2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

ALLAH SENDEN RAZI OLSUN NE GÜZEL EŞİNİ DÜŞÜNÜYORSUN EMİNİM ODA SENİ SEVİYOR VE DÜŞÜNÜYORDUR BİR TANEM

DÜNYA GÖRÜŞÜ ÇOK FARKLI AİLELER İLE MUHATAP OLABİLİYORUZ BU EVLİLİKLER İLE
BENİMDE EŞİMİN AİLESİ ÇOK FARKLI DÜŞÜNÜR BİR ÇOK KONUDA AMA EŞİM BUNLARI AŞTI

ay canım benim saçımda da 12 yaşında düştü ak sıkıntılardan 32 yaşındayım saçımın ön tarafları komple bembeyaz arka aralar falan boyamayınca eşim çok uğraşıyor saçlarımla ..
kaynatam da saçımı ev içinde görünce aaa sen benim oğlandan büyüksün de kendini küçük gibi gösteriyorsun sanırım diyip beni çıldırtıyordu ahhh ahh ..
hayırlarla sağlıcakla gülüm ALLAH sizleri de bizleri de tez hayırlı zamanda sevindirsin de bizi o zaman çok dah afarklı olacak

onu alayım olmazsa bu gün canım içeyim bende
kesinlikle al canım ben en azından 3 ay düzenli içeceğim hamileliğe de çok faydası varmış sitede de çok görmüşsündür gülüm ya hamile kalanlar da var ay darısı hayırlarla sağlıcakla bizlere de inşallah ya amin

Ailemin yanina geldim ama yine kafayi yemek üzereyim kızlar bana bir akıl verin. Kaynanama bir gün onceden haber verdiğim halde kocami arayip doldurmuş son anda mi haber verilir kocasiz kadin yollarda gezer mi ikide bir anasinda ne isi var _(en son 6 ay önce gelmiştim) kocam bana anlatmak istemedi telefonda zirla konuşturdum. Ben bursaya geri dönmek istemiyorum kocam beni cok seviyor ben de onu seviyorum ama ailesi devamli aramizda Allah belalarini versinler yuvamda huzur birakmadilar... Kocama mesaj attim geri dönmemi bekleme ben boşanmak istiyorum. Annen de kendine anasiz babasiz bir gelin bulsun dedim... Ben evlat için yuvamin huzuru icin cirpinirken bana boşanma kararı aldirdilar. Bu mubarek cuma günü bu mubarek üç aylarda ellerimi havaya kaldirip bela okuyorum. Benim yuvama huzur vermediler Allah tez zamanda kendi dertlerine düşürsun onlari benle ugrasacak takatleri kalmasin insallah.......... Ben çok mutsuzum onlarin arasina dönmek istemiyorum artık.....

Canim benim fazla dusunmesen onları. Yokmuş farzetsen.keşke hiç gidiceni soylemeseydin onlara.zaten uzakta degilmiydi kaynananlar.esin idare etseydi seni..Bazı aileler böyle malesef bende de var aynı modelden..ben çareyi araya mesafe koymakta ve takmamakta buldum.ha gene can sikiyorlar mi evet tabiki...ama böyle daha rahatım. Eşini seviyorsan kıyma evliligine..rahat rahat tatilini yap kafanı dağıt canım. ..Aldırma sen onlara esinle mutluysan bosver

canım benim çok sıkmışlar seni ...
seni çok iyi anlıyorum ama sakin ol kuzum insan anne babasının yanına gitmez mi canım böyle saçma şey mi olur bu kadar karışılmaz yani eşin de anne benim iznim var tabii annesine babasına gidecek dese annesine çok yüz vermese daha karışamazlar da işte karşısındaki de onun annesi olunca bir lafı derken diğerini diyemiyor demek ki..
ani karar alma canım eşin de seni seviyor belli ki her zaman bunu söylerdin canım ALLAH onları da gerçekten bildiği gibi yapsınlar da sizler de bir huzur bulun ya bu aileler yüzünden çoğu mutsuzluklar sen yuvana kıyma canım inşallah evladının da gelişiyle her şey daha güzel olacak sakinleş kuzum sakın sakın

kıyamam sana yaa.. kuzum bunları kocana değilde o kaynanan olacak kadına söylerdim ben olsam sizi nasıl mutsuz ettiğini anlat ona. birde sor oğlunu görmeden durabiliuor muymuş? terbijyesiz kadın. nelere sebep olduğunu görsün. yuva bozmanın günahından korkmuyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…