- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
Aa yakınız canim. Biz bunu daha once konusmus muyduk kiz yoksa sanki animsadim bir yerden :)Ben yıldırım 152 evlerde otryrm ihtisasin orda cnm
Galba bende hatirladm :) sen tedavi gördünmü cnmAa yakınız canim. Biz bunu daha once konusmus muyduk kiz yoksa sanki animsadim bir yerden :)
ben de yaptım öyle de yaptım inşallah bizim bebekler amma nazlı çıktı yaKızlar ben bu ay bunlar disinda farklı bişey denedim.ilişkiden sonra duş almadım ertesi gün yaptim hep.belki ise yarar sizde deneyin normalde çok rahatsız olurum yarım saat zor dururdum ama işte caresizlikten herseyi deniyoruz
hadi bakalım birbirinize gelip gidersiniz kanki olursunuz ben de kıskandım yaAa yakınız canim. Biz bunu daha once konusmus muyduk kiz yoksa sanki animsadim bir yerden :)
Hiç sorma canım. Bende ilk defa denedim bakalım olacakmı..bide bu ay acayip tatlı istiyor canım. Normalde pek sevmem ama anlamadım..bebise de yormak istemiyorum ama umutlanıyorum sanki birazben de yaptım öyle de yaptım inşallah bizim bebekler amma nazlı çıktı ya
Benim esimde problem vardi canim tedavi oluyor şimdi. Bir olumsuz asilamamiz var.Galba bende hatirladm :) sen tedavi gördünmü cnm
Hehehe olabilir tatlim mantikli :))hadi bakalım birbirinize gelip gidersiniz kanki olursunuz ben de kıskandım ya
olun ben de kadınlar kulubünden bir dost buldum ankarada gidiş geliş yapıyoruz ramazanda eşlerimizi de tanıştıracağız inşallah bakalımHehehe olabilir tatlim mantikli :))
yaptım yapmam mı :) ama çalışmalar yeterli gelmemiş olacak ki adet oldum :) olsun çalışmak güzeldir
Aaa kız ne ara adet oldun sennn:)) masallah en azindan hamis degilsen bekletmeden oluyorsun:) ben bu hafta rekor çalışma yapiyorum vallahi tupbebek korkusu insana neler yaptırıyoryaptım yapmam mı :) ama çalışmalar yeterli gelmemiş olacak ki adet oldum :) olsun çalışmak güzeldirDDD
hangi ara sen adet oluyorsun anlamıyorum yeni bat ne canım söyle didik didik dikkat edeceğim bu ay ya senin batayaptım yapmam mı :) ama çalışmalar yeterli gelmemiş olacak ki adet oldum :) olsun çalışmak güzeldirDDD
canım benim döngüm 26 günde bir nadiren 28 güne uzar.yeni bat. 13-haziranhangi ara sen adet oluyorsun anlamıyorum yeni bat ne canım söyle didik didik dikkat edeceğim bu ay ya senin bata
aynen valla çok çabuk geçiyo zaman hatta bu ay geç bile kaldım 28.günde adet oldum:)Aaa kız ne ara adet oldun sennn:)) masallah en azindan hamis degilsen bekletmeden oluyorsun:) ben bu hafta rekor çalışma yapiyorum vallahi tupbebek korkusu insana neler yaptırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?