- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
Ah canimmmm ne zaman olacak da yiyecez o lokmalari:) hayirlisi olsun artik bekleyecegiz kuzumhayırlısıyla inşallah hamilesindir canım ...
ay gelip bol bol yiyeyim canım
ben 4 seneye gidiyor canım 3 senedir bebeğimiz olmuor24 yaşındayım hiç korunmadık bekliyoruzsiz
olur olur ben senden bu birkaç ay içinde çok umutluyum ALLAH EN İYİSİNİ BİLİR...hayırlısıyla ben de hamiş olduğumda 3 gün oruç tutacağım inşallah bir de çocuk sevindiririm bebek isteyen bir dostum var o da kardeşlerinin çocuklarının falan kıyafetlerini hep topladı annemin çevresindeki durumu olmayanlara götüreceğim sevap olsun diye insanlar bir şeyler adıyor ALLAH hayırlarla sağlıcakla hepimizi sevindirir inşallah aminAh canimmmm ne zaman olacak da yiyecez o lokmalari:) hayirlisi olsun artik bekleyecegiz kuzum
ahhh tayinimiz bursaya çıksaydı gelip yerdim koca tabakAh canimmmm ne zaman olacak da yiyecez o lokmalari:) hayirlisi olsun artik bekleyecegiz kuzum
Dualarıma sizi de eklerim inşallah en kısa zamanda olur hepimizinben 4 seneye gidiyor canım 3 senedir bebeğimiz olmuor
ALLAH RAZI OLSUN canım ALLAH cümlemizi hayırlarla sağlıcakla sevindirsin inşallah listemizin hepsi hamiş olur inşallah aminDualarıma sizi de eklerim inşallah en kısa zamanda olur hepimizin
ben listemize hep dua ediyorum zaten canım yakın arkadaşlarıma da benim ismim münevver sneinki de ebru sanırım..ALLAH RAZI OLSUN canım ALLAH cümlemizi hayırlarla sağlıcakla sevindirsin inşallah listemizin hepsi hamiş olur inşallah amin
sen hangi şehirdesin canım ben tokatlıyım ama ankarda oturuyorumDualarıma sizi de eklerim inşallah en kısa zamanda olur hepimizin
Amiiiiin aminALLAH RAZI OLSUN canım ALLAH cümlemizi hayırlarla sağlıcakla sevindirsin inşallah listemizin hepsi hamiş olur inşallah amin
oyyy Maşallahhhhh suphanallah ya evet ismin ebru çok memnun oldumben listemize hep dua ediyorum zaten canım yakın arkadaşlarıma da benim ismim münevver sneinki de ebru sanırım..
hatime başladım ALLAH kabul ederse sizlere de dua edeceğim yakın arkadaşlarım isimlerini de yazarsa burada isim isim dua etmek istiyorum inşallah amin..
Bende sivaslıyım ama eşim Tokat lı dün tokattaydımsen hangi şehirdesin canım ben tokatlıyım ama ankarda oturuyorum
ben de memnun oldum canım benimAmiiiiin amin
oyyy Maşallahhhhh suphanallah ya evet ismin ebru çok memnun oldum
benim eşim de tokatlı ben de tokatlıyım canım hadi memleketli çıktık ..Bende sivaslıyım ama eşim Tokat lı dün tokattaydım
Bizimki zile li yağmur duasına gittik muhtemelen şuan yağışlıkendim niksarlıyım eşim erbaalı
ankarada da yağmurlu canımBizimki zile li yağmur duasına gittik muhtemelen şuan yağışlı
ahhh tayinimiz bursaya çıksaydı gelip yerdim koca tabak
Bugün yesil turbeyi ziyaret ettim elhamdulillah emir sultan hazretlerini ziyaret ettim aklima sen geldin kuzum :)) hepimiz icin namaz kildim dua ettim. Allah kabul eylesin inşallahahhh tayinimiz bursaya çıksaydı gelip yerdim koca tabak
ALLAH RAZI OLSUN canım hakkını helal et .. inşallah hayırlarla sevineceğiz inanıyorum ben kuzumBugün yesil turbeyi ziyaret ettim elhamdulillah emir sultan hazretlerini ziyaret ettim aklima sen geldin kuzum :)) hepimiz icin namaz kildim dua ettim. Allah kabul eylesin inşallah
Insallah canim benim insallah..ALLAH RAZI OLSUN canım hakkını helal et .. inşallah hayırlarla sevineceğiz inanıyorum ben kuzum
Hayırlı akşamlar arkadaşlar ,Bayağıdır yoklamadim topigi kaçıncı hamisimizi bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?