- 8 Ocak 2015
- 1.507
- 1.370
rabbim bebeğini size bağışlasın canım inşallah hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .maşallah hayırlı olsun gebeliğin.Merhaba Kızlar benide alin araniza daha once bir düşük bir kimyasal gebelik yasamis biri olarak suan cok şükür hamileyimmm.2016'da bebeğimi kucagima alacagim insallah Allahın izniyle.düşük tehlikem var 8+5 gunluguz dualarinizi eksik etmeyin
hoşgeldin :)Yeniyim bişey danışmak istiyorum
buyrun dinliyoruz siziYeniyim bişey danışmak istiyorum
belki de hamilesindir canım bu hamilelik belirtisi hem de adetin de yaklaşmış tam sonuç malum gebelik testi ve kan testinde anlaşılır ben yarın kan tahlili yaptıracağım benim de kasık ağrılarım varHosbuldummm:) yumurtlama gununde esımle ilişkm oldu o gunden sonra bende nıtmek bilmiyen kasık ağrısı ve goguslerım ogunden berı cok acıyo sızlıyo nıye boyle oldu blmıyorum adetıme 7 gun var
evet ben de hamilelik için umutlandığım bir ay yarın kan tahlili yaptıracağım adetime 2 gün kalmış olacak varsa kanda belli olur zaten ama tabii çok da umutlanmak da iyi deil sonucu sadece ALLAH BİLİR hayırlısı demek lazım umutlu olmak da tabii belki de vardır bekleyip göreceğizYumurtlama gunundem beri deam eden bu batmalar gogus kasık flan belirtimi yani adeım gecıkırse test yapıcaö umıtlnmek ıstemuyorm.bakalım herseyn hayrlısı
Inşallah canmlistemizdeki hamişlerimize maaşallah inş bereketli bir şekilde çoğalırız amin
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNInşallah canm
benim 1.5 yıldır olmuyor canım 2 seneyi geçti evleneli deAllah herkese nasip etsin canım.benım daha hıc olmadı tecrubem yok.senındem ilk
aynen ben şuan bel ağrısı ve kasık aprısı dışında adetten ayıran bir belirtim yok hep umutlu olsak da bu ay da olmaz diye düşündüğümüzden kendimizi hamile gibi hissedemiyoruz kikızlar gebelik belirtileri adet belirtileri aynı gibi oluyor denir hep adetleriniz nasıl oluyor sancılımı ? ben adet dönemindede belirti hisssedemiyorum sivilce ve bazen göğüs dolgunluğu ağrısı dışndagebe kalsam bilemicem gibi geliyor
aynen canım 6aya kadar olucam çabuk gebe olurum diye kaygılanmamıştım 6 aydan sonrada bu ayda olmaz diye diye 16 ayı buldurduk hayırlısı bakalım :) bu ay ama diğer aylara göre test yapmaya daha çokk meraklıyım yarını iple çekiyom negatif görsemde yarın ki büyük ihtimal adet günnüme kadar umutla beklicem :)aynen ben şuan bel ağrısı ve kasık aprısı dışında adetten ayıran bir belirtim yok hep umutlu olsak da bu ay da olmaz diye düşündüğümüzden kendimizi hamile gibi hissedemiyoruz ki
Hamile olanlar saglıkla kucaklarına alsın inş. Olmayanlarda tez vakitte çift çizgileri görsün evladına kavuşsunbende eşimle biraz gezmeye çıktım kasıklarım ağrıdı ya regl olucak gibiyim günüde değil çok erken sıkıntısı bunaltıyor ya. Ben sancılı regl olan biriyim ama önceki beni delitti ya ağrıdan nefes alamadım hem istifra hem şiddetli ağrı çok zor çeken bilir ben kendimi bildim bileli böyleyim eğer bebek yoksa yine şiddetli ağrım olcak diye korkuyoruuummmm