- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
Aynen canim yorucu olacak tabi ama yapacak bisey yok :)))kız duade et işte gör tedavi olma inşallah kendiliğinden gelecek meleğin ben inanıyorum
Aynen kız hepimiz aynı yere gidip de toplu indirim mi yaptirsakDoğru diyosun canım öyle olacak büyük ihtimal. İbatedimizi yapalım duamizi edelim..Hayirlisiyla belki tedaviye de gerek kalmaz...olmassa sanırım toplu halde ramazandan sonra tedavide olacaz
Bence de canim hatta şu an minigin pıt pıt pıt öteye beriye koşturuyor icindekızlar içimde bir his sanki bebeğim bu ay geldi gibi geliyor ama bilemedim bu hisler yine bana yalan söylerse daha düşünmeyeceğim ya
hep hissettim ben diyenlere imreniyordum bu kendini hissetttirir mi diyordum eğer öyleyse başka ama yine negatif olursa ben kendi kendimi kandırmaktan bıkmayacağımBence de canim hatta şu an minigin pıt pıt pıt öteye beriye koşturuyor icinde
Ben belirtilere inanmiyorum ama hislere inanıyorum canim:)hep hissettim ben diyenlere imreniyordum bu kendini hissetttirir mi diyordum eğer öyleyse başka ama yine negatif olursa ben kendi kendimi kandırmaktan bıkmayacağım
Ahh beeeee Orhan Babaa ne dinlerdim seni :)))
benden sizlere gelsin kuzucuklar
ben de hislerime inanırım ama inan kendimde bilemiyorum emin olamıyorum yaniBen belirtilere inanmiyorum ama hislere inanıyorum canim:)
Ay keşke mümkün olsa canım ne güzel olurduuu:)))Aynen kız hepimiz aynı yere gidip de toplu indirim mi yaptirsak
Önceki gebeligimde doktorum bana demisti ki ilk üç ay bebek anneden beslenmez o yuzden ister ye ister yeme.. Yani kacarimiz yok tutacagiz kuzum ah hele bi hamis kalsak daaa:)) bu arada ben vajinismus gecirdigim icin kayganlastirici olmadan yapamiyordum. Ama kayganlastirici da sperme zararlı malum. Son birkac aydir zeytinyag tevsiye ettiler onunla yapiyordum dün okudum cok zararliymis yaaa direkt ölduruyormus spermiiiiu... Ben de bu aksam nolursa olsun dogal yoldan deneyecegim dedim olduselam kızlar okuduklarıma bakılırsa herkes bu ay çok çalışmışDD allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. ya o değilde ramazan geliyo şimdi hamile kalsak. oruç tutsak bir türlü tutmasak bir türlü :)
aaa yani o zaman oruç tutulabilir. iyiki sormusumda yazmıssın sağol canım. bu arada kayganlastırıcı mevzusunda benımde sıkıntım vardı. düşükten sonra kuruluk oldu bende. yalnızca su bazlı kayganlastırıcılar spermlere zarar vermıyor dıye biliyorum. ama kayganlastırıcı kullanmadan yapmak en sağlıklı olanı. bence senın zeytıyağı yuzunden olmadı.Önceki gebeligimde doktorum bana demisti ki ilk üç ay bebek anneden beslenmez o yuzden ister ye ister yeme.. Yani kacarimiz yok tutacagiz kuzum ah hele bi hamis kalsak daaa:)) bu arada ben vajinismus gecirdigim icin kayganlastirici olmadan yapamiyordum. Ama kayganlastirici da sperme zararlı malum. Son birkac aydir zeytinyag tevsiye ettiler onunla yapiyordum dün okudum cok zararliymis yaaa direkt ölduruyormus spermiiiiu... Ben de bu aksam nolursa olsun dogal yoldan deneyecegim dedim oldu
Boşuna aylarim gitmis belki o yuzden de gebe kalamiyordum bu ay insallah hala yumurtam catlamamistir da bebis olur vallaa
Artik hic bisey kullanmiyciiimm.. Cok zararliymis tuh yaa ben de fayda eder diye kullanip durdum. Neyse vardir bunda da bi hayır:)) ramazanda tam kadro orucluyuz kızlar ne guzel yaaa iftar sofralari kurulacak yine :) insallah görürüz o günleriaaa yani o zaman oruç tutulabilir. iyiki sormusumda yazmıssın sağol canım. bu arada kayganlastırıcı mevzusunda benımde sıkıntım vardı. düşükten sonra kuruluk oldu bende. yalnızca su bazlı kayganlastırıcılar spermlere zarar vermıyor dıye biliyorum. ama kayganlastırıcı kullanmadan yapmak en sağlıklı olanı. bence senın zeytıyağı yuzunden olmadı.
Evet cnm bursadymB bebegim-gel . Canimmm sen bursada mi yasiyorsun bir topikte gördüm. Ben de bursadayim
Hadi bakalim hemşehri çıktık:)Evet cnm bursadym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?