- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
Yok yok ya değilimdir bence...Yapmadim canim ama sanirim ben hamileyim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yok ya değilimdir bence...Yapmadim canim ama sanirim ben hamileyim![]()
ben de geçen ay gittiğimde pko dedi bir kist var dedi ama takmıyorum gülüm ya ben de hayıt otu suyu içiyorumBuralardayım hep de yazmadim doktora gittim geçen hafta pko sun dedi üzüldüm ama umutsuz değilim herşey olmazları olduran Rabbimizn elinde pkolu olup da anne olan bir sürü kadın var soğan suyu kurum yarım kaldı hayit içiyorum hormonlarim için bal tarçın çörek otu yiyorum yumurtlamaya yardımcı olsun diye akintimi takip ediyorum öyle işte sizde neler var canlar![]()
ay gerçekten mi hissediyor musun gülüm hamiş olduğunu insan hissedermiş yaYapmadim canim ama sanirim ben hamileyim![]()
ay test yapsana canım ya senin lokmaların zamanı geldi bence ay şu mübarek aylarda hamişsin inşallah gülüm ya o kaynana kaynataya da bir büyük kapak olur :)Yok yok ya değilimdir bence...
Canim tam bir sene önce bugunlerde hamileydim ve ayni hisler ver içimde.. Telefondaki adet takvimime göre 6 Gün benim hesabıma göre 5 Gün gecikti. Hiç bu kadar gecikme olmazdi bende. Genel olarak da adet olacagim hissi yok. Allah bilir canim ben kendimi olumsuza hazirlayip yarin sabah test yaparim eger adet olmazsammmmm....ay test yapsana canım ya senin lokmaların zamanı geldi bence ay şu mübarek aylarda hamişsin inşallah gülüm ya o kaynana kaynataya da bir büyük kapak olur :)
INCIK BONCUK senin nickinde hemen üstünde yeni hamiş olan bir arkadaşımız var uğuru sana da geçer inşallah
Birdilimkek @sahra41 da hamişler arasında kalmışlar...
benim de altımda hamiş olan arkadaşım var ama henüz bana değmedi uğuru bu ay umutluyum..
@anneveoglusu da yeni düşük yaptı hamile kalma şansı yüksek ona da o konuda seviniyorum düşükten sonra birçok arkadaş hemen hamile kaldı
İnşallah canim benim Rabbim hayirlisini versin eşim dün gece uyuyamadi heyecandan nerede lokma dagittiririz kac yüz kişilik olur ailemizi cagiralimi mi..m diye sabaha kadar sorular sordu durdu :)))) ben cok heyecanlanmamasini söyledim ama kendi kendine gülüp durdu. Allah onun temiz guzel kalbi hürmetine onu sevindirsin insallahadağın da vakti geldi inşallah tatlıların da canım ALLAH sevindirsin inşallah ummazken gelmiştir inşallah ben umutlandım ay iyice![]()
ay canım ben inanıyorum ya bence hayırlarla inşallah sevineceksin gülüm ya sevinçle o lokmaları dağıtacaksın inşallah kuzum benim ben çok umutluyum ya ay hadi inşallah gülümCanim tam bir sene önce bugunlerde hamileydim ve ayni hisler ver içimde.. Telefondaki adet takvimime göre 6 Gün benim hesabıma göre 5 Gün gecikti. Hiç bu kadar gecikme olmazdi bende. Genel olarak da adet olacagim hissi yok. Allah bilir canim ben kendimi olumsuza hazirlayip yarin sabah test yaparim eger adet olmazsammmmm....
inan canım bende öyleyim bir işaret bir umut her yerden bir sebep çıkarmaya çalışıyorum ama akıntıların fakan bence senin de sevinçli haberin habercisi artık sana da yazarız bizlere de bol bol dua edin diyeaaynaa benim üstümdeki hamile arkadasimizin ne güzel nicki var. Tam bakim dedim kimmiş diye. Umudunu kaybetme yaziyor. Sanki bir mesaj
Az önce namaz kiliyordum Allah'ım hamileysem bana bir isaret göster cok merak ediyorum icimi ferahlat demistim ahada isaret bana. Iyice psikopata bağladim yaa![]()
ay inşallah canım benim bence inşallah onun kalbine doğmuştur evladınız bereketiyle gelir gülüm ay o kadar da sevap olur ki sizlere ay ben de isterim diyeceğim ama ben gelene kadar kalmazİnşallah canim benim Rabbim hayirlisini versin eşim dün gece uyuyamadi heyecandan nerede lokma dagittiririz kac yüz kişilik olur ailemizi cagiralimi mi..m diye sabaha kadar sorular sordu durdu :)))) ben cok heyecanlanmamasini söyledim ama kendi kendine gülüp durdu. Allah onun temiz guzel kalbi hürmetine onu sevindirsin insallah
İnşallah canim benim Rabbim hayirlisini versin eşim dün gece uyuyamadi heyecandan nerede lokma dagittiririz kac yüz kişilik olur ailemizi cagiralimi mi..m diye sabaha kadar sorular sordu durdu :)))) ben cok heyecanlanmamasini söyledim ama kendi kendine gülüp durdu. Allah onun temiz guzel kalbi hürmetine onu sevindirsin insallah
ALLAH KABUL ETSİN canım aminHadi bakalim insallah sirayla peşpeşe hepimizden bu ay güzel haberler gelir. Namaza duruyorum simdi naklen sicagi sicagina duami yapiyorum hepimiz adina. Dualarimiz yerini bulacaktir elbet bu mubarek ayda geri cevirmeyecektir insallah
Allah razi olsun canim benim Rabbim dualarimizi kabul eylesin inşallah.. Bakalim biraz umutlandim tabi 5. Gün de aksam oluyor. Ama belki adet de olabilirim.. Olmazsam yarin test yaparim artik hayirlisi olsun hepimiz hakkindaHadi bakalim insallah sirayla peşpeşe hepimizden bu ay güzel haberler gelir. Namaza duruyorum simdi naklen sicagi sicagina duami yapiyorum hepimiz adina. Dualarimiz yerini bulacaktir elbet bu mubarek ayda geri cevirmeyecektir insallah
hadi bakalım hayırlarla inşallah yarın buralar şenlenirAllah razi olsun canim benim Rabbim dualarimizi kabul eylesin inşallah.. Bakalim biraz umutlandim tabi 5. Gün de aksam oluyor. Ama belki adet de olabilirim.. Olmazsam yarin test yaparim artik hayirlisi olsun hepimiz hakkinda