- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Sagolasim canım ama evde test yaptim negatif çıktı. Hic bu kadar gecikmedi hayatimda adetim ya inanmadim teste. Birazdan hastaneye gidecegim kan tahlili verecegim 1.5 saatte cikiyor sonuçlar. Benim bu test cubuklariyla aram yok ya hamileyken bile negatif gösterdi ya da 5. Haftamin sonunda anca silik çizgi gösterdi. En iyisi kan tahlili ama moralim bozuldu tabi....Birdilimkek yazdığın her mesajı büyük bir heyecanla okudum test pozitif kelimelerini aradım insallah yarın göreceğim Allahin izniyle heyecan yaptım inan
Canım çok şaşırdım ama sen aşılama olduğunda da çıkmamışto.oysaki hamileymişsin.inşallah güzel haber gelir kuzumSagolasim canım ama evde test yaptim negatif çıktı. Hic bu kadar gecikmedi hayatimda adetim ya inanmadim teste. Birazdan hastaneye gidecegim kan tahlili verecegim 1.5 saatte cikiyor sonuçlar. Benim bu test cubuklariyla aram yok ya hamileyken bile negatif gösterdi ya da 5. Haftamin sonunda anca silik çizgi gösterdi. En iyisi kan tahlili ama moralim bozuldu tabi....
Hayirlisi olsun kuzum eger degilsem de olmadigim icin degil adetim duzensizlestigi icin uzulecegim. Haftaya doktora giderim insallah kist falan yoktur ya hic noyle oazdim kiiiCanım çok şaşırdım ama sen aşılama olduğunda da çıkmamışto.oysaki hamileymişsin.inşallah güzel haber gelir kuzum
Kan verdim kuzum 11.30 gibi arayip öğreneceğim sonucu. Bakalim gebelik yoksa büyük ihtimal bir sorun var bendeKan verdin mi?eger negatif çıkarsa evet bi doktora görün dediğin gibi senin hiç düzensiz değildi.
Canım bi sorun yoktur umarım .eger hamile değilsen ben, biraz stresli bir dönem geçirdin ya ona yoracağım.ama inşallah geç döllenme olduysa ondan cıkmamıştırKan verdim kuzum 11.30 gibi arayip öğreneceğim sonucu. Bakalim gebelik yoksa büyük ihtimal bir sorun var bende
Sagolasim canım ama evde test yaptim negatif çıktı. Hic bu kadar gecikmedi hayatimda adetim ya inanmadim teste. Birazdan hastaneye gidecegim kan tahlili verecegim 1.5 saatte cikiyor sonuçlar. Benim bu test cubuklariyla aram yok ya hamileyken bile negatif gösterdi ya da 5. Haftamin sonunda anca silik çizgi gösterdi. En iyisi kan tahlili ama moralim bozuldu tabi....
Yok kuzum ya negatif ise gebe olmadigim icin degil adetim niye uzadi ona üzülürümcanım inşallah kanda mucizen sana ben varım der ben bile nefatif yazmıssın canım sıkıldı sende haklısın moralin bozulmakta ama olsun yılmak yok
canım mevsimsel gecikmede olabilir neden bir sorun olsun inşallah bebeğin gelmiştirKan verdim kuzum 11.30 gibi arayip öğreneceğim sonucu. Bakalim gebelik yoksa büyük ihtimal bir sorun var bende
canım mevsimsel gecikmede olabilir neden bir sorun olsun inşallah bebeğin gelmiştir
ya ben de çubuklara güvenm,yorum ya..Sagolasim canım ama evde test yaptim negatif çıktı. Hic bu kadar gecikmedi hayatimda adetim ya inanmadim teste. Birazdan hastaneye gidecegim kan tahlili verecegim 1.5 saatte cikiyor sonuçlar. Benim bu test cubuklariyla aram yok ya hamileyken bile negatif gösterdi ya da 5. Haftamin sonunda anca silik çizgi gösterdi. En iyisi kan tahlili ama moralim bozuldu tabi....
normal canım adetine daha var demi normalde ne zaman adet olman lazımdıSlm nereye yazmm gerektigni blmyrm braya yazym ddm sali gunun idrar teste yaptm silik ckti 2 tane dunde kan testi yaptm 33.03 ckti son adetmde 7 nisandi bu normal mi
neden bu kadar gecikti benim de bir hafta gecikmişti hayıt suyu ile 3 gün sonra geldi adetim ya ben bayağı umutlanmıştım ama inşallah mayıs ayında sevineceğiz yaKizlar sonuc negatif.. Ben hic boyle bisey yaşamadım haftaya doktora gidecegim. Neyse artık hava güzel eşim bugün yeni araba aldı onunla tur atayim güzel günün keyfini cikarayim korkusuzca :))) üzülmeyin benim adıma sakın. Vardır bunda da bir hayir :)))
canım değerin normal 2 günde bir iki kat artması lazım birkaç gün sonra kan tahlilini tekrarlaAgrilarm sali gunu basladi dun olmam lazmdi ama emn dglm
Cok tskr ederm icmi rahtlattncanım değerin normal 2 günde bir iki kat artması lazım birkaç gün sonra kan tahlilini tekrarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?