Canım aynısını yaşamıştım geçen bahar. Pozitif almıştımBide yataktan kalkarken özellikle gaz sancısı o kadar çok ki rahmime vuruyor. Aşırı gaz sancısı var ama çok az çıkıyor
Adet gibi ağrı tutunma ağrısı da olabilir. Zaten adet belirtlileriyle gebelik belirtileri ilk etapta aynı oluyor canım o yüzden moral bozma.Kızlar transferin 3. Günü adet olacağım gibi sancı var, çok uyuyorum. Bide haşlanmış yumurta yedim midem bulanıyor. İlaçların etkisi ile oldu uyku bulantı ama adet sancısı canımı çok sıktı. Adet olucak gibi ağrı gidip gidip geliyor. Vajinamda da ara ara keskin bir ağrı hissediyorumbeklemek çok zormuş çok
Yok canım çıkmadı. Çıkınca yazıcam buraya daCanım çıktımı sonuç
Bugün 8.gün bugün bi gelmedi dün geceye kadar vardı.5-7Kaçıncı günün canım. Yerleşme kanaması görüp pozitif alanlar çok daha iyi bilir nasıl olduğunu ama kanda görmeden ne desek bos
2 defa evde yaptım çıkmadı bakalım perşembe günü nolcakSeninde yakında test günün zaten cnm motel bozmak yok
Açıkçası ben sıkmıyorum olsa güzel olurduBence adete yormayın canınızı sıkmayın
HoşgeldinizSelam herkeseeeben @pinar78annesiyim ve en az sizin kadar bende çook ama cook heyecanlıyım transferimize 2 gün kaldı Allah isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyu siz anne olun bende anneanne olayım.
Canım anam hoşgeldinSelam herkeseeeben @pinar78annesiyim ve en az sizin kadar bende çook ama cook heyecanlıyım transferimize 2 gün kaldı Allah isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyu siz anne olun bende anneanne olayım.
8.gun kanda çıkar. Ama siz bekleyin tabi. Hayırlısı olsunBugün 8.gün bugün bi gelmedi dün geceye kadar vardı.5-7
Bugün iyiyim kız sahalara döndümCanım anam hoşgeldinhepimiz bekliyoruz haberler bundan sonra arka arkaya gelecek. Ama bu ilaybelis dün beni kızdırdı. Neyse ki bugün enerciiiiiiisi iyi.
İçimdeki ses de beni çok dürtüyor8.gun kanda çıkar. Ama siz bekleyin tabi. Hayırlısı olsun
Allahim çok şükür bi problem çıkmasından çok korkuyordummmmYehhhuuuu sana dedim bak yetiştin bize
Güzel haberlerle geleceksin inşallaaahYok canım çıkmadı. Çıkınca yazıcam buraya da
Hoş geldinizzzSelam herkeseeeben @pinar78annesiyim ve en az sizin kadar bende çook ama cook heyecanlıyım transferimize 2 gün kaldı Allah isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyu siz anne olun bende anneanne olayım.
ayyy darısı başıma başımıza tüp bebek annelerinin hepsine inşallahCanım aynısını yaşamıştım geçen bahar. Pozitif almıştım
Aman amaaan masallahBugün iyiyim kız sahalara döndümdışarı çıkınca krizlerim bitti
ay inşallah gebeliktir. rabbim hepimizi hevindirsin :)Adet gibi ağrı tutunma ağrısı da olabilir. Zaten adet belirtlileriyle gebelik belirtileri ilk etapta aynı oluyor canım o yüzden moral bozma.
Amin amin canım hepimize inşallah genelde 2.adetle başlanıyor transferBen Ocak ayı topiğine transfer olacağımdoktor 2. Adet sonrası demiş. Umarım hepinizin bu ayı başarıyla geçer. Takip edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?