Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canimGunayydinnn hanimmlarr bugun musmutlu bol hamile haberli bir gun olsun inss.. Test yaptircak arkadaslarin insallah sonuclari pozitiff cikar
hoşgeldin aramıza canım ekledim listeyeMerhabalar kızlarr. Beni de ekleyebilir misiniz listeyee ) 2016 bizim yılımız olur inşallah ve bebişlerimiz bize tutunur bizimle olur
Bende normal gebelik testi yaptım çok silik bir çizgi var ama bilmiyorum çarşamba kan vereceğim ben daha önce hep kan testi ile öğrendim hamilelikleri ilk defa test yaptım bakalimarkadaşlar kan verdim sağlık ocağında adetime 3 gün var ama bazı belirtilere dayanamadım gittim acemiye ratladım kan alırken de iki kolumu da iğneleyip durdu
gebelik testi aldım ama normal gebelik testi erken gebelik testi almadım onda bir şey çıkmadı varsa kanda çıkar diyorum işte bakalım yarın belli olacak sonuç beklemedeyim
İnns hayırlı haberlerle gelirsin canimBende normal gebelik testi yaptım çok silik bir çizgi var ama bilmiyorum çarşamba kan vereceğim ben daha önce hep kan testi ile öğrendim hamilelikleri ilk defa test yaptım bakalim
ay inş canım hayırlısıyla hamilesindir senin bat ne zaman canım bende silik falan çıkmadı bekledim ama yarın varsa kan testinde çıkar diyorum beklemedeyim canım bakalım listemizde en azından gebelerimizi eklemeye başlayacağız inş aminBende normal gebelik testi yaptım çok silik bir çizgi var ama bilmiyorum çarşamba kan vereceğim ben daha önce hep kan testi ile öğrendim hamilelikleri ilk defa test yaptım bakalim
01 ocak canım ben bile zor gördüm çizgiyi en kesini kan testi bence umut ediyorum sadece canım inş hayırlı sağlıklı hamilelik nasip eder yüce mevlam herkeseay inş canım hayırlısıyla hamilesindir senin bat ne zaman canım bende silik falan çıkmadı bekledim ama yarın varsa kan testinde çıkar diyorum beklemedeyim canım bakalım listemizde en azından gebelerimizi eklemeye başlayacağız inş amin
ben de umut ediyorum canım benimki de 31 aralık yarın bakalım ne olacak inş hepimiz seviniriz hayırlısıyla amin01 ocak canım ben bile zor gördüm çizgiyi en kesini kan testi bence umut ediyorum sadece canım inş hayırlı sağlıklı hamilelik nasip eder yüce mevlam herkese
ben idrar gebelik testi yaptım çıkmadı kan verdim sağlık ocagına yarın bellı olacakKızlar benimde bat 1 yada2 ocak bende idrar testi yapsam çıkarmıki yapsam hayal kırıklığı olcak diyede korkuyorum yapsammı ya:)
Ay güzel haberler gelsin inş. Bende regl belirtileri var kasıklarım dolu hiç hamile gibi hissetmiyorum ya yani hamile nasıl hissedilir onuda bilmiyorumben idrar gebelik testi yaptım çıkmadı kan verdim sağlık ocagına yarın bellı olacak
canım devlet de verdiysen tahlil. com da sabah verdiysen öğleden sonra yada akşam 5e kadar çıkar sonucun bakabilirsin ordan .ben idrar gebelik testi yaptım çıkmadı kan verdim sağlık ocagına yarın bellı olacak
01 ocak canım ben bile zor gördüm çizgiyi en kesini kan testi bence umut ediyorum sadece canım inş hayırlı sağlıklı hamilelik nasip eder yüce mevlam herkese
hehe ben de bilmiyorum onun için ne düşüneceğimi de bilemedim canımAy güzel haberler gelsin inş. Bende regl belirtileri var kasıklarım dolu hiç hamile gibi hissetmiyorum ya yani hamile nasıl hissedilir onuda bilmiyorum