Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4yilli evliyim canim 1kizim var 21aylik.ikinci bebek icin ilk denememizhoşgeldin canım aramıza hemen ekliyorum ...kaç senelik evlisin ne zamandır bebek istiyorsun
4yilli evliyim canim 1kizim var 21aylik.ikinci bebek icin ilk denememizhoşgeldin canım aramıza hemen ekliyorum ...kaç senelik evlisin ne zamandır bebek istiyorsun
ALLAH bağışlasın canım inşallah ALLAH hayırlarla sağlıcakla salih ve saliha evlatlar nasip eder cümlemize amin...ben de 3.5 senedir evliyim canım 3 senedir bebeğimin gelmesini bekliyorum bakalım bu ay ot pot içmediğim şey kalmadı :=) yeni abdest alacağım umutlarla beklemedeyiz ALLAH kimseye aratmasın çok bekletmesin inşallah amin..4yilli evliyim canim 1kizim var 21aylik.ikinci bebek icin ilk denememiz
ALLAH KABUL ETSİN canım amin
amin canim ilk bebegim 15ay sonra gelmisdi busefer kacincida gelecek merak iceriaindeyim :)ALLAH bağışlasın canım inşallah ALLAH hayırlarla sağlıcakla salih ve saliha evlatlar nasip eder cümlemize amin...ben de 3.5 senedir evliyim canım 3 senedir bebeğimin gelmesini bekliyorum bakalım bu ay ot pot içmediğim şey kalmadı :=) yeni abdest alacağım umutlarla beklemedeyiz ALLAH kimseye aratmasın çok bekletmesin inşallah amin..
nisan ayında çok hamiş haberi aldık darısı mayısa inşallah amin
hayırlarla inşallah çok beklemezsin canım inşallah bizim de bekleme sabrımızın sonu gelmiştir de bebeklerimiz gelir cümlemiz için zor beklemek çok zor çevrede bebeği olmayan kısır kadın muamelesi görmek doğuranlar bebeklerini severken gözüne gözüne sokmak istemeleri canım çok zoramin canim ilk bebegim 15ay sonra gelmisdi busefer kacincida gelecek merak iceriaindeyim :)
hayırlarla inşallah çok beklemezsin canım inşallah bizim de bekleme sabrımızın sonu gelmiştir de bebeklerimiz gelir cümlemiz için zor beklemek çok zor çevrede bebeği olmayan kısır kadın muamelesi görmek doğuranlar bebeklerini severken gözüne gözüne sokmak istemeleri canım çok zor
yazarken ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
İnanki bilmiyorum canım. .umutsuzum mutsuzum ağlayıp duruyorum sürekli. .Psikolojik olarak hiç iyi değilim. .eşimle de problemlerimiz var ne dusunecegimi ne yapacağımı bilmiyorum..olmuyorsa diyorum rabbimin bir bildiği vardır diyorum..Hayırlısı diyorum ama çok çok üzülüyorum. ..güzel dilek lerin için saol canim insallah bende toparlarım senin gibi olumlu düşünmeye başlarım tekrar@aysefeytum için de çok umutluyum o da iki hamiş arasında niki bir altında da hamiş var ilaçların etkisi zaten birkaç ay daha sürüyormuş bir bakmışız o da hamiş![]()
ALLAH RAZI OLSUN canım benim inşallah peş peşe seviniriz hayırlarla sağlıcakla aminHepimizin duygulari ayni. Cok zor bir surec ben 1.5 senedir artik bu ayda olmassa dayanacak gucum kalmamis gibi goruyorum kendimi. 3 sene diyorsun birde. Cok zor bir surec Allah tez zamanda seninde yuzunu guldurur. Bu hepimizin bir sinavi sabrimizin sonucunu Rabbim cok hayirli bir evlat vererek mukafatlandirir insallah
biraz daha zaman geçince toparlanırsın canım tabii üzülmez olur mu insan sorun olmasa da üzüntüden sorunları buluyoruz zaten bakalım inşallah hayırlarla sağlıcakla bizlere de sıra gelecek inşallah aminİnanki bilmiyorum canım. .umutsuzum mutsuzum ağlayıp duruyorum sürekli. .Psikolojik olarak hiç iyi değilim. .eşimle de problemlerimiz var ne dusunecegimi ne yapacağımı bilmiyorum..olmuyorsa diyorum rabbimin bir bildiği vardır diyorum..Hayırlısı diyorum ama çok çok üzülüyorum. ..güzel dilek lerin için saol canim insallah bende toparlarım senin gibi olumlu düşünmeye başlarım tekrar
yaaa kiyamam sanahayırlarla inşallah çok beklemezsin canım inşallah bizim de bekleme sabrımızın sonu gelmiştir de bebeklerimiz gelir cümlemiz için zor beklemek çok zor çevrede bebeği olmayan kısır kadın muamelesi görmek doğuranlar bebeklerini severken gözüne gözüne sokmak istemeleri canım çok zor
yazarken ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
ALLAH RAZI OLSUN canım kısmetse bayramdan sonra aşılama yaptıracağız inşallah umutluyum o nedenleyaaa kiyamam sanatum kalbimlr dua edecegim hepimiz icin Rabbim saglikli evlatlar versin insallah sakin umudunu kaybetme lutfen..su zamanda tibb cok ilerledi.Allah izniyle olacak insallah
eklerim canım hemen..aaynaa benimde bat 19 mayis ekler misin? Ama bizim yani benim oldugum sira biraz bosluklu olmus hamis ustte kalmis o yuzden insallah bizim siradan da mayis da patlar
![]()