Çok teşekkür ediyorum cevap veren diğer arkadaşlar için deNormal acil canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ediyorum cevap veren diğer arkadaşlar için deNormal acil canım
Benim iştahım hiç yok ya bir yediğimi bir daha yiyemiyorum yemek asla yiyemiyorum. Yemek isimlerini duymaya bile tahammülüm yok. Napbilirim bilmiyorum canım rabbim kolaylık versin inşallah.Geçen hafta oldu birkaç defa bu hafta bulantı bar sadece
Merhaba allah tamamına erdirsin kese görüntünüz var mı acabaSelam canım evet 21 Aralık tı ben pazartesi günü gittim kontrole keseyi gördüm çok şükür 2-3 hafta sonra kontrole gel dedi kalp atışı için gideceğim.. Ayy sen kalp atışını da duyarsın, o zaman gittiğinde inşallah
Çok teşekkür ederim var tabiMerhaba allah tamamına erdirsin kese görüntünüz var mı acaba
Ayy benimde tam tersi sürekli aç hissediyorum kendimi ya ama yediğimde de midem bulanıyor gibi sürekli bulantı hali oluyor çok kötü yaBenim iştahım hiç yok ya bir yediğimi bir daha yiyemiyorum yemek asla yiyemiyorum. Yemek isimlerini duymaya bile tahammülüm yok. Napbilirim bilmiyorum canım rabbim kolaylık versin inşallah.
Maşallah canım benim kesemde bu yuvarlak olmadığı için korkuyorum biraz sence nasılÇok teşekkür ederim var tabi
Bende aç hissediyorum ama yiyemiyorum bebişlerimiz sağlıklı olsunda yeterki rabbim dayanma gücü verir illa.Ayy benimde tam tersi sürekli aç hissediyorum kendimi ya ama yediğimde de midem bulanıyor gibi sürekli bulantı hali oluyor çok kötü ya
Transfer günüm 27 Aralık benimdeMerhabalar kızlar nasılsınız dün sancım vardı böyle sağ kasıkta arada bıçak batar gibi ara ara ama acile gittik 4+6 ydım 2360 tü betam tabiki kese göremedi henüz doktor zaten haftası çok küçük daha dedi görünmez dedi buyün 5+0 haftadayım bu tabiki benim hesabım ile Perşembe kese için gideceğim 5+6 falan oluyor inşallah sorum şu sizde de böyle anlık batmalar oluyor muydu kasıkta hafif bıçak gibi yanma gibi bir değişik sn lik birşey cevabınıza ihtiyacım var 3. Denemem insan korkuyor ilk bebeğimi 20 haftada kaybettim bir de kan sulandırıcı bile kullanmıyorum vermedi doktorum
Ayy hiç bilmiyorum ki ya ama doktorun Bi sorun var demediyse hiçbir sorun yoktu. Kalbini ferah tut kalp atışı için gün verdi mi doktorunMaşallah canım benim kesemde bu yuvarlak olmadığı için korkuyorum biraz sence nasıl
Bende de hala o batma lar devam ediyor. Bir şey yoktur inşallahMerhabalar kızlar nasılsınız dün sancım vardı böyle sağ kasıkta arada bıçak batar gibi ara ara ama acile gittik 4+6 ydım 2360 tü betam tabiki kese göremedi henüz doktor zaten haftası çok küçük daha dedi görünmez dedi buyün 5+0 haftadayım bu tabiki benim hesabım ile Perşembe kese için gideceğim 5+6 falan oluyor inşallah sorum şu sizde de böyle anlık batmalar oluyor muydu kasıkta hafif bıçak gibi yanma gibi bir değişik sn lik birşey cevabınıza ihtiyacım var 3. Denemem insan korkuyor ilk bebeğimi 20 haftada kaybettim bir de kan sulandırıcı bile kullanmıyorum vermedi doktorum
6+6 dayım hala oluyor canım. İnşallah sağsalim kucağına alırsınMerhabalar kızlar nasılsınız dün sancım vardı böyle sağ kasıkta arada bıçak batar gibi ara ara ama acile gittik 4+6 ydım 2360 tü betam tabiki kese göremedi henüz doktor zaten haftası çok küçük daha dedi görünmez dedi buyün 5+0 haftadayım bu tabiki benim hesabım ile Perşembe kese için gideceğim 5+6 falan oluyor inşallah sorum şu sizde de böyle anlık batmalar oluyor muydu kasıkta hafif bıçak gibi yanma gibi bir değişik sn lik birşey cevabınıza ihtiyacım var 3. Denemem insan korkuyor ilk bebeğimi 20 haftada kaybettim bir de kan sulandırıcı bile kullanmıyorum vermedi doktorum
Evet 18 inde gideceğim inşallah. Dr bişey demedi ben evde internetten bakınırken kese şekliyle ilgili şeyler okudum ve evham yaptım inşallah her şey yolundadır.Ayy hiç bilmiyorum ki ya ama doktorun Bi sorun var demediyse hiçbir sorun yoktu. Kalbini ferah tut kalp atışı için gün verdi mi doktorun
hayırlı olsun canım Yolk sac göründü mü ?Çok teşekkür ederim var tabi
Bende tam aksine boğazım durmuyor. Sabah portakal suyuna ekmek bandım eşim ssn napiyosun be dedi o an farkına vardım hasjahahBenim iştahım hiç yok ya bir yediğimi bir daha yiyemiyorum yemek asla yiyemiyorum. Yemek isimlerini duymaya bile tahammülüm yok. Napbilirim bilmiyorum canım rabbim kolaylık versin inşallah.
Evet normal dış kapsülü atılıyor zaten içindeki önemli. Kabızlık içinse bikaç kayısıyı cezvede kaynatıp ye ve suyunu iç. Ben öyle yapıyorum iyi geliyor banaBirde bişey daha srucam size kabzlgm devam ediyor benim tuvaletimi yaparken zorlanıyorm, ama bazen idrar bile yaparken fitilin bı kısmı çıkıyor sizde de oluyor m
İnternet okumak insanı tüketiyor hiç okuma doktoruna güvenEvet 18 inde gideceğim inşallah. Dr bişey demedi ben evde internetten bakınırken kese şekliyle ilgili şeyler okudum ve evham yaptım inşallah her şey yolundadır.
Hiç sormadım canım ben çok incelemem doktoruma gittim keseyi gördü hayırlı olsun dedi her şey yolunda dedi kalp atışı için gn verdi benim için yeterlihayırlı olsun canım Yolk sac göründü mü ?
bende çok iştahlı olurum sanıyordum ama tamamen gittiBende tam aksine boğazım durmuyor. Sabah portakal suyuna ekmek bandım eşim ssn napiyosun be dedi o an farkına vardım hasjahah
O kadar haklısın ki o kadar pişmanımki okuduğuma. İnşallah boşuna evham yapıyorumdurİnternet okumak insanı tüketiyor hiç okuma doktoruna güven