2023 Aralık Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Benimde Opudan sonra ilk adetimin 4.günü :) peş peşe devam edeceğiz sanırım.
Canım merhabalar bende yarın bahçeciye özkan beye muaneye gidicem ve ondan tedavi olmak istiyorum . Yaklaşımı nasıl süreç nasıl ilerledi biraz bahsedermisin ?
 
merhabalar, benimde aralık ayı gibi bir plan yapılıyor ama nasip diyorum ekim 6 da opu işlemi yapıldı. ben 14 gün sonra adet oldum sizde şimdi okuyunca 6 gün içinde diye baya şaşırdım açıkcası :) ben baya geçe kalmışım diye :) şimdi dinlenme aşamasındayım yasmin ilacı kullanıyorum ve 9 da da lucrin 3,75 ignesi vurulucam ve söylenene göre vücudumu normal bir hala sokmaya çalışılıyormuş yani bende polisiktik oldugu için hormanlar fazla kendi kafasına göre kasım 20 gibi adet planlanıyor normalde ama gelirmi kendi fikri artık, siz adet olduktan sonra hangi ilaçları başladınız yerleşim işlemine hazırlık için ve adetten sonra kaç gün sonra operasyon yapılıcak bir bilgiye sahipmisiniz benim ilk tüp bebek oldugu için biraz önceden meraklanıp soruyorum.
 
Merhabaaa öncelikle inşallah hepimiz pozitif haberler veririz birbirimize 26 ekimde opu oldum. 31 elimde adet gördüm. Adetimin ikinci günü yasmine başladım her gün aynı saatte içiyorum hapımı. 21 gün kullanmam gerektiğini söyledi doktorum 16.gün ise Zoladex 3.6 mg olan tek doz iğnem var yaptırmam gereken. İkinci adeti olduğumda 2. Gün kontrole çağırdı doktorum ona göre bir planlama yapılacak. Muhtemelen aralığın 15 i 20 is arası transferi gerçekleştirmiş oluruz dedi.
 
Canım merhabalar bende yarın bahçeciye özkan beye muaneye gidicem ve ondan tedavi olmak istiyorum . Yaklaşımı nasıl süreç nasıl ilerledi biraz bahsedermisin ?
Merhaba gittiniz mi Özkan beye? Ben kendisini çok beğeniyorum bana çok güven veren bir yapısı var. Çok net ve yaptığı işten emin.
 
Bu arada siz nerede görüyorsunuz tedaviyi ?
 
İnşallah hepimiz hayırlısı ile pozitifi görüp sonrasında sagsaglim kucağımıza alırız. bende doktor yardımcısı adet olduktan sonra 20-25 gün içinde operasyon işlemi yapılıyor duruma göre demişti. 9 da detaylı anlatıcaklar ama çok heyecanlıyım. bu bekleme ayı benim için araştırma geliştirme evresi olarak geçti resmen yasmin bitimine 6 gün kaldı bitiminden sonra kaç günde adet olunuyordu onu hatırlamıyorum. yapılıcak iğne aksattırırmı bilmiyorum ama bi an önce yerleştirme işlemi yapsalar keşke :)
 
bana şu an için hiçbir şey demedi kullan/kullanma diye.
adetin 2. günü gittiğimde başlayacakmışız ne başlanacaksa. ben de sizden okuyup şaşırdım biraz.
galiba hepimizin süreçleri ayrı, inceliklerini doktorlarımız biliyor..
 
Kesinlikle öyle herkesin kullandığı ilaçlar,dozlar,iğneler hepsi farklı farklı oluyor. Hepimizin hormon değerleri bir değil. Rahatsızlıklarımız farklı olabilir. Ama amaçlarımız ve yürüdüğümüz yollar bir
 
Merhaba elinde gonal f 900 olan var mı acaba yarın son dozumu vurcam ilacım bitti tek doz için de ilacı tekrar almak istemiyorum elinde olan varsa yardımcı olabilir mi ?
 
Merhaba benim de 14 Ekim'de opu işlemim yapıldı. 12 gün sonra adet oldum ardından yasminle ecopirine başladım bugün de lucrini vurdum az önce anında bı halsizlik bı baş ağrısı başladı iğnenin yan etkisi heralde. Bana ne zaman adet olcagimi söylemediler ben olduğumda haber verecekmisim. Ama adet başladıktan sonra genelde 16 ile 21 gün arasında transfer işlemi yapiliyo bakalım bende acemiyim araştıra araştıra bazi şeyleri ogrendim
 
Hoşgeldiiiinnn
Ayyy hadi aminnn inşallah. Bekledikçe geçmiyor bende zaman :)
 
Merhaba arkadaşlar ben de 27 ekimde opu oldum şu an dinlenmedeyim. Tahmini olarak aralığın
Ortalarına doğru transfer olurum diye düşünüyorum . Ben ek olarak embriyoları genetiğe gönderdim. Şu an ordan haber bekliyorum inşallah sağlıklı embriyolarım gelir
 
bende yarın lucrin vurulucam bakalım bende ne tepki vericek sonra iş yerime gelicem inşallah halsizlik falan yapmazda gün biter. normal adet düzeninde ilerlerse ben 19 da oluyorum eger adetten sonra 16 gündeyse aralık 5 operasyon gibi sizinle yakın zamanlara tekabul ediyor siz nerede muayene oluyorsunuz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…