İnşallah canım ederim tabi beklemenin ne kadar zor olduğunu biliyorumhoşgeldin canım aramıza ekliyorum seni de bizlere de dualarını eksik etme canım ALLAH hayırlarla sağlıcakla salih ve saliha evlatlardan nasip eder evladını..
evet canım ben de 3 senedir bekliyorum...İnşallah canım ederim tabi beklemenin ne kadar zor olduğunu biliyorum
Selam kızlar Allah isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah. Bende 2 sene beklemenin ardından aşılama ile hamile kaldım Aralık annesi olacam inşallah listede bende yer almak istedim.
Banada iki kez gonal-f ile aşılama yapıldı canım 10 gün boyunca 0.75 dozda iğne vuruldum göbekten 10 gün soNra yumurtalarım gelişince doktor çatlatma iğnesini yapmamı söyledi banada iğneden 36 saat soNra aşılama yapıldı. Hiç ekstra birşey yapmadım sadece folik asit kullanmamı söylemişti onun dışında hiç bişey kullanmadım. Kendini strese sokunca olmuyor. İnşallah en kısa zamanda sanada nasip eder Allah'ım her zaman ederim. İsteyen herkese nasip olur inşallah.Selam canim. Allah hayirli evlat etsin saglikla kucagina almani nasip etsin. Bende 1 bucuk senedir istiyorum. 1 klomen 3 kezde igneli tedavi ile aşilama oldu ama malesef tutmadiekstra gida takviyesi kullandinmi bide adetin kacinci gunu asilama yapildi. Sanki geç yaptilar benim asilamami gibi geliyor bana. Asilamadan 3 gün once ovulasyon testi yaptigimda catlamis gorunuyordu testte. Doktorumda kizdi o testlere neden bakiyorsun yaniltir biz burda takip ediyoruz dedi sesimi cikarmadim daha. Bide son asilamamda doktorum ameliyattaymis kac saat bekledim cikmasini spermler bekleyene kadar hep etkisini yitirdi. Hemen asilamanin yapilmasi gerekiyormus normalde. Spermler durdukca gücünü kaybedip öluyormus.Nasip olmadi yani dualarinda bizide unutma
Evet maraşlıyım ama memleketten baya uzağım sen nerelisin canım hiç tedavi gördün müevet canım ben de 3 senedir bekliyorum...
memleket maraş mı canım?
ben tokatlıyım canım K.maraşta okudum üniversiteyi canım şimdi bir yandan da kpss çalışıyorum bir türlü atanamadımEvet maraşlıyım ama memleketten baya uzağım sen nerelisin canım hiç tedavi gördün mü
Allah yardımcın olsun canım KPSS stresi ayrı bu ayrı. Bende çektirdim rahim filmi falan bir sürü testler yapıldı sebepsiz dediler bizede. Ramazan inşallah sana hayırlı gelir güzel haberlerinide alırız seninde.ben tokatlıyım canım K.maraşta okudum üniversiteyi canım şimdi bir yandan da kpss çalışıyorum bir türlü atanamadım
3 kez klomen kullandım canım rahim filmi çekindim bir kez de iğneli aşılama oldu nasip olmadı canım bayramdan sonra nasipse ikinci aşılama yaptıracağız gülüm
evet canım ayrı ayrı stresler bakalım ben de bu sıralar umutluyum ALLAH EN İYİSİNİ bilirAllah yardımcın olsun canım KPSS stresi ayrı bu ayrı. Bende çektirdim rahim filmi falan bir sürü testler yapıldı sebepsiz dediler bizede. Ramazan inşallah sana hayırlı gelir güzel haberlerinide alırız seninde.
Aynen canım stres yapma kendine Allah hayırlısını versinevet canım ayrı ayrı stresler bakalım ben de bu sıralar umutluyum ALLAH EN İYİSİNİ bilir
amin canım cümlemize ALLAH hayırlısını sağlıklısını nasip etsin evlatların..Aynen canım stres yapma kendine Allah hayırlısını versin
ay inşallah gülüm ya biz de bu ayı iyi değerlendirdik bakalım ramazana da girerken ne büyük mutluluk olur yaselam kızlar napiyosunuz bakiim ben temizlik temizlikkk:)) dün akşam kocam bana durup dururken sen bu ay hamile kalacaksin dedi ben şok:)) içine doğmuştur belki canını yediğimin
İnşallah içine doğmuştur canım eşinin.. benimki de her ay diyor ama malesef hiç olmadiselam kızlar napiyosunuz bakiim ben temizlik temizlikkk:)) dün akşam kocam bana durup dururken sen bu ay hamile kalacaksin dedi ben şok:)) içine doğmuştur belki canını yediğimin
Kuzum ramazan ayi bünyenin dinlenme ayi... Calismalara ara dualara devam :) ben tedavi için orucumdan vazgeçemem önce ibadetimizi gerceklestirelim ki dua etmeye de yüzümüz olsun :) ay az kaldi ramazana da yaa cok heyecanliyimmm:)))İnşallah içine doğmuştur canım eşinin.. benimki de her ay diyor ama malesef hiç olmadiyogun çalışmayla geçti bizimde bu ay..5 gun var adetime ama olucam heralde yine sivilceler bastı yuzumu bende karar veremiyorum ramazanda tedaviye bir ay daha mı ara versek yoksa aşılama için gitsek mi tekrar?
selam kızlar napiyosunuz bakiim ben temizlik temizlikkk:)) dün akşam kocam bana durup dururken sen bu ay hamile kalacaksin dedi ben şok:)) içine doğmuştur belki canını yediğimin
kız duade et işte gör tedavi olma inşallah kendiliğinden gelecek meleğin ben inanıyorumKuzum ramazan ayi bünyenin dinlenme ayi... Calismalara ara dualara devam :) ben tedavi için orucumdan vazgeçemem önce ibadetimizi gerceklestirelim ki dua etmeye de yüzümüz olsun :) ay az kaldi ramazana da yaa cok heyecanliyimmm:)))
Doğru diyosun canım öyle olacak büyük ihtimal. İbatedimizi yapalım duamizi edelim..Hayirlisiyla belki tedaviye de gerek kalmaz...olmassa sanırım toplu halde ramazandan sonra tedavide olacazKuzum ramazan ayi bünyenin dinlenme ayi... Calismalara ara dualara devam :) ben tedavi için orucumdan vazgeçemem önce ibadetimizi gerceklestirelim ki dua etmeye de yüzümüz olsun :) ay az kaldi ramazana da yaa cok heyecanliyimmm:)))
Hehehe :))) kyv gelmedi canım haftasonuna kaldı.. Yani haftasonu planlarimiz iptal bu daha kötü oldu :)) aynen dünki iş tamamcanım biliyormusun eşim iki kere bunu dedi ve ben gebe kaldım inşallah enişteninde içine doğmuştur
ne yaptın kyv faktörüne rağmen jübile yaptın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?