2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

evet ne güzel olacak bereketli ay kızlar yakın olaydık keşke en becerikli lulicik pasta börekler hehehehe ben de bol bol çay servisi :)
Aaaa kuzum valla o iş benimm:)) kaynatamin yaşlı ve cok varlıklı bir amcasi var gecenlerde bize geldiler eşiyle. Kayinpeder kaynana hepsi bende yediler ictiler. Amcanin karisi kaynatama dedi ki benim üç tane gelinim var. Bir tanesi elif gibi olsa ayaklarini yıkar suyunu içerim.. Ben şok :))))) keşke yakın olsak valla geliyoruz diyin yeterli bir saat sonra istediginiz yemek önünüzde dermişimm:)))

Mevlanaya gittik bir de bursaya gelmek istiyorum bakalım belki bebek müjdesine eşimi ikna ederim eşim çoktan gezdirir de beni işin ucu hep borçlara çıkınca adama bir şey diyemiyorum ...
borç yüzünden aşılama işlemine bile parayı çıkartamadık ama ALLAH BÜYÜK ...nasip olursa hayırlarla sağlıcakla olur inşallah cümlemize bir gün nasip olursa da kesinlikle haber ederim

Aynen valla istemesek on kere hamile kalmistik heralde :))))
he annem anlatıyor geçen de bir komşu istememiş adam hatta içine akıtmadım demiş çocuğu aldırdılar sonra anneme gelmiş keşke benim olmayaydı da münevvere ALLAH vereydi demiş annem anlatınca da ben çok üzüldüm

Insallah canim benim kapim her zaman açık gönül rahatligiyla haber verebilirsin:) borç yigidin kamcisidir kuzum yapacak bisey yok :))) biz de evlendigimizden bu yana ilk defa bu ay borca girdik yeni araba biraz tuzlu geldi. Gercekten zor ya ne yapmak istesem borcu düşünüp vazgeciyorum evi boyatacaktik koltuklarim yeni ama berjerlerimin rengini degistirtecektik banyo dolabı yaptiracaktik hepsinden vazgeçtik kışa kadar rahatlamamiz zorr

Olacak kuzum nasipse hayirlisiyla bizim de olacak. Hem de en guzel bebisler bizimkiler olacak bu kadar bekledigimize degecek insallah :))

öyle canım elbet bir gün rahatlık olacaktır inşallah hayırlarla sağlıcakla amin

Olacak kuzum nasipse hayirlisiyla bizim de olacak. Hem de en guzel bebisler bizimkiler olacak bu kadar bekledigimize degecek insallah :))
ay hayırlarla sağlıcakla gülüm ya ...
bayram geliyor bir yandan stres oluyorum yine aaa işte bebek var mı yok mu gibi sorularla muhattap olacağım diye geriliyor insan

ay hayırlarla sağlıcakla gülüm ya ...
bayram geliyor bir yandan stres oluyorum yine aaa işte bebek var mı yok mu gibi sorularla muhattap olacağım diye geriliyor insan
Ben artık kötü niyetle soran insanları bozmaya karar verdim canım herkes sınırlarını bilecek. Bosver artık ben üzülmüyorum sinirleniyorum. Uzgunken cevap veremem ama kizginken valla cevabini bir veririm neye uğradığını şaşırır.. Kendimizi ezik hissettigimiz yeter valla yeter..

haklısın canım.. ben de sinirim bozulursa kaya gibi söylerim lafları ama üzüldükçe kendimi ezdiriyorum en iyisi sana veren MEVLAM elbet bana da verir diyeceğim

tekrar kürtaj oldun mu canım ? hastanede misin hala? ağrın var mı? kanaman bitti mi? umarım iyisindir. günden güne iyi olacaksın canım.
Dün oldum tekrar bugün eve geldim cnm kanamam kurtajdan sonra çoğaldı durmayınca iğnelerle durdular ama azda olsa geliyor inşallah sorun çıkmaz bidaha

canım benim kanaman ne oldu son durum ne araştırma yapıyorlar mı bence en yakın zamanda hayırlarla sağlıcakla inşallah yine sevineceksin kuzum
Kanamami iğneyle durdular cnm az az geliyor inşallah dedgin gbi olur bu yaşadıklarımı unutrm cnm

Dün oldum tekrar bugün eve geldim cnm kanamam kurtajdan sonra çoğaldı durmayınca iğnelerle durdular ama azda olsa geliyor inşallah sorun çıkmaz bidaha
Canım kanaman artik adet kanamasi gibi olup bir hafta sonra biter korkma. Insallah bugunleri atlatacaksin yasayan biri olarak cok iyi anliyorum seni. Sen bursada nerede oturuyorsun

ayakları dik yastık koy yapmadığımız kalmadı istemesem yapışır
Kızlar ben bu ay bunlar disinda farklı bişey denedim. ilişkiden sonra duş almadım ertesi gün yaptim hep.belki ise yarar sizde deneyinnormalde çok rahatsız olurum yarım saat zor dururdum ama işte caresizlikten herseyi deniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…