2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Gunayydinnn hanimmlarr bugun musmutlu bol hamile haberli bir gun olsun inss.. Test yaptircak arkadaslarin insallah sonuclari pozitiff cikar

arkadaşlar kan verdim sağlık ocağında adetime 3 gün var ama bazı belirtilere dayanamadım gittim acemiye ratladım kan alırken de iki kolumu da iğneleyip durdu
gebelik testi aldım ama normal gebelik testi erken gebelik testi almadım onda bir şey çıkmadı varsa kanda çıkar diyorum işte bakalım yarın belli olacak sonuç beklemedeyim

Bende normal gebelik testi yaptım çok silik bir çizgi var ama bilmiyorum çarşamba kan vereceğim ben daha önce hep kan testi ile öğrendim hamilelikleri ilk defa test yaptım bakalim

Bende normal gebelik testi yaptım çok silik bir çizgi var ama bilmiyorum çarşamba kan vereceğim ben daha önce hep kan testi ile öğrendim hamilelikleri ilk defa test yaptım bakalim
ay inş canım hayırlısıyla hamilesindir senin bat ne zaman canım bende silik falan çıkmadı bekledim ama yarın varsa kan testinde çıkar diyorum beklemedeyim canım bakalım listemizde en azından gebelerimizi eklemeye başlayacağız inş amin

01 ocak canım ben bile zor gördüm çizgiyi en kesini kan testi bence umut ediyorum sadece canım inş hayırlı sağlıklı hamilelik nasip eder yüce mevlam herkese

01 ocak canım ben bile zor gördüm çizgiyi en kesini kan testi bence umut ediyorum sadece canım inş hayırlı sağlıklı hamilelik nasip eder yüce mevlam herkese
ben de umut ediyorum canım benimki de 31 aralık yarın bakalım ne olacak inş hepimiz seviniriz hayırlısıyla amin

Kızlar benimde bat 1 yada2 ocak bende idrar testi yapsam çıkarmıki yapsam hayal kırıklığı olcak diyede korkuyorum yapsammı ya:)

canım hayırlı haberler alırsın inşallah 5 dk içinde gördüysen silik çizgiyi genelde yanıltmıyor gebelik testleri özellikle ucuz gebelik testleri yanıltmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…