2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

ben hep bebek profilleri görünce içim cız eder kendimde birkaç kez yapmıştım ama değiştirmiştim bu sefer bakalım hep gözümün kaldığı bebeğin resmini profil resmi yaptım vardır bir hayır

kızlar 1000li sayfalara az kaldı konumuz anne adaylarını bekliyoruz listemize bakalım ..

4yilli evliyim canim 1kizim var 21aylik.ikinci bebek icin ilk denememiz
ALLAH bağışlasın canım inşallah ALLAH hayırlarla sağlıcakla salih ve saliha evlatlar nasip eder cümlemize amin...ben de 3.5 senedir evliyim canım 3 senedir bebeğimin gelmesini bekliyorum bakalım bu ay ot pot içmediğim şey kalmadı :=) yeni abdest alacağım umutlarla beklemedeyiz ALLAH kimseye aratmasın çok bekletmesin inşallah amin..
nisan ayında çok hamiş haberi aldık darısı mayısa inşallah amin

ALLAH KABUL ETSİN canım amin

Allah razi olsun canim. Valla aklimdan kalan kadariyla hepinizi nickinizden söylemeye calistim :) nickini bilmedikleriminde grubumuzdaki ve nekadar el acip bebek bekleyen kullarin varsa diye dua ettim. Allah herseyi bilendir adrese gitmistir Rabbim en guzel sekilde karsilayacaktir insallah

amin canim ilk bebegim 15ay sonra gelmisdi busefer kacincida gelecek merak iceriaindeyim :)

amin canim ilk bebegim 15ay sonra gelmisdi busefer kacincida gelecek merak iceriaindeyim :)
hayırlarla inşallah çok beklemezsin canım inşallah bizim de bekleme sabrımızın sonu gelmiştir de bebeklerimiz gelir cümlemiz için zor beklemek çok zor çevrede bebeği olmayan kısır kadın muamelesi görmek doğuranlar bebeklerini severken gözüne gözüne sokmak istemeleri canım çok zor
yazarken ağlamamak için zor tutuyorum kendimi

Hepimizin duygulari ayni. Cok zor bir surec ben 1.5 senedir artik bu ayda olmassa dayanacak gucum kalmamis gibi goruyorum kendimi. 3 sene diyorsun birde. Cok zor bir surec Allah tez zamanda seninde yuzunu guldurur. Bu hepimizin bir sinavi sabrimizin sonucunu Rabbim cok hayirli bir evlat vererek mukafatlandirir insallah

@aysefeytum için de çok umutluyum o da iki hamiş arasında niki bir altında da hamiş var ilaçların etkisi zaten birkaç ay daha sürüyormuş bir bakmışız o da hamiş
İnanki bilmiyorum canım. .umutsuzum mutsuzum ağlayıp duruyorum sürekli. .Psikolojik olarak hiç iyi değilim. .eşimle de problemlerimiz var ne dusunecegimi ne yapacağımı bilmiyorum..olmuyorsa diyorum rabbimin bir bildiği vardır diyorum..Hayırlısı diyorum ama çok çok üzülüyorum. ..güzel dilek lerin için saol canim insallah bende toparlarım senin gibi olumlu düşünmeye başlarım tekrar

ALLAH RAZI OLSUN canım benim inşallah peş peşe seviniriz hayırlarla sağlıcakla amin

biraz daha zaman geçince toparlanırsın canım tabii üzülmez olur mu insan sorun olmasa da üzüntüden sorunları buluyoruz zaten bakalım inşallah hayırlarla sağlıcakla bizlere de sıra gelecek inşallah amin

yaaa kiyamam sana tum kalbimlr dua edecegim hepimiz icin Rabbim saglikli evlatlar versin insallah sakin umudunu kaybetme lutfen..su zamanda tibb cok ilerledi.Allah izniyle olacak insallah

yaaa kiyamam sana tum kalbimlr dua edecegim hepimiz icin Rabbim saglikli evlatlar versin insallah sakin umudunu kaybetme lutfen..su zamanda tibb cok ilerledi.Allah izniyle olacak insallah
ALLAH RAZI OLSUN canım kısmetse bayramdan sonra aşılama yaptıracağız inşallah umutluyum o nedenle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…