2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

ayyyy lulicikkkk gözlerim doldu vallahi . allah yüzünüzü güldürsün canım. bende hamile olduğunu düşünüyorum canım. insan hissediyor hakkaten. ayy bende çok heyecanlandımmm

ayyyy lulicikkkk gözlerim doldu vallahi . allah yüzünüzü güldürsün canım. bende hamile olduğunu düşünüyorum canım. insan hissediyor hakkaten. ayy bende çok heyecanlandımmm
Sagolasin kuzucumm.. Ne bileyim bu kadar gecikmesinin başka bir anlami olabilir mi bilmiyorum. 5 Gün bitti. Insallah yarin da adet olmazsam sabah test yaparim. Rabbim bu mubarek aylarda hepimizi tek tek sevindirsin inşallah..

Sagolasin kuzucumm.. Ne bileyim bu kadar gecikmesinin başka bir anlami olabilir mi bilmiyorum. 5 Gün bitti. Insallah yarin da adet olmazsam sabah test yaparim. Rabbim bu mubarek aylarda hepimizi tek tek sevindirsin inşallah..
canım ya yarın direk kan versen nasıl olur? ayy allahım ne kadar sevinirim bilemezsinnn

canım ya yarın direk kan versen nasıl olur? ayy allahım ne kadar sevinirim bilemezsinnn
Dur bakalim heyecan yapmayalım kuzum hele bi yarına da sağ çikarsak bakariz :) evde test var onu yaparim zaten varsa büyük ihtimal çıkar. Çıkarsa da eşim hemen hastaneye gidelim diyor eşim de

Dur bakalim heyecan yapmayalım kuzum hele bi yarına da sağ çikarsak bakariz :) evde test var onu yaparim zaten varsa büyük ihtimal çıkar. Çıkarsa da eşim hemen hastaneye gidelim diyor eşim de
randevu bulmak sorun olmuyorsa öyle yapın tabi. burda randevu bir hafta sonraya anca veriyolar. ayyyy hadi dualarım seninle

evet hemen hastaneye gidin :)
biz sahra ile lokmaları yemeye gelelim demi sahra

evet hemen hastaneye gidin :)
biz sahra ile lokmaları yemeye gelelim demi sahra
Kiz valla keşke hamiş olsam da siz de yeseniz nasiplenseniz:))) tupbebek parasını göze almıştık çaresizlikten. Şimdi bir lokma dagitmakla yırtarsak iyi hehe şaka tabi Rabbim gerek bırakmaz inşallah hic göze alamiyorum o tedavileri. Eşimin doktoru üç ay bekleyin tupbebege gerek kalmayacak demişti. Henüz iki ay oldu. Ne bileyim yaaa bi bakmissin sabah kirmizilar gelmiş.. O ihtimali hic aklimdan cikarmiyorum:))

canım benim yemiş kadar olduk sağolasın kuzum...
ALLAH bebeğinin şimdiden kısmetini ayırmış işte kuzum inşallah biz olumlu düşünelim hiç belli olmaz bence o yediğiniz macunların falan da çok faydası oldu bence gülüm fiyatları ne kadardı kuzum o macunların uygun bir şey olsa bende yaptırırdım ama burada da sorduğumda çok fiyat biçtiler ya

Canım aktar bana bir kavanoz ballı karışım yapti ve eşimle beraber icmemiz icin de hormon düzenleyici çay verdi toplam 200 tl verdim onlara. Ama bunun haricinde hiç araliksiz her gun eşim bir avuç ceviz badem ve kuru üzüm yedi. Her gün birkac kaşık keciboynuzu pekmezi yedi.. A
Kaynanam bu ay Kur an kursunda hz. Zekeriya duasi varmış uzun. Onu okutup dua yaptırmış. Ben de bir hocadan evlat için yazili bazı şeyler taktim üstüme ve banyo yaptim. Bende meryem ana otu var umreden geldi onu suya koyup üç kez meryem suresini okuttum karı koca onu içtik. Turbelere gittim adak adadim... Baya şeyler yapmisiz kiz simdi yazarken farkettim :)))))) ama bu ay olacagini pek ummazdim. Yine de olmayabilir kuzum bakalim yarin belli olur nasipse

ay hayırlarla sağlıcakla canım benim ben çok umutluyum sabahı bekler oldudm ben de senin için

Allah razi olsum canlarim. Ne güzel insanin sevincini hüznünü paylaşan iyi niyetli insanlarin olmasi.. :) ben hamile olsam yine korkarim malum iki düşük yapan biri olarak o acilari unutmam mümkün degil. Rabbim hayirli saglikli eksiksiz kusursuz salih ve saliha versin evlatlarimizi hepimize insallah aminnnn

amin aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…