- 19 Ocak 2022
- 303
- 255
- 33
- 29
Arkadaşım biz neler beklemedik 2 hafta mi çok geldi gözüneKese ve kalp atışı arası çok uzun ya ben çarşamba gidicem kese için tekrar, ondan iki hafta sonra kalp atışı dedi yuh![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşım biz neler beklemedik 2 hafta mi çok geldi gözüneKese ve kalp atışı arası çok uzun ya ben çarşamba gidicem kese için tekrar, ondan iki hafta sonra kalp atışı dedi yuh![]()
5. Gün değerin çok güzel çıkmış canım bence bebişin seninle hiç boşuna evham yapma. Şimdi gittiğinde çok daha güzel bi değer göreceksin inşallah. Bizide haberdar etKızlar ben de 16 aralıkta transfer olmuştum. 5. Gün baktığımda 40 çıkmıştı ama 2 gündür bi içimde negatif çıkacakmış gibi kötü bi his var. Doktor 12. Gün de bak demişti ama bugün 10. Günüm dayanamayıp bakmaya gidiyorum. 2 gündür evde kendimi yiyorum düştü de ben o yüzden mi öyle hissediyorum diye. Lütfen şans dileyin orda olsun hala![]()
5. Gün değerin çok güzel çıkmış canım bence bebişin seninle hiç boşuna evham yapma. Şimdi gittiğinde çok daha güzel bi değer göreceksin inşallah. Bizide haberdar et![]()
Yani çok hafif var daha çok bel ve kasık ağrısı var banada haber ver test sonucunuBenim gögsüm ağrımaya başladı var mı o tarz belirti sendeben cuma günü yapacağım
![]()
Aynen benimde hafif. Kasıklarımda da hafif var ama bel ağrısı dehasa zaten fıtıkta var ondan da olabilir. Ayy inşallah bende dayanabilirsem bakalım aslında yeni yıla bebeğin haberiyle girmek istiyorum ama ayy bilmiyorum karışıkmhisler duygularYani çok hafif var daha çok bel ve kasık ağrısı var banada haber ver test sonucunutek embriyomuydu sizin? Bende cumartesi yada pazar yaparım testi inşallah sabredebilirsem
![]()
Canım benim insallahhhh tutunmustur bebeğinKızlar benimde 11. Günüm kan sonucumu bekliyorum çok heyecanlıyım dua bekliyorum sizden esirgemeyin dualarınızı![]()
Ben baktırdım canım bişe olmaz, yurtdışında hep alttan bakıyorlar sorun olmazKızlar ilk kese muayenesi. Ben alttan baktırmak taraftarı değilim. Alttan baktıran var mı?
Amin canım inşallahCanım benim insallahhhh tutunmustur bebeğin![]()
Merhaba bende 19 Aralık'ta transfer oldum 29 zunda kan vericem dün erken gebelik testi yaptım çok silik bir çizgi belirdi böyle şeyle karşılaşan varmı umudumu yitirmemem gerek demiMerhabainşallah hepimiz evlatlarımıza kavuşuruz. Bende Aralık'ta transfer olucam Allah'ın izniyle.. inşallah hepimiz pozitif haberleri alırız
![]()
Bende 6.günde ilk gebelik testi yapmıştım öylesine tamamen benimde silik çıkmıştı şuan elhamdülillah hamliyeyim keseyi görmeyi bekliyorumMerhaba bende 19 Aralık'ta transfer oldum 29 zunda kan vericem dün erken gebelik testi yaptım çok silik bir çizgi belirdi böyle şeyle karşılaşan varmı umudumu yitirmemem gerek demi
Pozitif gördükten sonra da yasak devam ediyor canim. İlk 3 ay riskliBu ilişki yasağı benimde kafam da soru işareti. Peki yum toplama günü eşimiz sperm vericek bu iğneleri vurduğumuz zaman ilişki yasak acaba sperm kaç günlük doluluk olsa daha iyi bilginiz var mj
Emojine bak lütfen olumlu düşün inşallah olumlu olsunKızlar benimde 11. Günüm kan sonucumu bekliyorum çok heyecanlıyım dua bekliyorum sizden esirgemeyin dualarınızı![]()
Canım sonucum 40 çıktı ama çok düşük bir değer hala inanamıyorum doktor pozitif dediğinde yaşadığım o duygu selini size anlatamam 2 gün sonra tekrar kan vericem inşallah yükselir değerim güzelce dua edin lütfen Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah daha fazla aratmasınEmojine bak lütfen olumlu düşün inşallah olumlu olsunheyecanla bende bekliyorum seni üzme kendi öyle hemen sonucu yaz
![]()