- 7 Ocak 2022
- 744
- 1.586
- 63
Ayyyy çıkmış sonucun canım pozitif hayırlı olsun inşallah çok güzel ilerlesin sağlıkla sıhhatleBeşinci gün embriyosu 15,6 canım sonumuz bugün 6.gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyyy çıkmış sonucun canım pozitif hayırlı olsun inşallah çok güzel ilerlesin sağlıkla sıhhatleBeşinci gün embriyosu 15,6 canım sonumuz bugün 6.gün
Canım belirtilerin nasıldıAyy canlarım çok tşkler inşallah artarak devam eder. Herkes en kısa zamanda pozitif görür inşallah
Tebrikler saglikla ilerlesin inşallah . Sürecini anlatır mısın canım. Neye dikkat ettin . Ne yedin. Belirtilerin falanAyy canlarım çok tşkler inşallah artarak devam eder. Herkes en kısa zamanda pozitif görür inşallah
Hadi gözünaydın o zmn yarın da ben yapayımBeşinci gün embriyosu 15,6 canım sonumuz bugün 6.gün
Ayyy çok sevindim cnm çok iyi 6.güne göre daha da dikkat et kendine gözün aydınBeşinci gün embriyosu 15,6 canım sonumuz bugün 6.gün
Bende yarın yapayımHadi gözünaydın o zmn yarın da ben yapayım
1700 tl ödedimMerhaba muayene ücreti ne kdar acaba osman hocanın
Yapalım bakalım nolcakBende yarın yapayım
Ay hadi inşallahKızlar baktım test yaptırmalar başlanmış heyecanlandim transfer saatinden gün hesaplıyorum pazartesi 3teydi 8.gune girdim akşam geç vakitte gidip bende test vereyim inşallah pozitif haberlerle devam ederiz topige
Sağlıkla gelsinKızlar benim kan testim çıktı. 15,6
Bnm ilk kızımda Alt katında kramp ve gaz vardı cnmBide yataktan kalkarken özellikle gaz sancısı o kadar çok ki rahmime vuruyor. Aşırı gaz sancısı var ama çok az çıkıyor
Ayyy maşallah maşallah darısı bize inşallahAyy canlarım çok tşkler inşallah artarak devam eder. Herkes en kısa zamanda pozitif görür inşallah
Benim öyle ya yürüyorum yine geçmiyor gaz sancısı fena bişeymis ağrıyor orasıBnm ilk kızımda Alt katında kramp ve gaz vardı cnm
Ayyyyyy canimmmm çok mutlu oldum maşallah sayfamız ne güzel ilerliyor Allahim şükürler olsun Kat kat kat artsın değerin insallah canim benimKızlar benim kan testim çıktı. 15,6