2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

kızlar içimde bir his sanki bebeğim bu ay geldi gibi geliyor ama bilemedim bu hisler yine bana yalan söylerse daha düşünmeyeceğim ya

ben bu ramazana ayı içinde de çok süprizler geleceğine inanıyorum listemizden

Bence de canim hatta şu an minigin pıt pıt pıt öteye beriye koşturuyor icinde
hep hissettim ben diyenlere imreniyordum bu kendini hissetttirir mi diyordum eğer öyleyse başka ama yine negatif olursa ben kendi kendimi kandırmaktan bıkmayacağım

selam kızlar okuduklarıma bakılırsa herkes bu ay çok çalışmış DD allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. ya o değilde ramazan geliyo şimdi hamile kalsak. oruç tutsak bir türlü tutmasak bir türlü :)

Önceki gebeligimde doktorum bana demisti ki ilk üç ay bebek anneden beslenmez o yuzden ister ye ister yeme.. Yani kacarimiz yok tutacagiz kuzum ah hele bi hamis kalsak daaa:)) bu arada ben vajinismus gecirdigim icin kayganlastirici olmadan yapamiyordum. Ama kayganlastirici da sperme zararlı malum. Son birkac aydir zeytinyag tevsiye ettiler onunla yapiyordum dün okudum cok zararliymis yaaa direkt ölduruyormus spermiiiiu... Ben de bu aksam nolursa olsun dogal yoldan deneyecegim dedim oldu
Boşuna aylarim gitmis belki o yuzden de gebe kalamiyordum bu ay insallah hala yumurtam catlamamistir da bebis olur vallaa

aaa yani o zaman oruç tutulabilir. iyiki sormusumda yazmıssın sağol canım. bu arada kayganlastırıcı mevzusunda benımde sıkıntım vardı. düşükten sonra kuruluk oldu bende. yalnızca su bazlı kayganlastırıcılar spermlere zarar vermıyor dıye biliyorum. ama kayganlastırıcı kullanmadan yapmak en sağlıklı olanı. bence senın zeytıyağı yuzunden olmadı.

Artik hic bisey kullanmiyciiimm.. Cok zararliymis tuh yaa ben de fayda eder diye kullanip durdum. Neyse vardir bunda da bi hayır:)) ramazanda tam kadro orucluyuz kızlar ne guzel yaaa iftar sofralari kurulacak yine :) insallah görürüz o günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…