2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

En iyisi ben direk hastanemi değiştiriyim bu ayda hamile kalmazsam inşallah ihtiyaç duymam valla canım bana da saçma geldi deneyimi olanlara sormak için bu sayfayı buldum sorayım dedim siz nasıl bir yol izlediniz diye sizin doktorunuz nasıl bir yol izledi neler yaptı hamilemisin kaç yıllık evlisin ay çok soru sordum kusura bakma canım
Önemli degil canim agustos sonunda 3 sene olacak evleneli. 2 seneden fazla vajinismus yasadim doktor tedavisi ile yendim 6. Ayimda da hamile kaldim. Ama esimi0 bekledim onda sorun cikti onum tedavisi bitmeden hamile kaldim cok sukur

Sıkıntı yumurtalamandamıymış yani yoksa tüplerindemi gebemisin şimdi
Aradan 6 ay geçince başka dokta gittim yumurtlama takibi yaptı ilk ay . Yumurtam 12 mmde kaldı . Ikinci ay klomen verdi çatlatma iğnesine falan gerek kalmadan sadece klomenle hamile kaldım çok şükür . Rabbim burdaki herkese nasip etsin inşaAllah

110-630x461.webp

Hormonda benım fsh bıraz yuksek cıkıyodu bıde yas cok kucuk degldı 25 tı bı bucuk yıllkta ewlıydım klomenle asılama oldum ıkı kere snra ıkı kerede ıgneyle asılama oldum. Bı senenın ıcınde. Snra benım amh degerı yarıya dustu o bı senede ve tup bebege gectık ılk de tuttu cok sukr. Altı asılamaya kadr denıyolar devlette bı sıkntın yoksa
Canım senin fsh değerin çok yüksekmiş en son sınır 10 yazıyodu benim kağıtlarımda benim fsh değerim 4,93 o yüzden bana bişey vermedi sanırım ne zor işmiş hamile kalmak allaha şükür ilk tüp bebeğin tutmuş canım kaç kere yaptıranlar var allah bebeğini sana bağışlasın inşallah

Önemli degil canim agustos sonunda 3 sene olacak evleneli. 2 seneden fazla vajinismus yasadim doktor tedavisi ile yendim 6. Ayimda da hamile kaldim. Ama esimi0 bekledim onda sorun cikti onum tedavisi bitmeden hamile kaldim cok sukur
Ben daha 11 ayıma girmedim canım bende vajinusmustum nisan 28 de yendim yani reglime bi kaç gğn vardı ilk defa geçen ay çalışmalarımız oldu hergün ilişki yaşadım ovülasyon testi kullandım ama sanırım hergün girmek iyi değil şuan reglim yeni bitti bu ikinci ayım olcak denemeye başlayalı ben kendim yendim hastalığımı ama ne olur olmaz diye bütün testleri yaptırmak istedim doktor hsg isteyince işte buraya yazayım dedim erken mi değilmi hayırlısı allahtan ben hemen hamile kalacağımı düşündüğüm için üzüldüm sanırım

Ben daha 11 ayıma girmedim canım bende vajinusmustum nisan 28 de yendim yani reglime bi kaç gğn vardı ilk defa geçen ay çalışmalarımız oldu hergün ilişki yaşadım ovülasyon testi kullandım ama sanırım hergün girmek iyi değil şuan reglim yeni bitti bu ikinci ayım olcak denemeye başlayalı ben kendim yendim hastalığımı ama ne olur olmaz diye bütün testleri yaptırmak istedim doktor hsg isteyince işte buraya yazayım dedim erken mi değilmi hayırlısı allahtan ben hemen hamile kalacağımı düşündüğüm için üzüldüm sanırım
Sabırlı ol canim stres yapman icin henuz cok erken

Canım senin fsh değerin çok yüksekmiş en son sınır 10 yazıyodu benim kağıtlarımda benim fsh değerim 4,93 o yüzden bana bişey vermedi sanırım ne zor işmiş hamile kalmak allaha şükür ilk tüp bebeğin tutmuş canım kaç kere yaptıranlar var allah bebeğini sana bağışlasın inşallah

Canm benım fsh 9 10 falandı zatn ama daha onemlı olan amh degerı 1 2 olması gerekrken benım 0'5 dusmustu. Amın canım nasıp bu ıs vaktı geldı demekkı oldu ılk asılamasbda tutanda car tabbım sabır versın herkese yasamayan bışemez

Sabah kalkiyorum öğlen oldugunda iki gündür uyumamis gibi kendimden geciyorum. Mukabele sürdürüyorum yetismeyecek diye korkuyorum basim dönüyor gözlerim kayiyor yaa
ALLAH KABUL ETSİN canım inşallah tamamlarsın bizleri de unutma hep söylüyorum kusura bakma kuzum

Merhaba kuzucummm:)) iyiyim çok şükür cok halsiz ve hep uykulu olmaya basladim kendimi tanıyamıyorum canim ya. Sen nasilsin kuzum
Uyku çok normal oğlumda 4 ay uyudum içim geçerdi basımı koyduğum yerde
Adete 6 gün kaldı meraktaym acaba bebiş hayırlısı ile esimde bende umutluyum
İzne ayrıldık 3 hafta memleketlere gideceğiz

Back
X