2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

rabbim bebeğini size bağışlasın canım inşallah hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .maşallah hayırlı olsun gebeliğin.

hanımlar 4-5 gündür kasıklarım çok ağrıyor bıçak saplanır gibi canımı çok yakıyor bel ağrısı da var umutlansam mı ya bilemedim yarın olsun da sağlık ocağının yolunu tutacağım hemen

Hosbuldummm:) yumurtlama gununde esımle ilişkm oldu o gunden sonra bende nıtmek bilmiyen kasık ağrısı ve goguslerım ogunden berı cok acıyo sızlıyo nıye boyle oldu blmıyorum adetıme 7 gun var

Hosbuldummm:) yumurtlama gununde esımle ilişkm oldu o gunden sonra bende nıtmek bilmiyen kasık ağrısı ve goguslerım ogunden berı cok acıyo sızlıyo nıye boyle oldu blmıyorum adetıme 7 gun var
belki de hamilesindir canım bu hamilelik belirtisi hem de adetin de yaklaşmış tam sonuç malum gebelik testi ve kan testinde anlaşılır ben yarın kan tahlili yaptıracağım benim de kasık ağrılarım var

Yumurtlama gunundem beri deam eden bu batmalar gogus kasık flan belirtimi yani adeım gecıkırse test yapıcaö umıtlnmek ıstemuyorm.bakalım herseyn hayrlısı

Yumurtlama gunundem beri deam eden bu batmalar gogus kasık flan belirtimi yani adeım gecıkırse test yapıcaö umıtlnmek ıstemuyorm.bakalım herseyn hayrlısı
evet ben de hamilelik için umutlandığım bir ay yarın kan tahlili yaptıracağım adetime 2 gün kalmış olacak varsa kanda belli olur zaten ama tabii çok da umutlanmak da iyi deil sonucu sadece ALLAH BİLİR hayırlısı demek lazım umutlu olmak da tabii belki de vardır bekleyip göreceğiz

listemizdeki hamişlerimize maaşallah inş bereketli bir şekilde çoğalırız amin

kızlar gebelik belirtileri adet belirtileri aynı gibi oluyor denir hep adetleriniz nasıl oluyor sancılımı ? ben adet dönemindede belirti hisssedemiyorum sivilce ve bazen göğüs dolgunluğu ağrısı dışnda gebe kalsam bilemicem gibi geliyor

aynen ben şuan bel ağrısı ve kasık aprısı dışında adetten ayıran bir belirtim yok hep umutlu olsak da bu ay da olmaz diye düşündüğümüzden kendimizi hamile gibi hissedemiyoruz ki

Hamile olanlar saglıkla kucaklarına alsın inş. Olmayanlarda tez vakitte çift çizgileri görsün evladına kavuşsun bende eşimle biraz gezmeye çıktım kasıklarım ağrıdı ya regl olucak gibiyim günüde değil çok erken sıkıntısı bunaltıyor ya. Ben sancılı regl olan biriyim ama önceki beni delitti ya ağrıdan nefes alamadım hem istifra hem şiddetli ağrı çok zor çeken bilir ben kendimi bildim bileli böyleyim eğer bebek yoksa yine şiddetli ağrım olcak diye korkuyoruuummmm şu bilim regl sancısı çeken kadınlara bi çözüm bulamadı gitti bıktık ya bütün hayatımı etkiliyor işteyken falan bazen eve geliyorum her ay bu yüzden izin almakta çok zor bayan olmak zor....

aynen ben şuan bel ağrısı ve kasık aprısı dışında adetten ayıran bir belirtim yok hep umutlu olsak da bu ay da olmaz diye düşündüğümüzden kendimizi hamile gibi hissedemiyoruz ki
aynen canım 6aya kadar olucam çabuk gebe olurum diye kaygılanmamıştım 6 aydan sonrada bu ayda olmaz diye diye 16 ayı buldurduk hayırlısı bakalım :) bu ay ama diğer aylara göre test yapmaya daha çokk meraklıyım yarını iple çekiyom negatif görsemde yarın ki büyük ihtimal adet günnüme kadar umutla beklicem :)

aminnn inşallah rabbim hepimizin bu ay yüzünü güldürsün inşallah . majezik kullanıyormusun yaa çok sancılı geçen arkadaşlarım ancak böyle geçirtiyordu tabi stresden olan baş ağrılarına süper etki ediyor . inşallah bebişdendir sancılarında 9 ay rahat edersin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…