ben de canım geçen gün çok ağladım ister istemez üzülüyor insan ama mayıs ayı da bizlere uğurlu gelir inşallah amin..Insallah hepimiz 26, 27, 28 ... gideriz. Umudumu kaybetmeyim diyorum ama bugun yine biraz dellendim. Sonra dedim ki onemli olan Inanci kaybetmemek. Insallah MAYIS hepimiz icin guzel olur kizlar
ben de canım geçen gün çok ağladım ister istemez üzülüyor insan ama mayıs ayı da bizlere uğurlu gelir inşallah amin..
ben 31. sırayı almıştım inşallah 31. hamiş ben olurum diye sırama az kaldı
hadi inşallah canım 27 de senin olsun o zaman kızlar da almıştı birer sayı ama unuttum :)insallah canim. Ben de o zaman 27 yi almak istiyorum
ben oldum canım adet hayıt suyu sayesinde bugün 2. günüm hamişler çoğalıyor sahra kuzum aha 26. hamişi bekliyoruz artıkaaynaa , Birdilimkek adet olmadınız umarım.
A anneveoglusu kuzum nasılsın, inşallah adet olmuşsundur.
ne ironik oldu :))))))))))
canımsın yaa boşversene eğleniyoruz işte :) hepimize bulaşcak kuzum merak etme sen. senin sıraya az kalmıs .ben çok erken söylemişim benim sıra gene kaçar e bari 33 olayım bendekızlar listede hamişlere yakın olan isimlerin yanındakiler hep hamiş haberi alıyor ha dikkatimi de çekti özellikle orta sıra hep hamiş oldu benim de altımdaki 2 numaralı arkadaşımız hamiş ama bir bana geçmedi bu ya
hamişliği de geçiçiymiş gibi duruma soktum ya daha ne düşünürüm bilemiyorım
bana 5 kişi kaldıcanımsın yaa boşversene eğleniyoruz işte :) hepimize bulaşcak kuzum merak etme sen. senin sıraya az kalmıs .ben çok erken söylemişim benim sıra gene kaçar e bari 33 olayım bende
Canim internet paketim bitiyor o yuzden guremedim evime dönüyoruz bugün annemle. Henüz olmadim ama geçen ay da böyle oldum. Iki aydır gecikiyor dokota sordum arada olabilir gecikmeler korkma dedi. Bugün 3 gün geçtiaaynaa , Birdilimkek adet olmadınız umarım.
A anneveoglusu kuzum nasılsın, inşallah adet olmuşsundur.
ne ironik oldu :))))))))))
hadi hayırlarla inşallah canım eşimin de mayısta doğum günü var ona en güzel hediye olur ama bilemedim her sene umuyorum bunu ama olmuyorO zaman insAllah kizlar Mayis da pat pat cat cat hamilelik haberlerimizi veririz
hadi hayırlarla inşallah canım eşimin de mayısta doğum günü var ona en güzel hediye olur ama bilemedim her sene umuyorum bunu ama olmuyor
hayırlarla sağlıcakla inşallah gülüm cümlemize nasip olur bilmiyorum canım ya neler umuyoruz ama nasipYa ne kadar temiz ve guzel bir dilek InsAllah canim bu sene en guzel hediyen olacak hem de anneler gunun de sana da hediye olur. Amiiiiiinnnnnnn
İnşallahhhhh canım yaO zaman insAllah kizlar Mayis da pat pat cat cat hamilelik haberlerimizi veririz
geçe ayda 3 gün geçmiş miydi ya yavrum nasıl test yapmadan durabiliyorsun?Canim internet paketim bitiyor o yuzden guremedim evime dönüyoruz bugün annemle. Henüz olmadim ama geçen ay da böyle oldum. Iki aydır gecikiyor dokota sordum arada olabilir gecikmeler korkma dedi. Bugün 3 gün geçti
evet bence de test yapsan çok iyi olur bir bakmışsın bebek gelmiş...geçe ayda 3 gün geçmiş miydi ya yavrum nasıl test yapmadan durabiliyorsun?
aynen yaa kurtulur tüp bebekti aşılamaydı uğraşmamış olur.evet bence de test yapsan çok iyi olur bir bakmışsın bebek gelmiş...
ay gelsin de sevinelim
Evet canım belki de gerek kalmayacakaynen yaa kurtulur tüp bebekti aşılamaydı uğraşmamış olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?