• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Artik hic bisey kullanmiyciiimm.. Cok zararliymis tuh yaa ben de fayda eder diye kullanip durdum. Neyse vardir bunda da bi hayır:)) ramazanda tam kadro orucluyuz kızlar ne guzel yaaa iftar sofralari kurulacak yine :) insallah görürüz o günleri
Ben bebek yağı kullanıyordum :) Hamile kaldım valla hemde 1 sene olmadı benim :)

Canım ben çatlatma iğnesi kullandım. sürekli ilişki verdiydi zorlandıgım icin bebe yağı kullandım mecbur :/
Bebeğine kavusmussun ya gerisi onemli değil artık:)) benim de bu haftam cok dolu geciyor en az 4 Gün daha devam karı koca perişan olduk valla:KK70:olmazsa bayram sonrasi tupbebek planimiz var gerek kalmasin diye var gücümüzle calisiyoruz :))) insallah gerek kalmaz

Rabbim sabir versin dayanacak güc versin tez zamanda da tekrar yuzunuzu guldursun canim. 2 yakin akrabamizda düsük yapti 2.bucuk aylikken. Gercekten cok zor bir durum. Allah yardimciniz olsun canim
Amin cnm evet çok zormuş uğraşmıştım ama zamanı değilmiş daha demekki Rabbim dha büyük dert vermesin elimden geleni gene yapicam

kızlarr ben adet oldum. bu ayda boşa çalıştık :)) neyse ramazanda içim rahat oruç tutarm bari :)

selam kızlar okuduklarıma bakılırsa herkes bu ay çok çalışmış :KK70:DD allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. ya o değilde ramazan geliyo şimdi hamile kalsak. oruç tutsak bir türlü tutmasak bir türlü :)
ben bu ay çok umutlanıyorum ya

Önceki gebeligimde doktorum bana demisti ki ilk üç ay bebek anneden beslenmez o yuzden ister ye ister yeme.. Yani kacarimiz yok tutacagiz kuzum ah hele bi hamis kalsak daaa:)) bu arada ben vajinismus gecirdigim icin kayganlastirici olmadan yapamiyordum. Ama kayganlastirici da sperme zararlı malum. Son birkac aydir zeytinyag tevsiye ettiler onunla yapiyordum dün okudum cok zararliymis yaaa direkt ölduruyormus spermiiiiu... Ben de bu aksam nolursa olsun dogal yoldan deneyecegim dedim oldu :sampiyon:
Boşuna aylarim gitmis belki o yuzden de gebe kalamiyordum bu ay insallah hala yumurtam catlamamistir da bebis olur vallaa
ay benim en son ilişkim çok acılı oldu ya bu ne dedim hiç böyle acımazdı stres oldum iyice

inşallah canım benim ya ne çok sevinirim . dualarım seninle rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.
ay kuzum benim inşallah cümlemiz için Mevlana da çok dua ettim çok gözyaşı döktüm herkes bana baktı ama ben aldırmadım :)

Artik hic bisey kullanmiyciiimm.. Cok zararliymis tuh yaa ben de fayda eder diye kullanip durdum. Neyse vardir bunda da bi hayır:)) ramazanda tam kadro orucluyuz kızlar ne guzel yaaa iftar sofralari kurulacak yine :) insallah görürüz o günleri
evet ne güzel olacak bereketli ;) ay kızlar yakın olaydık keşke en becerikli lulicik :D:D:D pasta börekler hehehehe ben de bol bol çay servisi :)

Back
X