- 16 Mart 2023
- 650
- 756
- 35
Süper maşallahBu arada 2 adet 4aa kalite transfer oldum kızlar yanlış yazmış klavyeyle yazarken.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süper maşallahBu arada 2 adet 4aa kalite transfer oldum kızlar yanlış yazmış klavyeyle yazarken.
İnşallah kuzum ya şimdi gidiyorum doktoraBak bugun sabahtan beri pembe akıntı , sonra lekelenme arttı ama çok şükür beta artmıs Seninee oyle olacak ınanıyorum
Çok teşekkür ederimSüper maşallah
Toplamda 5 embriyomuz vardı hepsi 5. Gün embriyosuydu. Bir tanesini ilk denemede transfer etmiş oldu. Sonra doktorumuz transfer sabahı değilde gecesinde çözdüreceğim gelişimine bakacağız dedi, iki tanesi istediği gibi gelişmeyince diğer ikisini çözdürdü onlar istediği gibi gelişmiş o yüzden onları transfer etti. İstediği gibi gelişmeyen diğer ikisine biraz daha zaman verdi geç de olsa gelişselerdi tekrar donduracaktı ama kararmaya başlamışlar o yüzden onlar imha edildi. Yani şu an transfer edilmiş olanlar dışında başka embriyomuz kalmadı.Başka embriyonuz kalmismiydi son iki kalınca ikisini de transfer ediyorlar. Ya da garanti olsun diye
nereye gidiyorsunuz acabaToplamda 5 embriyomuz vardı hepsi 5. Gün embriyosuydu. Bir tanesini ilk denemede transfer etmiş oldu. Sonra doktorumuz transfer sabahı değilde gecesinde çözdüreceğim gelişimine bakacağız dedi, iki tanesi istediği gibi gelişmeyince diğer ikisini çözdürdü onlar istediği gibi gelişmiş o yüzden onları transfer etti. İstediği gibi gelişmeyen diğer ikisine biraz daha zaman verdi geç de olsa gelişselerdi tekrar donduracaktı ama kararmaya başlamışlar o yüzden onlar imha edildi. Yani şu an transfer edilmiş olanlar dışında başka embriyomuz kalmadı.
Bht clinic/ Tema hastanesi küçükçekmece'denereye gidiyorsunuz acaba
Sona iki kaldığı için transfer etmiş. Bende de iki kalmıştı taze 1 ni dondurmak gereksiz değip ikisini de transfer etmişti. İnşallah istediğin gibi olur tutar. Böyle daha garanti olurToplamda 5 embriyomuz vardı hepsi 5. Gün embriyosuydu. Bir tanesini ilk denemede transfer etmiş oldu. Sonra doktorumuz transfer sabahı değilde gecesinde çözdüreceğim gelişimine bakacağız dedi, iki tanesi istediği gibi gelişmeyince diğer ikisini çözdürdü onlar istediği gibi gelişmiş o yüzden onları transfer etti. İstediği gibi gelişmeyen diğer ikisine biraz daha zaman verdi geç de olsa gelişselerdi tekrar donduracaktı ama kararmaya başlamışlar o yüzden onlar imha edildi. Yani şu an transfer edilmiş olanlar dışında başka embriyomuz kalmadı.
Sonucumu aldım canim galiba korktuğum başıma geldi 2 kat artmamis. %50artmisSizin sonucunuz belli oldu mu beta artışı nasıl
Yarım litrelerden 1bucuk falan iseniz yeter wc snrasıKızlaarr yarın öğlen transferim olacak idrara sıkışık gelin dediler ancak zorlanmaktan korkuyorum. Klinikte su içmeye başlayacağım siz nasıl yaptınız kaç lt su içtiniz
Yarım litrelerden 1bucuk falan iseniz yeter wc snrası
Benimde aynı şeyler oldu ama daha test olmadım yarın vereceğim bugün 9.gün sadece iştahsızlık halsizlik var bide böyle durgunluk varArkadaslar merhaba ben transfer oldum 3. Gun 2 kere kusmam oldu bugun 1 kere ara ara mide bulantilarim oluyor bugun 7. Günüm sizce normal mi veya boyle bisey yasayip pozitifi goren var mi
%50 artmış olması da iyi değil mi sonuçta belli seviyeden sonra hala 2 kat mı artması isteniyorSonucumu aldım canim galiba korktuğum başıma geldi 2 kat artmamis. %50artmis
Memleketteki doktoruma yazdım o normal dedi. Önemli olan artması dedi. Neyse yarına bişey kalmadı. Siz haftayami gidecektiniz?%50 artmış olması da iyi değil mi sonuçta belli seviyeden sonra hala 2 kat mı artması isteniyor
Çok şükür çok sevindim.Kızlar çok şükür bi sıkıntı yokmuş. Kahverengi olacak çok normal dedi doktor baktı her şey yolundaymış haftaya kalp atışına çağırdı
Aynen canım 22sinde 257 24ünde 732 çıktı bi daha vermedimÇok şükür çok sevindim.
Sadece 2 kere mi beta baktırdın kaçtı canım en son
Ben klinikte içmeye başladım 4 tane o plastik bardaktan içmiştim biraz fazla gelmiş sonra boşaltmam gerektiğini söylemişlerdi daha da su içme demişlerdi sonrasında transfere girmiştim transferden 1 saat sonra da lavaboya gitmiştiim ey gidi ne günlerdiKızlaarr yarın öğlen transferim olacak idrara sıkışık gelin dediler ancak zorlanmaktan korkuyorum. Klinikte su içmeye başlayacağım siz nasıl yaptınız kaç lt su içtiniz
Son 45 dakikada Max 1.5 litre iç canım yoksa transfer sonrası sancı çekiyorsun wc için. O yüzden seni sıkıştırmasın kalkma boşuna ve sürgü bez olayına girmemek için ölçülü ienoi tavsiye ederimKızlaarr yarın öğlen transferim olacak idrara sıkışık gelin dediler ancak zorlanmaktan korkuyorum. Klinikte su içmeye başlayacağım siz nasıl yaptınız kaç lt su içtiniz
İyi canım çok sevindim akıntın nasıl ne düzeydeydi ki seninKızlar çok şükür bi sıkıntı yokmuş. Kahverengi olacak çok normal dedi doktor baktı her şey yolundaymış haftaya kalp atışına çağırdı