermez bıraz sancın olr ama kıssen kısyede degsıyo benım olmstu adet sancım ama bnden önce cıkanm daha haff olmstu bunueden acı eşiğindnde degısıyo

Senin horman testlerin falan normal çıkmasına rağmen mi aşılama yaptılar benim herşeyim normal çıkmıştı

Hormonda benım fsh bıraz yuksek cıkıyodu bıde yas cok kucuk degldı 25 tı bı bucuk yıllkta ewlıydım klomenle asılama oldum ıkı kere snra ıkı kerede ıgneyle asılama oldum. Bı senenın ıcınde. Snra benım amh degerı yarıya dustu o bı senede ve tup bebege gectık ılk de tuttu cok sukr. Altı asılamaya kadr denıyolar devlette bı sıkntın yoksa

Ben zaten vajinusmus yaşadım çok korkak bi insanım doktor troidden hamile kalamaZsın demişti en iyisi troid hormonum düşene kadar deniyeyim yine olmazsa rahim filmi çektireyim cevaplarınız için hepinize teşekkürler

Bence sen önce doktorunu degistir canim ben öyle sacmalik duymadim. Hsg ye kadar bakmasi uygulamasi gereken bir dünya tadavi var.

Bence sen önce doktorunu degistir canim ben öyle sacmalik duymadim. Hsg ye kadar bakmasi uygulamasi gereken bir dünya tadavi var.

Çok şükür canım Rabbim isteyen herkesi nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın dualarim hep onlarla inşallahh

En iyisi ben direk hastanemi değiştiriyim bu ayda hamile kalmazsam inşallah ihtiyaç duymam valla canım bana da saçma geldi deneyimi olanlara sormak için bu sayfayı buldum sorayım dedim siz nasıl bir yol izlediniz diye sizin doktorunuz nasıl bir yol izledi neler yaptı hamilemisin kaç yıllık evlisin ay çok soru sordum kusura bakma canım

Biz çocuk düşünmeye başlayınca gittik testlerde hiç birşey çıkmadı o zaman ona baktı . Bizde 750 tl verdik ama başka birşeyler daha yaptı galiba . Ben ağrı sancı hic bisey hissetmedim anesteziyle yaptıgı için. O kadar para döktük test yaptırdık sadece yumurtlama takibi yapmadı . Meğer sıkıntı ondaymış

Sıkıntı yumurtalamandamıymış yani yoksa tüplerindemi gebemisin şimdi

017 ANNELERİ (İNŞALLAH)

1.@aaynaa 28 haziran
2.@Kereminannesi22
3.@darkgirl1906 1 temmuz
4.@hiranur3419 24 aralık
5.@Zuhalim23
6.@hsevda
7.@Mrvmdpl
8.@cilekli_sut
9.@elfomr3
10.@nisandeniz
11.@Anti Depresan
12.@arkadasimes
13.@TatliSumaklar
14.@ALYALAL
15.@hayatimin_rengi
16.@umudumvarbenim33
17.@slnchn
18.@dabidap26 28 kasım
19.@lulicik
20.@rdlpstck 1 aralık
21.@eslemvera
22.@maviturna
23.@caDIbetul
24.@Zilan92
25.@tulinkrc 30 mart
26.@Tutu7188
27.@ZehreNur 27 aralık
28.@Ters Lale
29.@nerdeyim
30.@fly0513
31.@EFEMMMMM86 4 ocak
32.@ekimkahvesen
33.@gelecekelbetgelecek
34.@replarse
35.@35_oz
36.@zeynoo esmerim

37.@moonlight2135
38.@dilakiz 14 aralık
39.@kemanist
40.@Yariiimm
41.@sahra41 13 haziran
42.@nickminckyok
43.@ahlas
44.@Mutluluk1515
45.@bebegim-gel
46.@meryemim40
47.@kelebekk47
48.@jarebom
49.@papatyaozu
50.@mervebil
51.@Melek Karakan
52.@peri_kizin_masali
53.@Seazone
54.@mehtappathem
55.@sweethoney 26 ocak
56.@thaline
57.@aysefeytum 20 haziran
58.@ayparcasi86
59.@Sweet03
60.@Sh2016 18 nisan
61.@Whiteandblue
62.@asli-asli
63.@amaben
64.@Elonee
65.@cimrigelin 16 mart
66.@Orhanhulya
67.@Xspring 31 mart
68.@Gulshahs
69.@Ebfe
70.@Acely 4 nisan
71.@busraangell
72.@nergismor
73.@rabisaa
74.@umudunu-kaybetme
75.@INCIK BONCUK 10haziran
76.@benderyayimki
77.@Greeneliton
78.@KE Dilek 15 haziran
79.@Ilayburak2 7 mayıs
80.@anneveoglusu 23 haziran
81.@ebru_can_ebru
82.@kirgincicekler 10 mayıs
83.@Khaleesi21 26 mayıs
84.@MeryemMery
85.@Hamilece
86.@birkalp
87.@Mercan46
88.@Sh_475
89.@gazelim_24
90.@kirmizikedi8
91.@Tazegelin33
92.@erhazan
93.@Osmotikkosmos
94.@Urmicca
95.@

@erhazan hamiş misin canım hayırlı uğurlı olsun canım 37. hamişimiz de belli oldu şimdi sıra 38 bu sene sevinen çok arkadaşımız olacak inşallah bizlere de dua et inşallah hayır ile sağlıcakla bizler de seviniriz inşallah amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…