İyi çok şükür umarım yarın herşey yolunda gider kanama alanı bitmiş olur kalp atışları da güzelce duyulur . Şuan içim biraz daha rahatladı arkadaşımla konuştum onun 16. Haftaya kadar kanaması olmuş proluton depot yapmışlar kesilmiş şuan 21. Haftasında fetal DNA si da temiz gelmiş böyle durumları duyunca içim rahatlıyor sağlıklı değil fikri uzaklaşıyor benden bizim de öyledir inşGenelde ne hikmetse geceleri oluyor zaten bende devlete tövbe ettim.Cok şükür neredeyse tamamen kesildi çok az bir miktar geliyor o da kahverengine dondu
Canım ben üç toplandı amk düşük benim de, iki tane transfer oldum ikizlere hamileyim ☺ yarın kalp atışlarını duymaya gidicem inşallah. İki olsun hiçbir şey olmaz merak etme.Kızlar aranızda iki yumurta toplanıp hamile kalan var mı? Düşük amh lıyım ve sadece iki yumurta görünüyor
Ah meleğimmmCanım ben üç toplandı amk düşük benim de, iki tane transfer oldum ikizlere hamileyim ☺ yarın kalp atışlarını duymaya gidicem inşallah. İki olsun hiçbir şey olmaz merak etme.
İnşallah senin tedavinin de güzel olsun kucağına almayı nasip etsin AllahAh meleğimmmsağlıkla kucağına al inşallah. Rabbim bana da nasip etsin. Umut oldun bana kuzum. Allah seni sağlıkla bebeklerine kavuştursun inşalah
Sayıyı o kadar dert etme kendine benim 4 tane toplandı 2 embriyo oluştu. Şu an keseyi görmek için bekliyorum. Yeter ki Allah nasip etsin 1 tane ile bile embriyo oluşup hamile kalanı duydumKızlar aranızda iki yumurta toplanıp hamile kalan var mı? Düşük amh lıyım ve sadece iki yumurta görünüyor
Evet ben tek embriyom oluştu çok şükür hamileyimSayıyı o kadar dert etme kendine benim 4 tane toplandı 2 embriyo oluştu. Şu an keseyi görmek için bekliyorum. Yeter ki Allah nasip etsin 1 tane ile bile embriyo oluşup hamile kalanı duydum
Sayıyı o kadar dert etme kendine benim 4 tane toplandı 2 embriyo oluştu. Şu an keseyi görmek için bekliyorum. Yeter ki Allah nasip etsin 1 tane ile bile embriyo oluşup hamile kalanı duydum
Evet ben tek embriyom oluştu çok şükür hamileyim
Yatıp dinlemekten başka elden bisey gelmiyor.Umarim hepimizin sonuçları güzel olur.Hamileligin uzunca bir süresi kanama yaşayanları bende çok okudum ama yinede insan endişe ediyor elde değil işte...İyi çok şükür umarım yarın herşey yolunda gider kanama alanı bitmiş olur kalp atışları da güzelce duyulur . Şuan içim biraz daha rahatladı arkadaşımla konuştum onun 16. Haftaya kadar kanaması olmuş proluton depot yapmışlar kesilmiş şuan 21. Haftasında fetal DNA si da temiz gelmiş böyle durumları duyunca içim rahatlıyor sağlıklı değil fikri uzaklaşıyor benden bizim de öyledir inş
Kanamam tekrar olur ve devam ederse evet yapmayı düşünürüm çünkü tekrarlanan kanama da ne kadar olsa da o ihtimali düşündürüyor sizin şuan kasık ağrısı falan oluyor mu ?Yatıp dinlemekten başka elden bisey gelmiyor.Umarim hepimizin sonuçları güzel olur.Hamileligin uzunca bir süresi kanama yaşayanları bende çok okudum ama yinede insan endişe ediyor elde değil işte...
Siz Fetal DNA yaptırmayı dusunuyor musunuz ben kararsızım o konuda
Kanamanın olduğu ilk gün çok ciddi kasik ve bel ağrım vardı.Suan tam ağrı değil ama öksürdugum zaman yada boş bulunup birden kalktığımda sanki yumurtaliklarim çekiliyor gibi birde bi doygunluk hissi var karnım taş gibiKanamam tekrar olur ve devam ederse evet yapmayı düşünürüm çünkü tekrarlanan kanama da ne kadar olsa da o ihtimali düşündürüyor sizin şuan kasık ağrısı falan oluyor mu ?
İnşallah pozitiftir rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallahKizlar kan testi vermeye gidiyorum bana dua edermisiniz cok heyecanliyim
Bende sadece iki folikül ile yumurta toplamaya girdim ve biri ile hamile kaldım çok şükürKızlar aranızda iki yumurta toplanıp hamile kalan var mı? Düşük amh lıyım ve sadece iki yumurta görünüyor
65 ve pozitif rabbim isteyen herkese nasip etsin isteyen cani gonulden isteyen herkese amin amin amiiiinİnşallah pozitiftir rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah
Evet aşırı gaz birikimi oluyor hem hareketsizlikten hemde ilaçlardan ben zaten gece olunca içime korku düşüyor yine olacak korkusuna giriyorum rabbim hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde sürecimizi devam ettirsin inşallahKanamanın olduğu ilk gün çok ciddi kasik ve bel ağrım vardı.Suan tam ağrı değil ama öksürdugum zaman yada boş bulunup birden kalktığımda sanki yumurtaliklarim çekiliyor gibi birde bi doygunluk hissi var karnım taş gibi
Bende de gaz çok sanırım ilaçlardan..inşallah sımsıkı tutunur bebeklerimizTest günüm 16 ocak. Kasıklarım ne ağrıyor diyebilirm nede normal arada bir şeyler oluyorgazım cok oluyor ve uyku hali sanırm fitilden oluyor bunlar
Ben canım. Geçen sefer 1 toplantı tutmadı. Bu sefer üç toplandı ikisi dollendi ikisinide koydular.Kızlar aranızda iki yumurta toplanıp hamile kalan var mı? Düşük amh lıyım ve sadece iki yumurta görünüyor
Bende sadece iki folikül ile yumurta toplamaya girdim ve biri ile hamile kaldım çok şükür
Ben canım. Geçen sefer 1 toplantı tutmadı. Bu sefer üç toplandı ikisi dollendi ikisinide koydular.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?