- 21 Aralık 2021
- 249
- 193
- 53
- 32
16kasimda adet oldum 5aralikta transfer oldumTransferi olan arkadaşlar reglinizin kaçıncı günü transfer oldunuz ?
Merhaba ben gittiğimde bin tl ye yakındı diye anımsıyorum ama 2 yıl olmuştur.Merhaba muayene ücreti ne kdar acaba osman hocanın
Evet canım bende de migren var ve gerçekten çok başımı ağrıtmıştı. Sadece parol içebiliyordum. Zorlamıştı beni baya.Kızlar estrofem sizde de baş ağrısı yaptı mı çok fenayım ağlıyorum zaten migrenim vardı 5 gün sabah akşam iciyordum bugün 3 e çıkardık midem falan bulanıyor hiç iyi degilim
Bana ilacda kısıtlama yapmadı doktorum migren ilacımı içiyorum hatta grip oldum şuan isallah transfere kadar iyilesirim teşekkür ederim cnm demekki yapıyor baş ağrısıEvet canım bende de migren var ve gerçekten çok başımı ağrıtmıştı. Sadece parol içebiliyordum. Zorlamıştı beni baya.
Hadi bakıyım bekliyorum ona göreİnşallah pınarımbugün böyle oldu bende bilmiyorum misafir geldi şimdi biraz kafam dağıldı yarında işe dönüyorum inşallah çok daha iyi bi psikolojiyle dönücem
ben de 3 tane alıyorum. 4 günüm bitti. Baş ağrısı yapıyor kesinlikle. Bazen hafif, bazen daha şiddetliKızlar estrofem sizde de baş ağrısı yaptı mı çok fenayım ağlıyorum zaten migrenim vardı 5 gün sabah akşam iciyordum bugün 3 e çıkardık midem falan bulanıyor hiç iyi degilim
Hep böyle ol lütfen okudum ve bende üzüldüm yazdığınaGünaydın kıslarımmmBugün transfer olacak olanlar varmı günleriniz nasıl geçiyor ben dünkü modumdan çıktım çok şükür moment bugün işe başladım biriken işleri toparlıcam iş yerimi özleyeceğim hiç aklıma gelmezdi PC’ye klavyeye sarılasım geldi neyse sabah ultrason fotoğrafın öptüm azıcıkta bebelac la konuştum bugün yeni insanlarla tanısıcaz seni iş yerime götürüyorum dedim psikolojim bu aralar horon tepiyo benden böyle siz neler yapıyorsunuz ?
Yaaaa canım hoşgeldinHep böyle ol lütfen okudum ve bende üzüldüm yazdığına
Ben de bugün okula geldim ara ara gelmeyen öğrencilerim bile gelmişGünaydın kıslarımmmBugün transfer olacak olanlar varmı günleriniz nasıl geçiyor ben dünkü modumdan çıktım çok şükür moment bugün işe başladım biriken işleri toparlıcam iş yerimi özleyeceğim hiç aklıma gelmezdi PC’ye klavyeye sarılasım geldi neyse sabah ultrason fotoğrafın öptüm azıcıkta bebelac la konuştum bugün yeni insanlarla tanısıcaz seni iş yerime götürüyorum dedim psikolojim bu aralar horon tepiyo benden böyle siz neler yapıyorsunuz ?
Aynen bende öyle düşündüm çıktım yola olacak oldu mu hiçbişey engel olamazBen de bugün okula geldim ara ara gelmeyen öğrencilerim bile gelmiş
Ben de özlemişim ama hareketli başladım güne artık varsa da Allah’a emanetiz bişey olmaz inşallah
Kuzum istersen bi önceki aydaki topiklere yaz herkes daha transfer olmadı bizde ordan daha çok bilgi alabilirsinKizlar günaydın 5. Gün embriyo transferinin bu gün 4.gunu felaket karın ağrısı isahlle uyandım başına gelen varmı
Dondurulmuş émbriyo tarnsferi oldum geçen hafta. Adetimin 23.gunu transfer günümdüTransferi olan arkadaşlar reglinizin kaçıncı günü transfer oldunuz ?
Benimki dondurulmuş embriyo 23.gün oldu cnmTransferi olan arkadaşlar reglinizin kaçıncı günü transfer oldunuz ?
Ayyy ben gördüm sanki5aralıkta transfer olmuştum bugün 11 aralık ve sabah testim böyle çıktı hayali çizgi var. Siz de görüyor musunuz hanımlar
Var cnm5aralıkta transfer olmuştum bugün 11 aralık ve sabah testim böyle çıktı hayali çizgi var. Siz de görüyor musunuz hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?