2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Ah canimmmm ne zaman olacak da yiyecez o lokmalari:) hayirlisi olsun artik bekleyecegiz kuzum
olur olur ben senden bu birkaç ay içinde çok umutluyum ALLAH EN İYİSİNİ BİLİR...hayırlısıyla ben de hamiş olduğumda 3 gün oruç tutacağım inşallah bir de çocuk sevindiririm bebek isteyen bir dostum var o da kardeşlerinin çocuklarının falan kıyafetlerini hep topladı annemin çevresindeki durumu olmayanlara götüreceğim sevap olsun diye insanlar bir şeyler adıyor ALLAH hayırlarla sağlıcakla hepimizi sevindirir inşallah amin

ALLAH RAZI OLSUN canım ALLAH cümlemizi hayırlarla sağlıcakla sevindirsin inşallah listemizin hepsi hamiş olur inşallah amin
ben listemize hep dua ediyorum zaten canım yakın arkadaşlarıma da benim ismim münevver sneinki de ebru sanırım..
hatime başladım ALLAH kabul ederse sizlere de dua edeceğim yakın arkadaşlarım isimlerini de yazarsa burada isim isim dua etmek istiyorum inşallah amin..

ALLAH RAZI OLSUN canım ALLAH cümlemizi hayırlarla sağlıcakla sevindirsin inşallah listemizin hepsi hamiş olur inşallah amin
Amiiiiin amin
oyyy Maşallahhhhh suphanallah ya evet ismin ebru çok memnun oldum

Bugün yesil turbeyi ziyaret ettim elhamdulillah emir sultan hazretlerini ziyaret ettim aklima sen geldin kuzum :)) hepimiz icin namaz kildim dua ettim. Allah kabul eylesin inşallah
ALLAH RAZI OLSUN canım hakkını helal et .. inşallah hayırlarla sevineceğiz inanıyorum ben kuzum

Hayırlı akşamlar arkadaşlar ,Bayağıdır yoklamadim topigi kaçıncı hamisimizi bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…