- 16 Kasım 2016
- 518
- 1.104
- 43
sağolasın canım benim . mübarek aylar hürmetine allah dualarını kabul etsin inşallah.Bugün yesil turbeyi ziyaret ettim elhamdulillah emir sultan hazretlerini ziyaret ettim aklima sen geldin kuzum :)) hepimiz icin namaz kildim dua ettim. Allah kabul eylesin inşallah
ayy canım benim hadi inşallah. çatlatma iğnesinin etkisiyle çift çizgi çıkabiliyor mu bilmiyordum ben? inşallah bebektendir.Kizlar gecen hafta carsamba asilamam olmustu hatirlarsaniz yarin tam 1 hafta olacak. Catlatma ignesi vurulalida 8 gun oldu. Asilama oldugum gunden buyana kasiklarimda ara ara sızlamalar kucuk batismalar oluyor bi dolgunluk hissi var goguslerimde cok hassas ozellikle uçlari. Ama bu belirtilerle kendime ümit vermek isteniyorum cunku ilk asilamamdada bu belirtiler vardi negatif cikti. Ama su birkac gundur inanilmaz seffaf berrak kokusuz akintim var. Sanki adetim gibi yururken ayaga kalktigimda aktigini hissediyorum o derece. Tek umitlendigim belirti bu. Az once gebelik testide yaptim 2. Cizgi cok silik cikti ama buyuk ihtimalle ignenin etkisidir diye yorumladim daha cok erken cünkü. Haftaya kadar nasil beklicem bilmiyorum. Kendimi gazada getirmek isteniyorum aksi durumda cok agliyorum cunku. Uzun oldu kusura bakmayin. Heyecanimi sizinle paylasmak istedim
Kizlar gecen hafta carsamba asilamam olmustu hatirlarsaniz yarin tam 1 hafta olacak. Catlatma ignesi vurulalida 8 gun oldu. Asilama oldugum gunden buyana kasiklarimda ara ara sızlamalar kucuk batismalar oluyor bi dolgunluk hissi var goguslerimde cok hassas ozellikle uçlari. Ama bu belirtilerle kendime ümit vermek isteniyorum cunku ilk asilamamdada bu belirtiler vardi negatif cikti. Ama su birkac gundur inanilmaz seffaf berrak kokusuz akintim var. Sanki adetim gibi yururken ayaga kalktigimda aktigini hissediyorum o derece. Tek umitlendigim belirti bu. Az once gebelik testide yaptim 2. Cizgi cok silik cikti ama buyuk ihtimalle ignenin etkisidir diye yorumladim daha cok erken cünkü. Haftaya kadar nasil beklicem bilmiyorum. Kendimi gazada getirmek isteniyorum aksi durumda cok agliyorum cunku. Uzun oldu kusura bakmayin. Heyecanimi sizinle paylasmak istedim
Amin kuzummmm insallah :)))sağolasın canım benim . mübarek aylar hürmetine allah dualarını kabul etsin inşallah.
Canim oncelikle tabi ki hepimizin dilegi INSALLAH hamilesindir, ancak dedigin gibi her belirtiyi hamileliğe ister sitemez yoruyoruz. En iyisi gununun gecmesini beklemen, en iyi olcut bence bu. Dedigim gibi insallah KALBINdeki kalbimizdeki en kisa surede gerceklesir
Canim insallahAynen canim bencede cok erken ama insan ister istemez heyecanlaniyor. Diger asilamalarimdaki belirtilerden farkli olarak bu sefer cok fazla şeffaf su gibi akintimin olmasi. O biraz heyecanlandirdi ama umitlenmemek gerekir. Bol bol dua etmeliyim. Esime bu ilaclarin etkisidir bak hafif 2. Cizgi belirdi bu bile nekadar insanin hosuna gidiyor dedimde gozleri doldu. Insallah tez zamanda sevinç gözyaslarimizi akitiriz hep birlikte
merhaba canım 26. hamişimizi bekliyoruz nerelerdeydinHayırlı akşamlar arkadaşlar ,Bayağıdır yoklamadim topigi kaçıncı hamisimizi bekliyoruz
kaç gün sonra tam test yapacaksın canım inşallah 26. hamiş sen olursunAynen canim bencede cok erken ama insan ister istemez heyecanlaniyor. Diger asilamalarimdaki belirtilerden farkli olarak bu sefer cok fazla şeffaf su gibi akintimin olmasi. O biraz heyecanlandirdi ama umitlenmemek gerekir. Bol bol dua etmeliyim. Esime bu ilaclarin etkisidir bak hafif 2. Cizgi belirdi bu bile nekadar insanin hosuna gidiyor dedimde gozleri doldu. Insallah tez zamanda sevinç gözyaslarimizi akitiriz hep birlikte
kaç gün sonra tam test yapacaksın canım inşallah 26. hamiş sen olursun
ALLAH hayırlarla sağlıcakla sevindirir inşallah gülüm amin.Canim bugun 7. Gunum. 12. Gunu belli olacak insallah. Yani Pazartesi günü.Bundan onceki doktorum 12. Gunu kan testi yaptir demisti. Insallah canim bu sefer olur. Bu ay hepimiz icin hayırla gecer hasretlerimiz sona erer.
hoşgeldin canım aramıza hemen ekliyorum ...kaç senelik evlisin ne zamandır bebek istiyorsunoy maşallah :) benide ekleyin bat 10 mayis
Hadi inşallah benim sıram kapılmasın ama lütfen 41 . Hamiş ben olucam :) inşallah (saka tabi Rabbim isteyen herkesciklere versin kimsenin kucağını boş koymasin hayırlısıyla anne olalim da sıra mira önemsiz)26 canim insallah
Buralardayım hep de yazmadim doktora gittim geçen hafta pko sun dedi üzüldüm ama umutsuz değilim herşey olmazları olduran Rabbimizn elinde pkolu olup da anne olan bir sürü kadın var soğan suyu kurum yarım kaldı hayit içiyorum hormonlarim için bal tarçın çörek otu yiyorum yumurtlamaya yardımcı olsun diye akintimi takip ediyorum öyle işte sizde neler var canlarmerhaba canım 26. hamişimizi bekliyoruz nerelerdeydin
Yapmadim canim ama sanirim ben hamileyimBirdilimkek meraktayım test yaptın mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?