• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

ben oldum canım adet hayıt suyu sayesinde bugün 2. günüm hamişler çoğalıyor sahra kuzum aha 26. hamişi bekliyoruz artık

canım bu gün dr gidecektim adet olmasa idim şükürler olsun bu sabah oldum 49. günde
artık listende gerçekten varım inşallah bu ay hepimize uğurlu gelir

canımsın yaa boşversene eğleniyoruz işte :) hepimize bulaşcak kuzum merak etme sen. senin sıraya az kalmıs .ben çok erken söylemişim benim sıra gene kaçar e bari 33 olayım bende:KK70:

bende 39.a adayım bakalım hayırlısı artık

Son düzenleme:
canım bu gün dr gidecektim adet olmasa idim şükürler olsun bu sabah oldum 49. günde
artık listende gerçekten varım inşallah bu ay hepimize uğurlu gelir
ay çok sevindim canım ekledim senin adını da ben de adetim temizlenmeyi bekliyorum kuzucuğum ay bizler de hamiş olacağımız günü bekliyoruz artık canımcımmmmmmm

geçe ayda 3 gün geçmiş miydi ya yavrum nasıl test yapmadan durabiliyorsun?
Aynen canim test yapmadim bugün 4 Gün oldu ama yine adet olacagimi hissediyorum. Bakalim bugün de olmazsam yarin yaparım kuzum ama benim dengem bozuldu bence. Gecen sene de birkac ay gecikmisti yine bu dönemlerde ve gecen sene yine nisan ayı gecikmisti ve hamile oldugumi ogrenmistim. Tam bir sene oldu....

Aynen canim test yapmadim bugün 4 Gün oldu ama yine adet olacagimi hissediyorum. Bakalim bugün de olmazsam yarin yaparım kuzum ama benim dengem bozuldu bence. Gecen sene de birkac ay gecikmisti yine bu dönemlerde ve gecen sene yine nisan ayı gecikmisti ve hamile oldugumi ogrenmistim. Tam bir sene oldu....
insan hiç unutmuyor ki :) canım ya inşallah bu gecikmenin sebebi bebiştir. bende sabırlı olmayı öğrencem senden :)

insan hiç unutmuyor ki :) canım ya inşallah bu gecikmenin sebebi bebiştir. bende sabırlı olmayı öğrencem senden :)
Öğren kuzum hayal kirikligina ugramaktan iyidir. 4. Gün de akşam oldu hayır olsun insallah 28 günde bir olurdum hadi 29 diye hesaplayayim yine de 4 Gün geçti. Ama adetim gecikmeli gelecekse de bu hic iyi bisey degil. Neden gecikir ki bu kadar..

Back
X