Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah. Çok iç açıcisin teşekkür ederim:)) umudumu yitirmiyorum hersey O'nun elindeKesinlikle öyle fakat şunu belirtmek icin söyledim orta kaliteli embriyolar daha geç kendisini belli ediyor bu sebepten 6.gün negatif görüp üzülmeyin diye Rabbim ol derse elbette önüne hiçbir şey geçemez hayırlısıyla pozitifi görürsünüz Allah’ın izniyle
Noramldir heralde zaten belirtileri arasında var diye biliyorumHepimiz güzel haberler alalım canım hepimizin ihtiyacı var. bide bugün mide bulantım başladı normal mi acaba
Dualarım hep sizlerle seninle Rabbim gönlüne göre versin tez zamanda nasip etsin canmCanım benim dularım hep seninle bende regl oldum yarına çağırıyorlar benim için dua edin şimdi neler olucak bakalım,
AminÇok üzgünüm Rabbim tez zamanda kolaylıkla sağlıklı evlatlar nasip etsin
İnşallah. Çok iç açıcisin teşekkür ederim:)) umudumu yitirmiyorum hersey O'nun elinde
0.2 çıktı 2 embriyo transferi olmuştum. İkiside 5. Gündü. Şimdi rahim filmi ve bağışıklığımı araştıracaklar.Kac çıktı hcg
Maşallah tutmuş artık hayrli uğurlu olsun inşallah tebrik ederimAy kızlar sonucum geldi 437 çıkmış şükürler olsun tuttu galiba. 10. Günüm. 21 aralıkta 40 çıkmıştı. Baya hızlı yükselmiş ikiz mi tuttu acaba?
Evet sanırım haklısın canm çok teşekkür ederim.. size buradan hep yazıcam Perşembe günkü değerimi de paylaşırım sizinle2 gün sonra ver 2 kat artarsa sorun yoktur. Şimdi de pozitif düşün kötüğü çağırma. Değer çok düşük değil geç tutunmuş 3. Gün embriyosunda değer daha az çıkıyor 5 ci günden. Hamile olduğunu önce kendine kabullandir stresten uzak dur kimseyi de ciddiye alma
Amin İnşallah canımMaşallah ne güzel sonuç almışsın inşallah daha güzel şeyler duyarız.
Ayy inşallah çok teşekkür ederimAllaha şükürler olsun çok çok sevindim sağlıkla gelsinler inşallah
Çok geçmiş olsun inşallah daha sonrası senin için çok güzel olur. Kalitesi nasildi peki ab falan mı. İnsan üzülüyor tabiki üzülme diyemeyecegim ama geçiyor bu günler de. Bende ilkini kimyasal yasadim şimdikiler sonuç bekliyorum zor atlamıstim ama takmiyorum artık hersey nasip kısmet. Tekrar denersin ve tutar o inşallah0.2 çıktı 2 embriyo transferi olmuştum. İkiside 5. Gündü. Şimdi rahim filmi ve bağışıklığımı araştıracaklar.
Tabiki canım hep aklımdasınız siz benim kader arkadaşlarımsınız Rabbim hepinizin gönlünü yapsın pozitif haberlerinizi ard arda alalım inşallahCanimm masallah kat kat katlanır insallah emojini değiştireyim hemen bende transfere gidiyorum dualarınıza talihim
Tebrik ederim çok sevindim sizin adınıza çift transfer mi oldunuz ?Ay kızlar sonucum geldi 437 çıkmış şükürler olsun tuttu galiba. 10. Günüm. 21 aralıkta 40 çıkmıştı. Baya hızlı yükselmiş ikiz mi tuttu acaba?
Beta m 40 çıktı canm pozitif yaniNe oldu sonuç ?
Youtube da bir video izledim doktor diyor ki 5.günden sonra vucuda lokasit hormonun yükseldiğini bundan önce yapıldığında negatif çıkacağını söylüyordu. Sakın modunu düşürmeBen 6. Gun embriyosu transferi oldum 20 Aralıkta. 30 Aralık test günüm. 4. Ve 6. Gün erken gebelik testi yaptım ikisi de negatif. Tekrar alıp yapmayı düşünüyorum yarın için
ayy cok guzel tebrik ederim kese goruntusunu atar misin acaba ikiz nasil gorunuyor merak ediyorum benim ki de 4 ocakta kese randevumBen aşırı derecede çektim bel ağrısı kasık ağrısı falan transferim 11 indeydi bugün kese görmeye gittik çok şükür ikiz
Ayyy çoookkk sevindimm. 21 aralıkta kaçıncı günündü canım ?Ay kızlar sonucum geldi 437 çıkmış şükürler olsun tuttu galiba. 10. Günüm. 21 aralıkta 40 çıkmıştı. Baya hızlı yükselmiş ikiz mi tuttu acaba?
Hayır canm 3. Gün embriyosu kalitesini söylemedi iyi kalitede embriyo transferini yaptık dedi o kadar ben kalitesinede çok bakmıyorum çünkü iyi olup tutmayan orta kalite olup tutan o kadar çok ki Rabbimin ol demesine bakıyorSeni cok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşadım. Allah devamını getirsin inşallah dualarım seninle.
5.gun embrıyosuydu dımı kalıtesı nasıl
Evet çift embriyo transfer edilmişti. Bakalım inşallah böyle devam eder. Kaç gündür kasık ağrılarım çok artmıştı o yüzden korkmuştum bayaTebrik ederim çok sevindim sizin adınıza çift transfer mi oldunuz ?