Hadi bakalım herşey gönlüne göre olsun zaman su gibi aksınGunaydinlaaaarrrrr kissslaarrrrrr çok mutlu oldum enerjin suan bana da yansıdı canım benimçok şükür yine de is yerinde yavaş ve dikkatli olmaya çalış bende merkeze geldim aşırı kalabalık beklemedeyimmmm bakalım neler bekliyor beni kan verdim hormon istenmiş
Hakkında hayırlısı olsun canım verirsen haber ver bizede6.gün bugün
Ay kolaylıkla olur her şey inşallah canım benimGunaydinlaaaarrrrr kissslaarrrrrr çok mutlu oldum enerjin suan bana da yansıdı canım benimçok şükür yine de is yerinde yavaş ve dikkatli olmaya çalış bende merkeze geldim aşırı kalabalık beklemedeyimmmm bakalım neler bekliyor beni kan verdim hormon istenmiş
Esra sen iyi sabrettin bak transfer den beri test yapıcam yapıcam dedin yapmadın helal kız sanaHakkında hayırlısı olsun canım verirsen haber ver bizedebelki bende gaza gelirim
Verdim canım napıyım amaaan dedim ne olacaksa olsunHakkında hayırlısı olsun canım verirsen haber ver bizedebelki bende gaza gelirim
O zaman verme canım. Daha erken. Pozitif çıksa da bu sefer artar mı artmaz mi stresi başlıyor.6.gün bugün
Sen iyi sabrettin helal olsunHakkında hayırlısı olsun canım verirsen haber ver bizedebelki bende gaza gelirim
Hadi inş güzel haberlerle gel cnmAy kızlar desteğiniz için sağ olun
Bakalım kan verdim bekliyorum. Hepimiz güzel haberler alalım inşallah.
Ya kendimi biliyorum idrar yapsam kesin negatif çıkıcak oda morelim bozuluyor benim hemen ama büyük ihtimal yatın kan veririmSen iyi sabrettin helal olsun
Haha bide bana sor test istiyorumda alan yok yapma diye ben çabuk salıyorum negatif çıkarsa ama büyük ihtimal yarın kan verip kurtulucamEsra sen iyi sabrettin bak transfer den beri test yapıcam yapıcam dedin yapmadın helal kız sana
Ben de ikinci denememde tecrübeyle hiç idrar yapmadım. Ne olacaksa net olsun diyip direkt kan vermistim. Ama ilk deneyimi olanlar daha sabırsız. Hayirlisi olsun. Kaçıncı günün canımYa kendimi biliyorum idrar yapsam kesin negatif çıkıcak oda morelim bozuluyor benim hemen ama büyük ihtimal yatın kan veririm
Bugün 6.günüm canım ama ne belirti ne yerleşme kanaması sadece bacak ağrısı arada çok çok hafif kasık ağrısı oldu o kadarBen de ikinci denememde tecrübeyle hiç idrar yapmadım. Ne olacaksa net olsun diyip direkt kan vermistim. Ama ilk deneyimi olanlar daha sabırsız. Hayirlisi olsun. Kaçıncı günün canım
Hayırlısı olsun çiçeğim inşallah pozitif haberini bekliyorumHaha bide bana sor test istiyorumda alan yok yapma diye ben çabuk salıyorum negatif çıkarsa ama büyük ihtimal yarın kan verip kurtulucam
Dayanamıyorum çok şiddetli ağrı var normalmiş yapıyormuş cnm araştırdım biraz şişkinlik mide bulantısı falan da yapıyormuş onlarda var mı sendeben de 3 tane alıyorum. 4 günüm bitti. Baş ağrısı yapıyor kesinlikle. Bazen hafif, bazen daha şiddetli
Bir de bende iştahsızlık yaptı. Ve akıntım var biraz; hafif de kaşıntı
Belrti arama. Hele yerleşme kanaması hiç arama. Yerleşme kanama görmeden pozitif almıştım. Ben. Sadece bacak ağrısından suphelenmistim. Ben belirti durumlarına yogunlasmiyorum.Bugün 6.günüm canım ama ne belirti ne yerleşme kanaması sadece bacak ağrısı arada çok çok hafif kasık ağrısı oldu o kadar
Kan verenler sonuçlarıni yazsın bari de sevinelim yahu.
İnş canım bugün açılışı yaptılar testler başladı çok heyecanlıHayırlısı olsun çiçeğim inşallah pozitif haberini bekliyorum
Amin inşallah canım benimHadi bakalım herşey gönlüne göre olsun zaman su gibi aksın
Yerleşme kanaması mı ne bilmem ben 5.günden beri görüyorum kılcal damar gibi kahve ya da kırmızı ama bence adet olacağım ondanBelrti arama. Hele yerleşme kanaması hiç arama. Yerleşme kanama görmeden pozitif almıştım. Ben. Sadece bacak ağrısından suphelenmistim. Ben belirti durumlarına yogunlasmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?