Öle tabi canım önemli olan kan testi bakalımBelrti arama. Hele yerleşme kanaması hiç arama. Yerleşme kanama görmeden pozitif almıştım. Ben. Sadece bacak ağrısından suphelenmistim. Ben belirti durumlarına yogunlasmiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öle tabi canım önemli olan kan testi bakalımBelrti arama. Hele yerleşme kanaması hiç arama. Yerleşme kanama görmeden pozitif almıştım. Ben. Sadece bacak ağrısından suphelenmistim. Ben belirti durumlarına yogunlasmiyorum.
Yani ilk gebeliğimde kahverengi akıntım olmuştu pozitifti cnm benve yerleşme kanaması yani ben zaten çok umutluyum sendenYerleşme kanaması mı ne bilmem ben 5.günden beri görüyorum kılcal damar gibi kahve ya da kırmızı ama bence adet olacağım ondan
Ay cnm gordummm hadi güzel haberler alalım isallahh5aralıkta transfer olmuştum bugün 11 aralık ve sabah testim böyle çıktı hayali çizgi var. Siz de görüyor musunuz hanımlar
Ya inşallah öyledir cnm eşim çok çok hevesli 6.gün idrar testinde çıkmayınca modu epey düştü.Yani ilk gebeliğimde kahverengi akıntım olmuştu pozitifti cnm benve yerleşme kanaması yani ben zaten çok umutluyum senden
Amin canım benimmm amin inşallahAy kolaylıkla olur her şey inşallah canım benim
Benim aksine hiç olmamıştı öğrendikten sonra heyecandan sevinçten mi ne o zaman olmuştuYani ilk gebeliğimde kahverengi akıntım olmuştu pozitifti cnm benve yerleşme kanaması yani ben zaten çok umutluyum senden
Benimde daha net belli değil cnm tTransfer günlerini yazan arkadaşlara teşekkür ederim sanırım ben gibi 24.gün hala transfer günü belli olmayan yok
Seninde yakında test günün zaten cnm motel bozmak yokYa inşallah öyledir cnm eşim çok çok hevesli 6.gün idrar testinde çıkmayınca modu epey düştü.
Ayni kuzum düşün altinda saatlerce oturuyorum migren ilacımı alıyorum bendeBende migren var beni estrofem komalık yapıyor mecbur migren ilacımı içiyorum
Doktor migren ilacını içme dese bile mecbur içerim dayanamıyorum yani dereceAyni kuzum düşün altinda saatlerce oturuyorum migren ilacımı alıyorum bende
Kaçıncı günün canım. Yerleşme kanaması görüp pozitif alanlar çok daha iyi bilir nasıl olduğunu ama kanda görmeden ne desek bosYerleşme kanaması mı ne bilmem ben 5.günden beri görüyorum kılcal damar gibi kahve ya da kırmızı ama bence adet olacağım ondan
Bence adete yormayın canınızı sıkmayınYerleşme kanaması mı ne bilmem ben 5.günden beri görüyorum kılcal damar gibi kahve ya da kırmızı ama bence adet olacağım ondan
Ay kızlar desteğiniz için sağ olun
Bakalım kan verdim bekliyorum. Hepimiz güzel haberler alalım inşallah.
Yehhhuuuu sana dedim bak yetiştin bize20sinde kontrole gideceğim canlarım 25 i yada 26 si bi sorun çıkmazsa transfer insallah