2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Ah ağrısın ben dayanırım bebeğim için :) içmiycem inşallah karnımdadırda hiiç o toplara girmem hepimiz için dua ediyorum

Amin canım benimde dualarımdasınız inşallah birlikte hayırlı müjdeli haberlerimizi alcaz yeni yılda.dayan tabii ben de çook oldu bırakalı ağrı kesici ilaçları :)

Kizlarim Allah hepinize saglikli.hamilelikler nasip etsin esim ve ben agliyoriz hala kurtaj simdi ol dedi.ben sali gunune erteledim.hic hazir deglm ama doktora gidip geldikten sonra sol tarafima agri girdi yarin kendi doktoruma gidicem.bi umut atar belki.kalbi dktr atmaz dedi cnku hareket te etmiuo dedi offf allahim inanan insanlariz cok sukur vardir Rabbimin bir bildigi

kızlar şimdi belki alakasız olacak ama ben şimdiden hamiş olursam eşime sürpriz yapmak için aldığım minik bappaları göstermek istedim belki yakın zamanda lazım olur. Onlara bakmak bile beni çook mutlu ediyor.

Canım biz ne desek de şuan sen acını yaşamakta ve canının yanmasına çare olmayabiliriz inanan insanlarız evet ama bazı şeyler elimizde olmuyor ama kendi sağlığın için de ne olursun salı gününü bekleme hemen yarın gözük bir umut belli de olmaz atar kalbi inş ALLAH sevindirir inş hayırlarla ama şunu da düşün sen sağlıklı olacaksın ki yeniden evlatlarınız olsun belki ahirette bu çektiğin sıkıntı kefaret olacaktır böyle düşün sen üzüldükçe eşin de çok üzülüyordur muhakkak birbirinize destek olun ama sağlığını düşün yarın kesinlikle git doktora ve en yakın zamanda inş güzel haberlerle hepimiz mutlu olacağız birbirimize dualar edelim

Yani arkadaşım sen bu durumdayken gülüş cümbüş şeyler yazmak istemem elbet nolur kusuruma bakma. Elbet vardır bir hayır ne desek gönlün rahatlamıycak sabır diliyorum tekrar

ay çok güzeller benim de şuan onların ayıcıklısı var siyah ayaklarımı üşütmeyeyim diye anneciğim almıştı çorap giymek huyum değil ama mecbur giyiyorum şimdi ayakları üşütmemek çok önemli hamile kalmak istiyorsak

Yani arkadaşım sen bu durumdayken gülüş cümbüş şeyler yazmak istemem elbet nolur kusuruma bakma. Elbet vardır bir hayır ne desek gönlün rahatlamıycak sabır diliyorum tekrar
Canimm Allah razi olsun birlok olmak.mutlulugumuzu acimizi paylasmak cok gusel iyi geliyor insana iyiki varsiniz bilipmusuniz yarin duyarmiyim dedim doktora bi umut hayir goruntude yok hareket etmiyo dedi cok.bakti hungur hungur agladim esim yikildi sali kurtaj olucam simdi.alicakti.ama istemedim hazir dwgilim

Bende giyiyorum malum üşütmemek lazım patik dolu çeyizim ama bende pofuduk şeyleri seviyorum :) bu minicik patiklere bayıldım hemen aldım

Benim etrafımda boş gebelik, düşük, kimyasal gebelik geçiren çok arkadaşım, akrabam var hepsi bir yıkım üzüntü heleki ne umutlarla hamile kalmaya çalışırken ama şunu unutuyoruz bazen demekki hayırlısı buymuş. Gelde yüreğe anlat. Herşey Rabbimin imtihanı tabiki elbet evladımız olsun diyoruz ama saglıklı bir evlat olmayacaktı belkide. Hem hamile kalabiliyorsun bunada şükür. Bak ben daha kalabilcekmiyim bilmiyorum yalnız değilsin veren de alanda Allah bizler sabır göstericez inşallah gönlünün muradına ereceksin sen yeterki gönlünü ferah tut

Hep oyle dusunuyorim cok sukur hamile kalaboliuorum ve Allah herseyin iyisini bilir.diorum arkadasim onda suphem yok.ama.duygusal olarak malesefki.inanan insanlar olsakta agliyorus uzuluyoruz

Canım çok fazla üzme kendini Allah ın takdiri belki yarın bi mucize yaşar duyarsın sesini ama aldırmak zorunda kalırsan Rabbim in bi bildiği vardır hayırlısi boyleymis.. Senin iyi olman gerek kendini çok yipratmadan atlatman gerek ki yeniden baslayabilesin.. Bende 3 ay önce kürtaj olmak zorunda kaldım çok uzdum çok yiprattim kendimi kafami toparlayamadim kendime zarar vermiş oldum.. Bol bol dua et Allah ım hayırlısıyla nasip etsin bebeğini.

canım ben de bir bebeğimi 7 aylık hamileyken kaybettim. birini ise 9 haftalıkken bu ay kaybettim. biz ne desek boş. Takdiri İlahi.
Canım Allah sabır versin. Ben de 30 haftalık Bebeğimi dünyaya getirdikten 3 gün sonra kaybettim. Çok acı günlerdi. 9 haftalık bir kayıp da önceden vardı. 3 kez de kimyasal gebelik yaşadım. Ama bu yıl için çok umutluyum. Sezaryen olduğum için 1 yıldır korunma sürecindeydim. Ocak adetimden sonra başlıyorum çalışmalara. Hepimizin hakkında hayırlısı inşallah. Burada güzel haberler Vermek nasip olur inşallah

Arkadasim nenkadarr zor seyler yasamissin yuregimden birsey ciz etti yazdiklarini okudugumda inanki gozlerim doldu.. Hepimizden daha kotu seyler yasayanlar var bunlati dusunup sukretmek gerek. Benim etrafimda o kdar cok evladi olupta kiymet bilmeyenlet varki. Allahim diyorum benim olsa soyle yapardim boyle yapardim. 1.5 yildr birsuru sey yasadim bende amrliyat olmak zorunda kaldim myomum vardi. hep birsekilde kendimi motive etmeye calistim. Rabbim senin yardimcin olsun birdaha ayni aciyi yasaymasin. o kadar icten diyorumki bunu canim inanki msjini okurken icimden bunlati soylemek geldi

Canimmm sana da cok gecmis.olsun aratirma yaptirdinizmi ?biz baslayacagiz Rabbim tez zamanda hayirlisini.nasip etsin sana benim.umutlar uzun sure sonra denemeye kaldi

inşallah canım. ben de ocak adetimden sonra başlıyorum çalışmalara 2016 uğurlu gelsin bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…