İyi yapmıssın progrestan fitil oksaparı estrofemi fln yazdırdım öyle olunca iyi oluyorEvet iki üç gün arayla zam gelmiş hemde doktoruma sordum bende ne kadar lazımsa ona göre fazla aldım zam gelmeden önce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi yapmıssın progrestan fitil oksaparı estrofemi fln yazdırdım öyle olunca iyi oluyorEvet iki üç gün arayla zam gelmiş hemde doktoruma sordum bende ne kadar lazımsa ona göre fazla aldım zam gelmeden önce
Ben çok ağrı çektim bel ağrısı kasık ağrısı bacak ağrısı endişe ettim kendi kendime pimpiriklendim ama çok şükür benimle ikiside korkma kanama olmadığı sürece hiçbir şey olmaz Allah’ın izniyleKızlar yaaa şuan hamile olan arkadaşlarıma soruyorum ya da daha önce hamilelik deneyimi olanlara; benim gün aşırı böyle en fazla 20 saniyelik belki daha az bir sancım oluyor varya anlatamam o acıyı.. Doktorum kanaman olmadığı müddetçe problem yok dedi ama sizde de var mı bu durum?? 2 ocakta keseyi göreceğim inşallah ama biraz bı duruma canım sıkılıyor canım çok yanıyor..
Aynen canımm zaten her ağrıdan sonra bakıyorum birşey var mı diye çok şükür bir problem yok ama ne bilim yaaaBen çok ağrı çektim bel ağrısı kasık ağrısı bacak ağrısı endişe ettim kendi kendime pimpiriklendim ama çok şükür benimle ikiside korkma kanama olmadığı sürece hiçbir şey olmaz Allah’ın izniyle
Dün bahçecideydim o kadar çok pozitif haber alan vardı ki kahkahalar havada uçuşuyordu inşallah Pınar da içlerindedir diye dua ettim. İnşallah pozitif sonucunu almıştır, aynı doktora gittiğimiz için ben daha çok merak ediyorumMerhaba arkadaşlar dün pınar in test günüydü ses soluk cikmadi iyi mi acaba özelden haberlesen var mı aranızdan ?
Allaha şükürler olsun çok çok sevindim sağlıkla gelsinler inşallahBen aşırı derecede çektim bel ağrısı kasık ağrısı falan transferim 11 indeydi bugün kese görmeye gittik çok şükür ikiz
Benimde 5+2 gösteriyor ama haftaya çağırdı doktorum kese içinAmin teşekkür ederim son adet tarihine göre. Birde hamilleik uygulaması indirmiştim orda da öyle
Canimm masallah kat kat katlanır insallah emojini değiştireyim hemen bende transfere gidiyorum dualarınıza talihim11. Günüm 3. Gün embriyosu hayır lekelenmem olmadı canm sizde değer normal mi
Dualarım hepinizle Rabbim bu yolda ter döken herkese en kısa zaman hayırlısıyla kalben bedenen zihnen sağlıklı salih evlatlar nasip etsin inşallah ❤benim şuan kasıklarımdan
ayyy canımmm çok sevindim duanda bizleri eksik etme.
Rabbim yar ve yardımcın olsun transfer anında; “Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr” oku canımmmKizlarrrr transfere gidiyorummm sizlerden dua bekliyorum dualarınıza beni de katın çook ihtiyacım var
Canım benim çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun okuyacağım mutlakaRabbim yar ve yardımcın olsun transfer anında; “Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr” oku canımmm
Kac çıktı hcgKızlar Selam, dün kan testimi verdim, negatif sonuçlandı.
Çok üzgünüm Rabbim tez zamanda kolaylıkla sağlıklı evlatlar nasip etsinKızlar Selam, dün kan testimi verdim, negatif sonuçlandı.
Canım kaçıncı gün embriyosu kalitesi ne bence 6.gün erkendir evet bazı kişilerde belli eder ama hepimizin bünyesi aynı degil 8.günü bekle derimBen 6. Gun embriyosu transferi oldum 20 Aralıkta. 30 Aralık test günüm. 4. Ve 6. Gün erken gebelik testi yaptım ikisi de negatif. Tekrar alıp yapmayı düşünüyorum yarın için
Bende öyle heyecandan herhalde hiç okuma falan yapmayı düşünmedim ne hikmetse o an aklıma bu geldi ve sürekli söyledim rabbim kolaylaştırdı elhamdülillahCanım benim çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun okuyacağım mutlaka
6. Gün emriyosu 5cc kalite. Düşük yani ama bir umut işte bekliyoruz. İlk embriyo çok kaliteliydi. 3ab idi. Kimyasallar sonuçlandı. O yüzden kaliteye çok takılmamak gerek galiba. O kadar karmaşık ki şans nasip işi çok bunda.Canım kaçıncı gün embriyosu kalitesi ne bence 6.gün erkendir evet bazı kişilerde belli eder ama hepimizin bünyesi aynı degil 8.günü bekle derim
Çok şükür Allahim sağlıcakla bizlere de nasip etsin hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olsunBende öyle heyecandan herhalde hiç okuma falan yapmayı düşünmedim ne hikmetse o an aklıma bu geldi ve sürekli söyledim rabbim kolaylaştırdı elhamdülillah
Kesinlikle öyle fakat şunu belirtmek icin söyledim orta kaliteli embriyolar daha geç kendisini belli ediyor bu sebepten 6.gün negatif görüp üzülmeyin diye Rabbim ol derse elbette önüne hiçbir şey geçemez hayırlısıyla pozitifi görürsünüz Allah’ın izniyle6. Gün emriyosu 5cc kalite. Düşük yani ama bir umut işte bekliyoruz. İlk embriyo çok kaliteliydi. 3ab idi. Kimyasallar sonuçlandı. O yüzden kaliteye çok takılmamak gerek galiba. O kadar karmaşık ki şans nasip işi çok bunda.