- 11 Mayıs 2017
- 69
- 128
- 43
Ben bebek yağı kullanıyordum :) Hamile kaldım valla hemde 1 sene olmadı benim :)Artik hic bisey kullanmiyciiimm.. Cok zararliymis tuh yaa ben de fayda eder diye kullanip durdum. Neyse vardir bunda da bi hayır:)) ramazanda tam kadro orucluyuz kızlar ne guzel yaaa iftar sofralari kurulacak yine :) insallah görürüz o günleri
Doktorum da çok zorda kalirsan bebe yagi kullan dedi canım. En iyisi hic bişey kullanmamak canım. Preseed diye bir jel var o da cok gereksiz pahalı yaBen bebek yağı kullanıyordum :) Hamile kaldım valla hemde 1 sene olmadı benim :)
Doktorum da çok zorda kalirsan bebe yagi kullan dedi canım. En iyisi hic bişey kullanmamak canım. Preseed diye bir jel var o da cok gereksiz pahalı ya
Bebeğine kavusmussun ya gerisi onemli değil artık:)) benim de bu haftam cok dolu geciyor en az 4 Gün daha devam karı koca perişan olduk vallaCanım ben çatlatma iğnesi kullandım. sürekli ilişki verdiydi zorlandıgım icin bebe yağı kullandım mecbur :/
Nerde otryosn cnmHadi bakalim hemşehri çıktık:)
Amin cnm evet çok zormuş uğraşmıştım ama zamanı değilmiş daha demekki Rabbim dha büyük dert vermesin elimden geleni gene yapicamRabbim sabir versin dayanacak güc versin tez zamanda da tekrar yuzunuzu guldursun canim. 2 yakin akrabamizda düsük yapti 2.bucuk aylikken. Gercekten cok zor bir durum. Allah yardimciniz olsun canim
Amin cnm Rabbim kimseye yasatmasin çok zorcanım benm allah yar ve yardımcın olsun. biliyorum seni teselli edece hiçbir söz yok. sadece zaman. allah tez zamanda yenisini versin canım dualarım seninle. büyük geçmiş olsun
tekrar kürtaj oldun mu canım ? hastanede misin hala? ağrın var mı? kanaman bitti mi? umarım iyisindir. günden güne iyi olacaksın canım.Amin cnm Rabbim kimseye yasatmasin çok zor
ben bu ay çok umutlanıyorum yaselam kızlar okuduklarıma bakılırsa herkes bu ay çok çalışmışDD allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. ya o değilde ramazan geliyo şimdi hamile kalsak. oruç tutsak bir türlü tutmasak bir türlü :)
inşallah canım benim ya ne çok sevinirim . dualarım seninle rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.ben bu ay çok umutlanıyorum ya
ay benim en son ilişkim çok acılı oldu ya bu ne dedim hiç böyle acımazdı stres oldum iyiceÖnceki gebeligimde doktorum bana demisti ki ilk üç ay bebek anneden beslenmez o yuzden ister ye ister yeme.. Yani kacarimiz yok tutacagiz kuzum ah hele bi hamis kalsak daaa:)) bu arada ben vajinismus gecirdigim icin kayganlastirici olmadan yapamiyordum. Ama kayganlastirici da sperme zararlı malum. Son birkac aydir zeytinyag tevsiye ettiler onunla yapiyordum dün okudum cok zararliymis yaaa direkt ölduruyormus spermiiiiu... Ben de bu aksam nolursa olsun dogal yoldan deneyecegim dedim oldu
Boşuna aylarim gitmis belki o yuzden de gebe kalamiyordum bu ay insallah hala yumurtam catlamamistir da bebis olur vallaa
ay kuzum benim inşallah cümlemiz için Mevlana da çok dua ettim çok gözyaşı döktüm herkes bana baktı ama ben aldırmadım :)inşallah canım benim ya ne çok sevinirim . dualarım seninle rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.
evet ne güzel olacak bereketliArtik hic bisey kullanmiyciiimm.. Cok zararliymis tuh yaa ben de fayda eder diye kullanip durdum. Neyse vardir bunda da bi hayır:)) ramazanda tam kadro orucluyuz kızlar ne guzel yaaa iftar sofralari kurulacak yine :) insallah görürüz o günleri
canım benim kanaman ne oldu son durum ne araştırma yapıyorlar mı bence en yakın zamanda hayırlarla sağlıcakla inşallah yine sevineceksin kuzumEvet cnm bursadym
zararı yok mu bebek yağının canım ay ben bile kullanırımBen bebek yağı kullanıyordum :) Hamile kaldım valla hemde 1 sene olmadı benim :)
Ayaklari yukarı dikmek de cok onemli amaaaaaaaay benim en son ilişkim çok acılı oldu ya bu ne dedim hiç böyle acımazdı stres oldum iyice
Emirsultan camiinin yukarisinda canim teleferik asagisinda. Sen nerede oturuyorsunNerde otryosn cnm
ayakları dik yastık koyAyaklari yukarı dikmek de cok onemli amaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?