Merhaba arkadaşlar bende yerimi alayım. İnşaallah reglim gecikti olmayı bekliyorum dondurulmuş iki embriyom var regl olur olmaz tedaviye başlayacağız. İnşaallah en geç Aralık son haftası transfer yapilacak. Allah'ım benimle beraber hepinize isteyen herkese tüm azaları tam ve sağlıklı uzun ömürlü evlatları hayırla ve kolaylıkla nasip etsinKızlar herkese merhaba. İnşallah herkes hayırlısıyla hayırlı bir evlada kavuşur. Ben aralık ayı transfer olacaklar diye bir başlık göremediğim için açtım burayı. Aralık ayında transfer olacakları bekliyorum
ANNE ADAYI TRANSFER TARİHİ EMBRİYO DURUM@Mystery306 14 KASIM @nevra07 16 ARALIK 2 Embriyo @tadella 8 ARALIK @whiterabbit 21-22 ARALIK @nazlidrc 4-5 ARALIK @Safransari 23-25 KASIM @Semsem21 27-30 KASIM @Umut9692 6 ARALIK ilaybelis 7 ARALIK 2 Embriyo S ShErlok92 9 ARALIK 2 Embriyo Maviyasemin 1 ARALIK pinar7834 13 ARALIK @Esra2015 5 ARALIK @mucize12 11 ARALIK @fsrgnr 20 ARALIK 2 Embriyo
Ben çok memnunum kuzeyyakasinda kayasehirde Ayşe İlknur Çelik tavsiye ederim
Canımmm hoşgeldinMerhabaaa herkese, ben de 5 Aralık salı günü transfer olacağım inşallah. Çok heyecanlıyım ilk denemem. Rahim kalınlığı için 12 mm dedi ve bugün progesteron fitil verdi. 12 saatte de bir kullanıcam. Günde 3 tane ilaç içmeye devam bi de aspirin verdi.
Fakültelerde mi aynıBen bugün sordum. 3. Gün 5. Gün ve 6. Gün embriyosu oluyor. Opu günü doktor karar veriyor transfer gününü. Eğer o ay hormonlar olarak rahminiz durumunuz elverişli ise o ay taze transfer oluyor. Ama doktor rahim dinlendirme ve hormonla alakalı bir şey derse sonraki adet günlerine göre gün veriyor. Bu şekilde olduğunu öğrendim.
Bu kişiye mi bağlı ??Eğer taze transfer olacaksanız ve her hangi bir probleminiz yoksa opu’dan sonraki adetten sonra yumurtlama döneminizde transfer yapılır, eğer embriyolarınız doldurulduysa rahim dinlendirme yapılarak ikinci adetten sonraki yumurtlama döneminizde transfer işlemi yapılır.
Her hastanın bünyesi farklı canım tercih kişiye bağlı degil taze transfer mi yoksa dondurulmuş olarak mi buna doktor karar veriyorBu kişiye mi bağlı ??
Merhaba, beni de ekler misiniz transfer 4aralik tek embriyo. Aralik ayı hepimizin sevinç ayı olur inşallahKızlar herkese merhaba. İnşallah herkes hayırlısıyla hayırlı bir evlada kavuşur. Ben aralık ayı transfer olacaklar diye bir başlık göremediğim için açtım burayı. Aralık ayında transfer olacakları bekliyorum
ANNE ADAYI TRANSFER TARİHİ EMBRİYO DURUM@Mystery306 14 KASIM @nevra07 16 ARALIK 2 Embriyo @tadella 8 ARALIK @whiterabbit 21-22 ARALIK @nazlidrc 4-5 ARALIK @Safransari 23-25 KASIM @Semsem21 27-30 KASIM @Umut9692 6 ARALIK ilaybelis 7 ARALIK 2 Embriyo S ShErlok92 9 ARALIK 2 Embriyo Maviyasemin 1 ARALIK pinar7834 13 ARALIK @Esra2015 5 ARALIK @mucize12 11 ARALIK @fsrgnr 20 ARALIK 2 Embriyo Z zxcjkl 5 ARALIK
EkledimMerhaba, beni de ekler misiniz transfer 4aralik tek embriyo. Aralik ayı hepimizin sevinç ayı olur inşallah
Her yerde farklı ve o anki hasta durumuna ve doktor kararına göre değişir canımFakültelerde mi aynı
Ağızdan mı alıyorsun fitil olarak mıProgesteron almaya yeni başladım, benim gibi yeni başlayıp aşırı yorgun hisseden var mı? Acaba onun etkisi mi yoksa hasta mı olucam?
Fitil olarak alıyorumAğızdan mı alıyorsun fitil olarak mı
Hayırlı olsunnn, sağlıkla kucaklamak nasip olsunBen bugün transferimi oldum inşallah olumlu ilerler Allah hepinizin gönlüne göre versin
Aralık topiğimizin ilk transferi kuzum inşallah bebeğin sımsıkı tutunur sanaBen bugün transferimi oldum inşallah olumlu ilerler Allah hepinizin gönlüne göre versin
Yapmaması lazım biraz stestende etkileniyoruzFitil olarak alıyorum
Amiiiinnn Sağlıkla tutunsun inşallahBen bugün transferimi oldum inşallah olumlu ilerler Allah hepinizin gönlüne göre versin
Son muayeneden sonra mi basladin canım fitile ?Progesteron almaya yeni başladım, benim gibi yeni başlayıp aşırı yorgun hisseden var mı? Acaba onun etkisi mi yoksa hasta mı olucam?
Nasıl geçti canım ? İyice sıkışık mi aldılar ? WC ye gitmeden ne kadar yattin ? Ben bu sefer çok su icmicem beni bu süreçte en çok etkileyen sıkışıklık. Bir de orası soğuk oluyor daha fena oluyorum yaBen bugün transferimi oldum inşallah olumlu ilerler Allah hepinizin gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?