Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 gün sonra ver 2 kat artarsa sorun yoktur. Şimdi de pozitif düşün kötüğü çağırma. Değer çok düşük değil geç tutunmuş 3. Gün embriyosunda değer daha az çıkıyor 5 ci günden. Hamile olduğunu önce kendine kabullandir stresten uzak dur kimseyi de ciddiye alma11. Günüm 3. Gün embriyosu hayır lekelenmem olmadı canm sizde değer normal mi
Güzel haberlerini bekliyorumAynen benimde hafif. Kasıklarımda da hafif var ama bel ağrısı dehasa zaten fıtıkta var ondan da olabilir. Ayy inşallah bende dayanabilirsem bakalım aslında yeni yıla bebeğin haberiyle girmek istiyorum ama ayy bilmiyorum karışıkmhisler duygular
Kaçıncı gün 40 çıktıCanım sonucum 40 çıktı ama çok düşük bir değer hala inanamıyorum doktor pozitif dediğinde yaşadığım o duygu selini size anlatamam 2 gün sonra tekrar kan vericem inşallah yükselir değerim güzelce dua edin lütfen Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah daha fazla aratmasın
Ben ilk gebeligimde söylemiştim kullandığımız ilaçları bildirdim somucta dogum düşünüyoruz haberleri olsunBide gittiğiniz normal kadın doğum doktoruuna tüp bebek olduğu bilgisini verdiniz mi?
Amin teşekkür ederim son adet tarihine göre. Birde hamilleik uygulaması indirmiştim orda da öyleHayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza 5+4 ü neye göre hesapladınız
Hepimiz güzel haberler alalım canım hepimizin ihtiyacı var. bide bugün mide bulantım başladı normal mi acabaGüzel haberlerini bekliyorum
Evet iki üç gün arayla zam gelmiş hemde doktoruma sordum bende ne kadar lazımsa ona göre fazla aldım zam gelmeden önceKızlar az önce ilaç aldım geçen haftadan bu haftaya ilaçlara zam gelmiş.prolutex iğne kutusu 850 alıyordum smdi 1000 olmuş bı kutusu sadce 3 gün yetiyor
Bende estrofem aldım 212 ye alıyordum 266 olmuş 3 gün önce zam gelmişKızlar az önce ilaç aldım geçen haftadan bu haftaya ilaçlara zam gelmiş.prolutex iğne kutusu 850 alıyordum smdi 1000 olmuş bı kutusu sadce 3 gün yetiyor. İntralipid serum da 1140 tı oda 1400 olmuş serumuda 12 haftaya kadr kullanıcakmısım
Evet evet yapmiycam inşallah tutmustur. Karnım ve belim çok.agriyor dünden beri. Karnimda değil göbeğim ağrıyor gibi bı değişik3. Güm embriyo geç öğreniliyor diye biliyorum kuzum bence yapma test gününü bekle çatlatma iğnesi de yanıltabiliyor
Ne oldu sonuç ?Kızlar benimde 11. Günüm kan sonucumu bekliyorum çok heyecanlıyım dua bekliyorum sizden esirgemeyin dualarınızı
Ben aşırı derecede çektim bel ağrısı kasık ağrısı falan transferim 11 indeydi bugün kese görmeye gittik çok şükür ikizBel ağrısı da yaşadınız mı böyle regl olacak gibi karın ağrısı falan.
İşte o ağrılar erken gebelik belirtisi böyle bıçak saplanmasi gibi bir sancı giriyor nefesin kesiliyor sonra geçiyor hemen dimi benimki bu şekildeydi ve transfer döneminde gebe olduğumu düşünmüştüm bu ağrılar 5.haftaya kadar devam etti bende korkma yani inşaallah keseyi sagliklica görürsün sonrada kalp atışı duydugunda içinde bir rahatlama olacakKızlar yaaa şuan hamile olan arkadaşlarıma soruyorum ya da daha önce hamilelik deneyimi olanlara; benim gün aşırı böyle en fazla 20 saniyelik belki daha az bir sancım oluyor varya anlatamam o acıyı.. Doktorum kanaman olmadığı müddetçe problem yok dedi ama sizde de var mı bu durum?? 2 ocakta keseyi göreceğim inşallah ama biraz bı duruma canım sıkılıyor canım çok yanıyor..
Yaaa gerçekten mi hadi hayırlısı olsun canımmm of acaba benim doktorum hem kese sonra sürpriz yapıp kalp atışını mı dinletecek napcakBen aşırı derecede çektim bel ağrısı kasık ağrısı falan transferim 11 indeydi bugün kese görmeye gittik çok şükür ikiz
İnşallah canım ama gerçekten çok zorluyor anlık bile olsa bide nasıl bir mucizeyse gelen o ağrı kesildikten sonra hiçbirşeyin yok rabbim nelere kadirsinnnİşte o ağrılar erken gebelik belirtisi böyle bıçak saplanmasi gibi bir sancı giriyor nefesin kesiliyor sonra geçiyor hemen dimi benimki bu şekildeydi ve transfer döneminde gebe olduğumu düşünmüştüm bu ağrılar 5.haftaya kadar devam etti bende korkma yani inşaallah keseyi sagliklica görürsün sonrada kalp atışı duydugunda içinde bir rahatlama olacak
Çok teşekkür ederim canım inşallah ikisini bir arada yaparYaaa gerçekten mi hadi hayırlısı olsun canımmm of acaba benim doktorum hem kese sonra sürpriz yapıp kalp atışını mı dinletecek napcak
Benim 22 Aralık transfer oldu. Şuan sancı istiyorum en büyük belirtilerden biri buKızlar yaaa şuan hamile olan arkadaşlarıma soruyorum ya da daha önce hamilelik deneyimi olanlara; benim gün aşırı böyle en fazla 20 saniyelik belki daha az bir sancım oluyor varya anlatamam o acıyı.. Doktorum kanaman olmadığı müddetçe problem yok dedi ama sizde de var mı bu durum?? 2 ocakta keseyi göreceğim inşallah ama biraz bı duruma canım sıkılıyor canım çok yanıyor..
Ay inşallah inşallaahhhÇok teşekkür ederim canım inşallah ikisini bir arada yapar