Çıkar canım net.
Bugun saat 2 de benim transeferim var hayirlisi heycanliyimGünaydın kıslarımmmBugün transfer olacak olanlar varmı günleriniz nasıl geçiyor ben dünkü modumdan çıktım çok şükür moment bugün işe başladım biriken işleri toparlıcam iş yerimi özleyeceğim hiç aklıma gelmezdi PC’ye klavyeye sarılasım geldi neyse sabah ultrason fotoğrafın öptüm azıcıkta bebelac la konuştum bugün yeni insanlarla tanısıcaz seni iş yerime götürüyorum dedim psikolojim bu aralar horon tepiyo benden böyle siz neler yapıyorsunuz ?
Hayırlı olsun cnmBugun saat 2 de benim transeferim var hayirlisi heycanliyim
Kaçıncı günün canımAy kızlar kan testi mi yapsam ki erkenden kan testi veren oldu muhastanede çalışıyorum hem hastanede olup hem kan vermemek çok zor
Magnezyum iç gebelikte de kullanılan bi takviye migrende çok iyi geliyor yinede doktora sor amaBana ilacda kısıtlama yapmadı doktorum migren ilacımı içiyorum hatta grip oldum şuan isallah transfere kadar iyilesirim teşekkür ederim cnm demekki yapıyor baş ağrısı
Ben olsam verirdim canım sonuçta idrar testinde çıkmış ben korkudan yapamadım idrar testiniAy kızlar kan testi mi yapsam ki erkenden kan testi veren oldu muhastanede çalışıyorum hem hastanede olup hem kan vermemek çok zor
Canım bence verebilirsin idrarda çıktığı içinAy kızlar kan testi mi yapsam ki erkenden kan testi veren oldu muhastanede çalışıyorum hem hastanede olup hem kan vermemek çok zor
Canım şöyle anlatayım,Transfer günlerini yazan arkadaşlara teşekkür ederim sanırım ben gibi 24.gün hala transfer günü belli olmayan yok
Tatlım stres yapma hep şükür et teşekkür et bu ana bile gelememiş o kadar insan var ki hamd olsun sen bu ana tanıklık edeceksin inşallah sımsıkı tutunsun bebişBugun saat 2 de benim transeferim var hayirlisi heycanliyim
Bende migren var beni estrofem komalık yapıyor mecbur migren ilacımı içiyorumKızlar estrofem sizde de baş ağrısı yaptı mı çok fenayım ağlıyorum zaten migrenim vardı 5 gün sabah akşam iciyordum bugün 3 e çıkardık midem falan bulanıyor hiç iyi degilim
Yaaaaaa çok sevindim hadi hayırlı olsunKızlar selamssss;
2. deneme,
Tek embriyo transferi,
5AA
6 ARALIK transfer oldu.pinar7834
İlk denemem 10 Ekimdi yine tek olmuştu negatif sonuç almıştık.
Test günüm 15 Aralık.
Gunaydinlaaaarrrrr kissslaarrrrrr çok mutlu oldum enerjin suan bana da yansıdı canım benimGünaydın kıslarımmmBugün transfer olacak olanlar varmı günleriniz nasıl geçiyor ben dünkü modumdan çıktım çok şükür moment bugün işe başladım biriken işleri toparlıcam iş yerimi özleyeceğim hiç aklıma gelmezdi PC’ye klavyeye sarılasım geldi neyse sabah ultrason fotoğrafın öptüm azıcıkta bebelac la konuştum bugün yeni insanlarla tanısıcaz seni iş yerime götürüyorum dedim psikolojim bu aralar horon tepiyo benden böyle siz neler yapıyorsunuz ?
Ironnn bebeğimmm senin bebi hayırlı uğurlu olsun çok sevindim güzelim sağlıkla kucağına alYaaaaaa çok sevindim hadi hayırlı olsun
Ayyy masallah bende gördüm bendeeee5aralıkta transfer olmuştum bugün 11 aralık ve sabah testim böyle çıktı hayali çizgi var. Siz de görüyor musunuz hanımlar
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun inşallah buradaki kızlardan da iyi haberler bekliyorum takipteyimIronnn bebeğimmm senin bebi hayırlı uğurlu olsun çok sevindim güzelim sağlıkla kucağına al
6.gün bugünKaçıncı günün canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?