Sağolun çok teşekkür ederimCanim hic bisey olmaz ben o kadr idrara sikisiktim ki eve gelene kadr arabada oturdum ve ilk benzinlikte wc ye girdim dayanamadim o gun boyunca da hep wc deydim.kismetinde varsa allah yazdiysa her turlu olur icini ferah tut smdiden hayirli olsun
Bekleyebilirdim aslında ama beze yapın deyince öyle yaptım bendeBez olayını ilk kez duyuyorumvardır bildikleri işte genel olarak 1 saat kalkmayın deniyor. Ben yine de aşırı sıkışık değildim yoksa surguye yapardım diye düşünüyorum. Ama sizin ki demekki aşırı rahatsız etmiş geçmiş olsun
10nuncu günüm 5 gün embriyosuAma neye göre 10 kaçıncı gündesin sen ambrşyon kaçıncı gün embriyosu kaç fün sonra test yaptın onlarıda yazsana ?
Merhaba bende dün test verdim 10nuncu günümdü değerim 10 çıktı. Sizin kaçıncı gunuzduCanim ben 16 ile ogrendim sukurler olsun var kendinizi bosuna strese sokmayin sonucta pozitif
Burası iyi geliyor bana tanıdığım insanlardan uzak kaçıyorum bu aralar yanlız da olmuyorÇok stres yapıyorsunuz kendinizi rahat bırakın komedi filmleri falan izleyin foruma girmeyin iyi düşünün iyi olsun bebeğiniz sizinle öyle düşünün ikinizide rahat bırakın artisiniz gayet iyi zaten doktorlar iki üç beta dan sonra bakmayın diyorlar bol bol zikir çekin çok iyi geliyor kafanızı meşgul edin
Seninki çift embriyo transferi miydi maşallah bu değerlere 3 bile olabilirÇok şükür 2. testim 1774 çıktı. Kanamalarda normal sanırım
Ben dahabtransfer bile olmadım ama burayı hep okuyorum 5 den sonrası gebelik 2 gün sonra netleşir 3. Gün embriyosu olup bu değerle yükseleni okudum var yani çok stres yapma inşallah ilerler katlanır yaz burayada mutlakaMerhaba bende dün test verdim 10nuncu günümdü değerim 10 çıktı. Sizin kaçıncı gunuzdu
Benimde dokuzuncu günüm şimdi gittim test verdimArkadaslar. Bugun 8. Gunum kan testi yaptirsam sizce fikir amaclida olsa bir sonuc alir miyim?
Bende 28inde oldum transfer şimdi kan verdim geldim inşallah güzel sonuçlar alırızArkadaşlar 28 Aralıkta 1 adet 5. Gün embriyosu transferi oldum. Şuan transferden sonra 8. Gün kan verdim 190 çıktı beta hcgAllahım bekleyen hak eden herkese sağ salim, hayırlı, vicdanlı, iyi kalpli, akıllı uslu evlatlar nasip etsin Rabbim, Amin
Evet biliyorum 5 ve üstü pozitif ama işte deger biraz düşük inşallah yükselir yazarım burayaBen dahabtransfer bile olmadım ama burayı hep okuyorum 5 den sonrası gebelik 2 gün sonra netleşir 3. Gün embriyosu olup bu değerle yükseleni okudum var yani çok stres yapma inşallah ilerler katlanır yaz burayada mutlaka
Kaçıncı gün embriyosu ?Evet biliyorum 5 ve üstü pozitif ama işte deger biraz düşük inşallah yükselir yazarım buraya
İnşallah güzel haberle gel damlacığım yaz buraya hamileyim diyeBende 28inde oldum transfer şimdi kan verdim geldim inşallah güzel sonuçlar alırızhayırlı olsun
İnşallah bekliyorum inan heyecanlaİnşallah güzel haberle gel damlacığım yaz buraya hamileyim diye
5gunKaçıncı gün embriyosu ?
İnşallah güzel haberlerini bekliyorumİnşallah normaya düşer sıkma canını. İnşallah yarın ben güzel haber veririm sana da moral olur
Aynen çift embriyoyduSeninki çift embriyo transferi miydi maşallah bu değerlere 3 bile olabilir
İnşallah hayırlı sonuçlar olsunBende 28inde oldum transfer şimdi kan verdim geldim inşallah güzel sonuçlar alırızhayırlı olsun
İnşallahİnşallah hayırlı sonuçlar olsun
Kız 4.gün test mi yapılır yapmayın lütfen benim 9. Gün bile o kadar silik çıktı ki kendinizi yıpratmayın, bekleyin lütfenKızlar bugün transferimin 4. Günü erken gebelik testi yaptım çıkmadı çok mu erken yaptım, çıkanların nasıl çıkıyor çok garip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?