Kese içinde bebeği gördünüz mü peki ? Benim de 5.gün embriyosu 16 aralıkta oldum bendeBenim 5.gün embriyosu 11 aralıkta transfer olmuştum ve ben vajinal ultrasonda 5+6 da görmüştüm keseyi tabi ki bebekten bebeğe de değişebilir bu durum. Ama benim dediğim şekilde yani en azından benim gebeliğim öyle
Bende keseyi gördüm ama bebek görünmedi o da erken olduğu içinmiş işteBenim 5.gün embriyosu 11 aralıkta transfer olmuştum ve ben vajinal ultrasonda 5+6 da görmüştüm keseyi tabi ki bebekten bebeğe de değişebilir bu durum. Ama benim dediğim şekilde yani en azından benim gebeliğim öyle
Görmüştük biz ama dediğim gibi her bebek ve kese durumu bence farklıdır yerleşmen geç olmuştur belki bilemiyorummKese içinde bebeği gördünüz mü peki ? Benim de 5.gün embriyosu 16 aralıkta oldum bende
16 Aralıkta oldu 5.gün embriyosu benim beta 3124 çıktı ben 2 gün sonra gördüm keseyiTransferiniz ne zaman olmuştu ve kacinci gün embriyosuydu bugün benimde 3. Beta 2814 geldi ve kese görünmedi
Beni buradaki gittiğim Dr yarın bida çağırdı kendi tup Dr um haftaya cumaya çağırdı kararsızım yarın gidip gitmemek konusunda16 Aralıkta oldu 5.gün embriyosu benim beta 3124 çıktı ben 2 gün sonra gördüm keseyi
Aynen canım bebekten bebeğe değişiyor gelişim Allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsinGörmüştük biz ama dediğim gibi her bebek ve kese durumu bence farklıdır yerleşmen geç olmuştur belki bilemiyorumm
Amin canım inşallah sağ salim sağlıcakla inşallahAynen canım bebekten bebeğe değişiyor gelişim Allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kızlar çok şükür kalp atışı var bebeğin lekelenmeleri de sordum olabilirmiş çok olmadığı sürece problem yokmuş hatta bir arkadaşımın 3 ay boyunca ara ara hep olmuş lekelenmesi gayet normalmiş her kadının fizyolojik yapısı farklı olduğu için olabiliyormuşAynen söyle unutmuşta olabilirler sen hatırlat bıraktırırlar belki
5. Haftada keseyi gördüm 6+1 de kalp atışını duydukKeseden kaç gün sonra kalp atışını duydunuz
Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın siz nasıl 6+1 hesabı yaptınız hekiminiz mi yaptı ultrasona göre5. Haftada keseyi gördüm 6+1 de kalp atışını duyduk
Ohh ohh maşallah canım ben demiştim sana değil mii benim de öyle dün akıntım varken bugün yoktu mesela ahh hayırlısıyla kazasız belasız hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım inşallahKızlar çok şükür kalp atışı var bebeğin lekelenmeleri de sordum olabilirmiş çok olmadığı sürece problem yokmuş hatta bir arkadaşımın 3 ay boyunca ara ara hep olmuş lekelenmesi gayet normalmiş her kadının fizyolojik yapısı farklı olduğu için olabiliyormuş
Bende 3 gündür kullanıyorum o iğneyi maalesef yağlı olduğu için ağrıtıyor masaj kremi ile ovup peçete koydum üstüne ılık havlu da bırakabilirsin iyi geliyor . Birde ben kendim hemşire olduğum için biliyorum öyle yaptırıyorum sen de rica et yapan hemşireden z tekniği ile yapsın iğneni yağlı ilaçlar emilimi bu şekil çok daha rahat oluyor ve iğne ucunu değişsinKızlar ya Progestan 50 mg olan iğneyi vurulan arkadaşlarım; sabah 4.dozunu vuruldum ama yok böyle ağrı acayip ağrıyor ne yapabilirim ağlıcam ağrıdan ilk defa bu denli canımı yakıyor… Acile gitsem birşey yaparlar mı ne bilim önerisi olan var mı??
6. Haftada bebek kendini tam gösteriyor bir de gittiğin doktorum ultrason cihazı çok önemli iyi olunca erkenden kalp atışı bile görüyorlar16 Aralıkta oldu 5.gün embriyosu benim beta 3124 çıktı ben 2 gün sonra gördüm keseyi
Off yaa sonuncusunda söylerim artık Allahtan son 1 tane kaldı bide içeriğini falan da biliyorum ama ilk defa bu denli ağrım olduBende 3 gündür kullanıyorum o iğneyi maalesef yağlı olduğu için ağrıtıyor masaj kremi ile ovup peçete koydum üstüne ılık havlu da bırakabilirsin iyi geliyor . Birde ben kendim hemşire olduğum için biliyorum öyle yaptırıyorum sen de rica et yapan hemşireden z tekniği ile yapsın iğneni yağlı ilaçlar emilimi bu şekil çok daha rahat oluyor ve iğne ucunu değişsin
Amin canım inşallah evet söylemiştin ama işte bir türlü içimizdeki korkuyu atamıyoruz ama artık hep pozitif bakacağım nasıl düşünürsek öyle olur çünkü Rabbim herkese tez zamanda pozitif haber almayı nasip etsin şu mübarek kandil gecesinin yüzü suyu hürmetine inşallahOhh ohh maşallah canım ben demiştim sana değil mii benim de öyle dün akıntım varken bugün yoktu mesela ahh hayırlısıyla kazasız belasız hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah
Son adet tarihinin başlangıcına göre belirleniyor zaten tüp bebek ile gebelik elde ettiğimiz için bu tarihlerde şaşma olmuyor en fazla 1 2 gün oynayabilir o da çok normal 29 Kasım son adet tarihim ve 6+1 e denk geliyor o da.Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın siz nasıl 6+1 hesabı yaptınız hekiminiz mi yaptı ultrasona göre
Bende aynıyım hatta daha kötüydümİyi akşamlar herkesearkadaşlar bende 18 aralıkta transfer oldum şükürler olsun sonuç pozitif. Keseyide gördüm. Bi kaç gündür midem çok kötü kusma yok ama çok bulanıyo midem ve iştahım tamamen kapandı. Hiç bir şey yiyemiyorum hiç bir şeyi yemeye tahammülüm yok. Zar zar bir yumurta çubuk kraker ayran mandalina falan yiyorum. Benim gibi olan yada tavsiyesi olan var mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?