Majezik dolorex apranax varya kullanmadığım ilaç kalmadı hiç biri beni tam rahat ettirmiyor bir iki saat kesiyor sonra yine başlıyor. Bir sorunda yok kist falan herşey normal sadece genetikmiş. Yani her ay dehşet ağrılı değilim ama bazen çıldırcak gibi oluyorum elim ayagım buz kesiyor yazın ortasında sancıdan titrediğimi bilirim hani üşütmektenmi bilmiyorum kendimi çok kollayan biriyim ayagımda hep patik çorap vardır ama yine ağrıyor yine ağrıyor.aminnn inşallah rabbim hepimizin bu ay yüzünü güldürsün inşallah . majezik kullanıyormusun yaa çok sancılı geçen arkadaşlarım ancak böyle geçirtiyordu tabi stresden olan baş ağrılarına süper etki ediyor . inşallah bebişdendir sancılarında 9 ay rahat edersin :)
Majezik dolorex apranax varya kullanmadığım ilaç kalmadı hiç biri beni tam rahat ettirmiyor bir iki saat kesiyor sonra yine başlıyor. Bir sorunda yok kist falan herşey normal sadece genetikmiş. Yani her ay dehşet ağrılı değilim ama bazen çıldırcak gibi oluyorum elim ayagım buz kesiyor yazın ortasında sancıdan titrediğimi bilirim hani üşütmektenmi bilmiyorum kendimi çok kollayan biriyim ayagımda hep patik çorap vardır ama yine ağrıyor yine ağrıyor.
Amin canım inşallah.arkadaşlar listemiz bereketli geldi inş uğurlarla hamişlerimiz de bereketli olur hayırlarla amin
Geçmiş olsun canım.bütün gebeliklerin doğal yolla mı hep.Allahım sabır versin tez vakitte yine hamile kalırsın sağlıkla sıhhatle inşallah.Doktora gittik esim kalp atisini duymak istedi 8+5 alp atisi durmus cok kotuyum 3.melegumi kaybettim
Evet canim hepai dogal kurtaj oldim 3ay korundik sonra hemen hamile kaldim kimyasal oldi kimyasaldan 1.5ay sonra yine hamile kaldim simdi 8+5ti kalbi durdu bir yilda 3kayip hatta 8aydaGeçmiş olsun canım.bütün gebeliklerin doğal yolla mı hep.Allahım sabır versin tez vakitte yine hamile kalırsın sağlıkla sıhhatle inşallah.
Allah yardimcin olsun canim.. Biliyorum soylediklerimz sana cok bos gelecek ne desek icindeki sizi devam edicek. Rabbimin bir bildigi vardir elbet demekten baska sey gelmez elden. Umarin bundan sonra boyle birsey yasamazsin canim.. Daha once neden dusuk olduguyla ilgili arastirmaya gidilmismydi canm ?Doktora gittik esim kalp atisini duymak istedi 8+5 alp atisi durmus cok kotuyum 3.melegumi kaybettim
Geçmiş olsun canım seni çok iyi anlıyorum Allah sabrını versinDoktora gittik esim kalp atisini duymak istedi 8+5 alp atisi durmus cok kotuyum 3.melegumi kaybettim
Evet canim hepai dogal kurtaj oldim 3ay korundik sonra hemen hamile kaldim kimyasal oldi kimyasaldan 1.5ay sonra yine hamile kaldim simdi 8+5ti kalbi durdu bir yilda 3kayip hatta 8ayda
benimde bu ay dokuzuncu haftada kürtaj oldu embriyo absorbe olmuş. geçmiş olsun canım. bize 2016 uğurlu gelecek inşallah.Doktora gittik esim kalp atisini duymak istedi 8+5 alp atisi durmus cok kotuyum 3.melegumi kaybettim
Doktora gittik esim kalp atisini duymak istedi 8+5 alp atisi durmus cok kotuyum 3.melegumi kaybettim
canım bebeğin düştü mü çok çok üzüldüm yaDoktora gittik esim kalp atisini duymak istedi 8+5 alp atisi durmus cok kotuyum 3.melegumi kaybettim
hep beraber umutla bekleyeceğiz ve hayırlarla MEVLAM sevindirecek hepimizi inş amincanım ben de bir bebeğimi 7 aylık hamileyken kaybettim. birini ise 9 haftalıkken bu ay kaybettim. biz ne desek boş. Takdiri İlahi.
Ah ağrısın ben dayanırım bebeğim için :) içmiycem inşallah karnımdadırda hiiç o toplara girmem hepimiz için dua ediyorumgenetikde olabilir canım teyzelerimin sancılı geçerdi mesela annem de ben gibi hep ağrısız geçiriyor .inşallah biter sancıların geçmiş olsun dikkat ett ilaçda alma belkim hamilesindr zarar vermesin bebişe
evet canım sabırla dualarla atlatacağız inşAy çok üzüldüm bebeğini kaybeden arkadaşım. Rabbim sabrını versin. Saglıklı sıhhatli bir evlat versin kucagına bazılarımızın sınavı bu tek yol sabır ve dua.