2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Ben bebek yağı kullanıyordum :) Hamile kaldım valla hemde 1 sene olmadı benim :)

Canım ben çatlatma iğnesi kullandım. sürekli ilişki verdiydi zorlandıgım icin bebe yağı kullandım mecbur :/
Bebeğine kavusmussun ya gerisi onemli değil artık:)) benim de bu haftam cok dolu geciyor en az 4 Gün daha devam karı koca perişan olduk vallaolmazsa bayram sonrasi tupbebek planimiz var gerek kalmasin diye var gücümüzle calisiyoruz :))) insallah gerek kalmaz

Rabbim sabir versin dayanacak güc versin tez zamanda da tekrar yuzunuzu guldursun canim. 2 yakin akrabamizda düsük yapti 2.bucuk aylikken. Gercekten cok zor bir durum. Allah yardimciniz olsun canim
Amin cnm evet çok zormuş uğraşmıştım ama zamanı değilmiş daha demekki Rabbim dha büyük dert vermesin elimden geleni gene yapicam

kızlarr ben adet oldum. bu ayda boşa çalıştık :)) neyse ramazanda içim rahat oruç tutarm bari :)

ben bu ay çok umutlanıyorum ya

ay benim en son ilişkim çok acılı oldu ya bu ne dedim hiç böyle acımazdı stres oldum iyice

inşallah canım benim ya ne çok sevinirim . dualarım seninle rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.
ay kuzum benim inşallah cümlemiz için Mevlana da çok dua ettim çok gözyaşı döktüm herkes bana baktı ama ben aldırmadım :)

evet ne güzel olacak bereketli ay kızlar yakın olaydık keşke en becerikli lulicik pasta börekler hehehehe ben de bol bol çay servisi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…