2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

aminnn inşallah rabbim hepimizin bu ay yüzünü güldürsün inşallah . majezik kullanıyormusun yaa çok sancılı geçen arkadaşlarım ancak böyle geçirtiyordu tabi stresden olan baş ağrılarına süper etki ediyor . inşallah bebişdendir sancılarında 9 ay rahat edersin :)
Majezik dolorex apranax varya kullanmadığım ilaç kalmadı hiç biri beni tam rahat ettirmiyor bir iki saat kesiyor sonra yine başlıyor. Bir sorunda yok kist falan herşey normal sadece genetikmiş. Yani her ay dehşet ağrılı değilim ama bazen çıldırcak gibi oluyorum elim ayagım buz kesiyor yazın ortasında sancıdan titrediğimi bilirim hani üşütmektenmi bilmiyorum kendimi çok kollayan biriyim ayagımda hep patik çorap vardır ama yine ağrıyor yine ağrıyor.

Majezik dolorex apranax varya kullanmadığım ilaç kalmadı hiç biri beni tam rahat ettirmiyor bir iki saat kesiyor sonra yine başlıyor. Bir sorunda yok kist falan herşey normal sadece genetikmiş. Yani her ay dehşet ağrılı değilim ama bazen çıldırcak gibi oluyorum elim ayagım buz kesiyor yazın ortasında sancıdan titrediğimi bilirim hani üşütmektenmi bilmiyorum kendimi çok kollayan biriyim ayagımda hep patik çorap vardır ama yine ağrıyor yine ağrıyor.

genetikde olabilir canım teyzelerimin sancılı geçerdi mesela annem de ben gibi hep ağrısız geçiriyor .inşallah biter sancıların geçmiş olsun dikkat ett ilaçda alma belkim hamilesindr zarar vermesin bebişe

Ayy bend bu belirtilerin hic biri yokk yaa sadece asiri yorgunluk hissi var bir kac gundur ;(( Yaa ins hepimiz hamile kaliriz bu ay ben beklemekten cok yoruldum artik:KK43:

Doktora gittik esim kalp atisini duymak istedi 8+5 alp atisi durmus cok kotuyum 3.melegumi kaybettim

Geçmiş olsun canım.bütün gebeliklerin doğal yolla mı hep.Allahım sabır versin tez vakitte yine hamile kalırsın sağlıkla sıhhatle inşallah.
Evet canim hepai dogal kurtaj oldim 3ay korundik sonra hemen hamile kaldim kimyasal oldi kimyasaldan 1.5ay sonra yine hamile kaldim simdi 8+5ti kalbi durdu bir yilda 3kayip hatta 8ayda

Doktora gittik esim kalp atisini duymak istedi 8+5 alp atisi durmus cok kotuyum 3.melegumi kaybettim
Allah yardimcin olsun canim.. Biliyorum soylediklerimz sana cok bos gelecek ne desek icindeki sizi devam edicek. Rabbimin bir bildigi vardir elbet demekten baska sey gelmez elden. Umarin bundan sonra boyle birsey yasamazsin canim.. Daha once neden dusuk olduguyla ilgili arastirmaya gidilmismydi canm ?

Evet canim hepai dogal kurtaj oldim 3ay korundik sonra hemen hamile kaldim kimyasal oldi kimyasaldan 1.5ay sonra yine hamile kaldim simdi 8+5ti kalbi durdu bir yilda 3kayip hatta 8ayda

ferah tut kalbini canım dua et bol bol ALLAHA inşallah bir daha yaşamassın şükretki doğal yoldan çabuk hamile kalıyorsun :KK66: var öle birden fazla düşük yapıp aynı sene içinde sağlıklı dünyalar tatlısı evladı olan tanıdıklarım. :)

canım bebeğin düştü mü çok çok üzüldüm ya :KK43: inş en yakın zamanda hep beraber seviniriz bol bol dua et canım biz de edelim sana

canım ben de bir bebeğimi 7 aylık hamileyken kaybettim. birini ise 9 haftalıkken bu ay kaybettim. biz ne desek boş. Takdiri İlahi.
hep beraber umutla bekleyeceğiz ve hayırlarla MEVLAM sevindirecek hepimizi inş amin

zor olacak fakat ALLAH hayırlısıyla nasip ettiğinde de çok tatlı olacak daha kıymetli ve de inş beklenilen sabredilen günler dualar yüzü gözü hürmetine hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan olacak inş amin

genetikde olabilir canım teyzelerimin sancılı geçerdi mesela annem de ben gibi hep ağrısız geçiriyor .inşallah biter sancıların geçmiş olsun dikkat ett ilaçda alma belkim hamilesindr zarar vermesin bebişe
Ah ağrısın ben dayanırım bebeğim için :) içmiycem inşallah karnımdadırda hiiç o toplara girmem hepimiz için dua ediyorum

Ay çok üzüldüm bebeğini kaybeden arkadaşım. Rabbim sabrını versin. Saglıklı sıhhatli bir evlat versin kucagına bazılarımızın sınavı bu tek yol sabır ve dua.

X