2023 Aralık Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Merhabalar, tedaviniz hayirli olsun insallah tum isteyenlerle birlikte saglikla kavusursunuz bebeginize.. ben de son 9 ay icinde iki kimyasal gebelik yasadim biri normal biri tup bebekle.. siz 3 kimyasal icin doktorunuz ne dedi bi arastrma yapildi mi.. ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.. normal mi yoksa arastirilmasi gerekiyor mu
 
Benimde tahmini reglim aynı gün bugün lucrin vuruldum hafif bi uyku hali var iğneden mi bilmiyorum
 
yok benim hep doğal yoldandı. tüp bebek ilk kez deniyorum.
doktorum hiç vakit kaybetmeden ve başka yollarla deneyerek yorulmadan genetik taramalı tüp bebek yapalım dedi ve öylece başladık.
çok sabırlı, beklemeyi bilen bir insan olamadım hiçbir zaman. bir şey yapmadan beklemek bana da zor göründü, o nedenle başladım. daha önceki doktorum kendiliğinden hamile kalabileceğimi söylemesine rağmen. biraz fıtrat ve tercih meselesi. çok zor bir yol ama en azından bir şeyler yapıyorum hissi var. Allah hepimizin yardımcısı olsun
 
Benimde tahmini reglim aynı gün bugün lucrin vuruldum hafif bi uyku hali var iğneden mi bilmiyorum
inşallah bende birşey olmaz ya iş yerinde biraz çakır keyfi olup insanlara fazla veya eksik para verme sorunu çıkmasında :) inşallah bi an önce adet oluruzda herşey net ve kısa sürelerde hepimizzz pozitif sonucu alırız amiiinnnnn :)
 
İnşallah yan etki yapmaz . ben gece baş ağrısı mide bulantısından sabahı zor ettim. İstanbul Şişli'de doktorumun özel kliniği var. Siz nerde tedavj goruyosunuz .
 
Selam Kızlar kasım topiğinden geçtim buraya normalde bugün transferim olacaktı ama Opudan sonra ağrılarım bi türlü dinmedi bugünde ultrason da yumurtalarım şiş görünüyordu o yüzden endişelendim doktor karar sizin deyip ihtimalleri sıralayınca dondurmaya karar verdik bi sonraki adetimle transfer olacağım inşallah artık buradayım anlayacağınız
 

Hoşgeldin
 
İnşallah yan etki yapmaz . ben gece baş ağrısı mide bulantısından sabahı zor ettim. İstanbul Şişli'de doktorumun özel kliniği var. Siz nerde tedavj goruyosunuz .
uykum var ama şimdilik iyiyim gibi gecesine bu şekilde devam ederse sızar kalırım ben kesin :) bende izmirde özel klinikte tedaviye başladım bugun gidince konuştuk baya adet olunca kan testi vericem ve ilaç dozlarım belli olucak ama ilaçları şimdiden yazdırdık aldık dozlar kandan sonra belli olucak.
 
hoşgeldin hakkınızda herşeyin hayırlısı kendinizi dinlendirmeniz çok iyi gelecektir size, biraz geç ama pozitif sonuçlar olur inşallah :)
 
hoş geldin
benim opu olduğum ay mümkün değildi cidden transfer olmam, epey ağrım vardı.
bence vücudu dinlendirmek hiç fena bir yöntem değil. tabii insan çok sabırsızlanıyor ama.
 
Bende başağrısı mide bulantısı yaptı ama şimdi daha iyiyim den ne durumdasın
 
İzmir’de kime gidiyorsunuz doktora
 
İlk adeti oldum bitti. İkinciyi bekliyorum. Tahminim aralığın 15 i 20 si arası olurum gibi sanki. Doktorumda öyle dedi ama bakalım. Rahim duvarının kalınlaşmasına bağlı oluyormuş bu transfer işleri.
Hayırlısı olsun bu sefer yüzünüz güler inşallah
 
Yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz dün hiç bakamadım buralara. Yoğun bir gündü benim için size bir şey danışacağım. Aranızda dondurulmuş embriyo transferi yaptırıp yasmin kullanan var mı? Bu ilaç 21 günlük ya tam 21 gün sonra adet başlıyor mu acaba?
 
Merhaba arkadaslar öncelikle insalalh hepimiz guzel haberler alırız ben yeni başlayacağım tavsiye ettiğiniz doktor hastane var mi
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…