canım gebelik testini de yeniden yaptım hamile değilim gülüm geçen ay aldığğım hormonlardan dolayı gecikti adetim sanırımcanım bunda bir anormallik var doktor adetin yakın falan bı sey demedi mi ? hayıt suyu hamılelere zarar veriyor mu, adet olmadan içmeseydin canım benım
en son ne zaman test yaptın?canım gebelik testini de yeniden yaptım hamile değilim gülüm geçen ay aldığğım hormonlardan dolayı gecikti adetim sanırım
bugün canım yaptımen son ne zaman test yaptın?
ilk defa bu kadar gecikiyor değil mi?bugün canım yaptım
7-8 aydır düzenliydi canım adetim ama gecen ay o kadar hormon iğnesi yedim doğal yaniilk defa bu kadar gecikiyor değil mi?
hayırlı cumalar canım nasılsın?
ben de iyiyim canım hamdolsun...Iyiyim canim cok sukur seni sormali sen nasilsin
Canlarim iyiyim çok şükür eşim ailesinin agzinin cevabini verip susturdu. Yarın akşam nasipse cemiyetimiz var. Çok zor valla bu işler geldigimden beri yemek pasta bulaşık temizlik mahvoldum:))))) annecim cok mutlu oluyor bana yeter. Bugün adet günümdü olamadim onun ağrısı da var belki geçen ay gibi geç olurumBirdilimkek canım iyi misinnn? naptın kuzum?
çok çok sevindim gülüm ya inan ay ALLAH korusun cümlemizin yuvasını inşallah ben de bugün zorla adet oldum ama az az geliyorCanlarim iyiyim çok şükür eşim ailesinin agzinin cevabini verip susturdu. Yarın akşam nasipse cemiyetimiz var. Çok zor valla bu işler geldigimden beri yemek pasta bulaşık temizlik mahvoldum:))))) annecim cok mutlu oluyor bana yeter. Bugün adet günümdü olamadim onun ağrısı da var belki geçen ay gibi geç olurumaaynaa
Sokulur yarindan sonra kuzum. Benim de niye gecikiyor anlamıyorum. Kocam arayip soruyor devamli adet oldun mi diye :))) ama bu ay da beklemeyelim diyorum onumizdeki aya hazirlayalim kendimiziçok çok sevindim gülüm ya inan ay ALLAH korusun cümlemizin yuvasını inşallah ben de bugün zorla adet oldum ama az az geliyor
ay canım benim bir de bakmışsın süpriz yapmış sizin kerata :) ay o yaptığın pasta böreklerden bize de yolaa neyse sen hamiş olunca ben isteyeceğim zatenSokulur yarindan sonra kuzum. Benim de niye gecikiyor anlamıyorum. Kocam arayip soruyor devamli adet oldun mi diye :))) ama bu ay da beklemeyelim diyorum onumizdeki aya hazirlayalim kendimizi
Ayy iyi olmaana çok sevindim canım benim.anneciğine selamlar.hımm belkide adet olmazsın.hatta inşallah olmazsınCanlarim iyiyim çok şükür eşim ailesinin agzinin cevabini verip susturdu. Yarın akşam nasipse cemiyetimiz var. Çok zor valla bu işler geldigimden beri yemek pasta bulaşık temizlik mahvoldum:))))) annecim cok mutlu oluyor bana yeter. Bugün adet günümdü olamadim onun ağrısı da var belki geçen ay gibi geç olurumaaynaa
Bende katılabilir miyimbakalım listemize yeni katılmak isteyen anne adaylarını bekliyoruz bakalım
tabii canım hoşgeldin aramıza kuzum seni hemen ekliyorum listeyeBende katılabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?