• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Insallah hepimiz 26, 27, 28 ... gideriz. Umudumu kaybetmeyim diyorum ama bugun yine biraz dellendim. Sonra dedim ki onemli olan Inanci kaybetmemek. Insallah MAYIS hepimiz icin guzel olur kizlar :110::dua:
ben de canım geçen gün çok ağladım ister istemez üzülüyor insan ama mayıs ayı da bizlere uğurlu gelir inşallah amin..
ben 31. sırayı almıştım inşallah 31. hamiş ben olurum diye sırama az kaldı :D

ben de canım geçen gün çok ağladım ister istemez üzülüyor insan ama mayıs ayı da bizlere uğurlu gelir inşallah amin..
ben 31. sırayı almıştım inşallah 31. hamiş ben olurum diye sırama az kaldı :KK70:

:halay: insallah canim. Ben de o zaman 27 yi almak istiyorum

kızlar listede hamişlere yakın olan isimlerin yanındakiler hep hamiş haberi alıyor ha dikkatimi de çekti özellikle orta sıra hep hamiş oldu benim de altımdaki 2 numaralı arkadaşımız hamiş ama bir bana geçmedi bu ya :D:D:D
hamişliği de geçiçiymiş gibi duruma soktum ya daha ne düşünürüm bilemiyorım:D

@Kereminannesi22 canım doğumuna da az kalmış 2 ay kadar bizlere de dua et tam nickim yanında ben de hamişim diye her yere yazar mıyım acaba bizleri de sevindirsin Rabbimiz inşallah hayırlarla sağlıcakla amin..

kızlar listede hamişlere yakın olan isimlerin yanındakiler hep hamiş haberi alıyor ha dikkatimi de çekti özellikle orta sıra hep hamiş oldu benim de altımdaki 2 numaralı arkadaşımız hamiş ama bir bana geçmedi bu ya :KK70::KK70::KK70:
hamişliği de geçiçiymiş gibi duruma soktum ya daha ne düşünürüm bilemiyorım:KK70:
canımsın yaa boşversene eğleniyoruz işte :) hepimize bulaşcak kuzum merak etme sen. senin sıraya az kalmıs .ben çok erken söylemişim benim sıra gene kaçar e bari 33 olayım bende:D

canımsın yaa boşversene eğleniyoruz işte :) hepimize bulaşcak kuzum merak etme sen. senin sıraya az kalmıs .ben çok erken söylemişim benim sıra gene kaçar e bari 33 olayım bende:KK70:
bana 5 kişi kaldı :D:D:D ay hayırlarla canım sağlıcakla bizler de sevineceğiz inşallah ya bu hayıt suyuna ben de bu ay umudumu bağladım bakalım

aaynaa aaynaa , Birdilimkek Birdilimkek adet olmadınız umarım.
A anneveoglusu kuzum nasılsın, inşallah adet olmuşsundur.
ne ironik oldu :))))))))))
Canim internet paketim bitiyor o yuzden guremedim evime dönüyoruz bugün annemle. Henüz olmadim ama geçen ay da böyle oldum. Iki aydır gecikiyor dokota sordum arada olabilir gecikmeler korkma dedi. Bugün 3 gün geçti

Canim internet paketim bitiyor o yuzden guremedim evime dönüyoruz bugün annemle. Henüz olmadim ama geçen ay da böyle oldum. Iki aydır gecikiyor dokota sordum arada olabilir gecikmeler korkma dedi. Bugün 3 gün geçti
geçe ayda 3 gün geçmiş miydi ya yavrum nasıl test yapmadan durabiliyorsun?

Back
X