2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

ben de yaptım öyle de yaptım inşallah bizim bebekler amma nazlı çıktı ya

ben de yaptım öyle de yaptım inşallah bizim bebekler amma nazlı çıktı ya
Hiç sorma canım. Bende ilk defa denedim bakalım olacakmı..bide bu ay acayip tatlı istiyor canım. Normalde pek sevmem ama anlamadım..bebise de yormak istemiyorum ama umutlanıyorum sanki biraz

yaptım yapmam mı :) ama çalışmalar yeterli gelmemiş olacak ki adet oldum :) olsun çalışmak güzeldir DDD
Aaa kız ne ara adet oldun sennn:)) masallah en azindan hamis degilsen bekletmeden oluyorsun:) ben bu hafta rekor çalışma yapiyorum vallahi tupbebek korkusu insana neler yaptırıyor

yaptım yapmam mı :) ama çalışmalar yeterli gelmemiş olacak ki adet oldum :) olsun çalışmak güzeldir DDD
hangi ara sen adet oluyorsun anlamıyorum yeni bat ne canım söyle didik didik dikkat edeceğim bu ay ya senin bata

@rabisaa canım hamileymişsin aşkolsun burada neden açıklamıyorsun aha arkadaşlar 28. hamilemiz

Merhabalar Arkadaşlar, nasipse bende aralık annesi olacagım ya da 01.01.2018 verdi doktor ben şokbende kalp atışları için cok heyecanlıyım haftaya gideceğim ve vakit geçmiyor 5+3teyim bende..meraklıyım....

M mervebil de hamile arkadaşlar listeyi tek tek kontrol ediyorum 29. hamişimiz

SIRA GELDİ 30. HAMİŞEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
BUGÜN LİSTEMİZDEN 2 TANE HAMİŞ HABERİ DUYURDUM AFİYE GİBİ DOLANIYORUM ARKALARINDA :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…