2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

ben de geçen ay gittiğimde pko dedi bir kist var dedi ama takmıyorum gülüm ya ben de hayıt otu suyu içiyorum

adağın da vakti geldi inşallah tatlıların da canım ALLAH sevindirsin inşallah ummazken gelmiştir inşallah ben umutlandım ay iyice

ay test yapsana canım ya senin lokmaların zamanı geldi bence ay şu mübarek aylarda hamişsin inşallah gülüm ya o kaynana kaynataya da bir büyük kapak olur :)
Canim tam bir sene önce bugunlerde hamileydim ve ayni hisler ver içimde.. Telefondaki adet takvimime göre 6 Gün benim hesabıma göre 5 Gün gecikti. Hiç bu kadar gecikme olmazdi bende. Genel olarak da adet olacagim hissi yok. Allah bilir canim ben kendimi olumsuza hazirlayip yarin sabah test yaparim eger adet olmazsammmmm....

aaynaa benim üstümdeki hamile arkadasimizin ne güzel nicki var. Tam bakim dedim kimmiş diye. Umudunu kaybetme yaziyor. Sanki bir mesaj
Az önce namaz kiliyordum Allah'ım hamileysem bana bir isaret göster cok merak ediyorum icimi ferahlat demistim ahada isaret bana. Iyice psikopata bağladim yaa

adağın da vakti geldi inşallah tatlıların da canım ALLAH sevindirsin inşallah ummazken gelmiştir inşallah ben umutlandım ay iyice
İnşallah canim benim Rabbim hayirlisini versin eşim dün gece uyuyamadi heyecandan nerede lokma dagittiririz kac yüz kişilik olur ailemizi cagiralimi mi..m diye sabaha kadar sorular sordu durdu :)))) ben cok heyecanlanmamasini söyledim ama kendi kendine gülüp durdu. Allah onun temiz guzel kalbi hürmetine onu sevindirsin insallah

ay canım ben inanıyorum ya bence hayırlarla inşallah sevineceksin gülüm ya sevinçle o lokmaları dağıtacaksın inşallah kuzum benim ben çok umutluyum ya ay hadi inşallah gülüm

inan canım bende öyleyim bir işaret bir umut her yerden bir sebep çıkarmaya çalışıyorum ama akıntıların fakan bence senin de sevinçli haberin habercisi artık sana da yazarız bizlere de bol bol dua edin diye

ay inşallah canım benim bence inşallah onun kalbine doğmuştur evladınız bereketiyle gelir gülüm ay o kadar da sevap olur ki sizlere ay ben de isterim diyeceğim ama ben gelene kadar kalmaz
ben bu gece abdest alacağım inşallah gülüm dua ederim ben de sevin canım ya sen de inşallah ramazan da yaklaşıyor o lokmalar ne sevap olur ALLAH EN İYİSİNİ BİLİR..

@aysefeytum için de çok umutluyum o da iki hamiş arasında niki bir altında da hamiş var ilaçların etkisi zaten birkaç ay daha sürüyormuş bir bakmışız o da hamiş

Hadi bakalim insallah sirayla peşpeşe hepimizden bu ay güzel haberler gelir. Namaza duruyorum simdi naklen sicagi sicagina duami yapiyorum hepimiz adina. Dualarimiz yerini bulacaktir elbet bu mubarek ayda geri cevirmeyecektir insallah

Hadi bakalim insallah sirayla peşpeşe hepimizden bu ay güzel haberler gelir. Namaza duruyorum simdi naklen sicagi sicagina duami yapiyorum hepimiz adina. Dualarimiz yerini bulacaktir elbet bu mubarek ayda geri cevirmeyecektir insallah
Allah razi olsun canim benim Rabbim dualarimizi kabul eylesin inşallah.. Bakalim biraz umutlandim tabi 5. Gün de aksam oluyor. Ama belki adet de olabilirim.. Olmazsam yarin test yaparim artik hayirlisi olsun hepimiz hakkinda

Allah razi olsun canim benim Rabbim dualarimizi kabul eylesin inşallah.. Bakalim biraz umutlandim tabi 5. Gün de aksam oluyor. Ama belki adet de olabilirim.. Olmazsam yarin test yaparim artik hayirlisi olsun hepimiz hakkinda
hadi bakalım hayırlarla inşallah yarın buralar şenlenir

şuna bir de ay bayıldım ya ne kadar güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…