Gözün aydın canım değerin çok gğzel maşallah. 12. Gğn 50 olmasını kabul görüyolarBende bugün kan verdim 67.7 çıkmış iki gün sonra tekrar kan vermem gerekiyor sizce değerim çok mü düşük bu arada transferim onuncu günü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün aydın canım değerin çok gğzel maşallah. 12. Gğn 50 olmasını kabul görüyolarBende bugün kan verdim 67.7 çıkmış iki gün sonra tekrar kan vermem gerekiyor sizce değerim çok mü düşük bu arada transferim onuncu günü
Yok kuzum ne annesi ne ablaları ateşli hastalık geçirmedi diyorlar . Tek 9 yaşındayken bir boğaz enfeksiyonu geçirmiş tatildeyken ateşli . Birde kayınvalidem eşim zayıf diye ballı süt vermiş 5/6 aylıkken zehirlemiş hastaneye yatmış başka bişey yok. İyide herkesin boğazı ağrıyor biraz ateşi oluyorYüksek ateş kızamık gibi mesela eşimde de sperm problemi vardı üroloji doktorumuzla konuştuğumuz da bu durumumun sebebi ne olabilir diye sormuştuk bize birkaç sebep sonrasında da küçükken çocukların yüksek ateş geçirmesi erkek çocuğun yumurtalıklarını etkiliyor demişti ve tam olarak eşim bu durumu yaşamış aylıkken çok yüksek ateş öldü diye düşünmüşler düşünün.
Yok canım doğrudur ama yüksek ateş havale özellikle erkeklerde ileri de bu tarz sorunlara yol açabiliyor anne babaların çok dikkat etmesi gerekiyor bu yüzden.Yok kuzum ne annesi ne ablaları ateşli hastalık geçirmedi diyorlar . Tek 9 yaşındayken bir boğaz enfeksiyonu geçirmiş tatildeyken ateşli . Birde kayınvalidem eşim zayıf diye ballı süt vermiş 5/6 aylıkken zehirlemiş hastaneye yatmış başka bişey yok. İyide herkesin boğazı ağrıyor biraz ateşi oluyor
Evet olmadı ne yazık kiNaptın çıktı mı spnucun
Havale geçirmemiş vallaha bilmiyorum kuzum . Hadi diyelim oldu e totalde 3 milyon çıkıyor okadar transferim var bir 5 gün sonra 2 3 gün sonra tekrar 2 adet 3 gün sonra birtane 5gün ve şimdi tekrar 5 gün transfer oldum . Hiç birinde pozitif olmaması çok tuafYok canım doğrudur ama yüksek ateş havale özellikle erkeklerde ileri de bu tarz sorunlara yol açabiliyor anne babaların çok dikkat etmesi gerekiyor bu yüzden.
Hayırlı olsun canım belirtin neydi ?Merhaba bugün tekrar kan verdim transferin 11. Günü 1600 çıktı
Benim çok belirtim olmadı ben 5. Günü test yaptığımda çıkmıştı hemen bu kadar erken çıkmış olması ikizdir diye şüphe ettimHayırlı olsun canım belirtin neydi ?
anladığım kadarıyla embriyoların tutunmuyor sana doğru mu? Şayet öyleyse bilmiyorum hikayeni ama genetiğine baktırsanıza çünkü tutunmama sebebi ya rahim ya da genetikle alakalı.Havale geçirmemiş vallaha bilmiyorum kuzum . Hadi diyelim oldu e totalde 3 milyon çıkıyor okadar transferim var bir 5 gün sonra 2 3 gün sonra tekrar 2 adet 3 gün sonra birtane 5gün ve şimdi tekrar 5 gün transfer oldum . Hiç birinde pozitif olmaması çok tuaf
Rahim kendi kendine kalınlaşıyor bu transferimde 11 mm oldu ilaçsız . Tertemiz diyor şuana kadar 5/6 farklı jinekolog ve tüp bebek doktoru gördü bunlardan biri tanısal histeroskopi yaptı oda temiz evet geriye genetik kalıyor . Onuda almanya yapmıyor ilk denemem türkiyedeydi buda olmassa genetik için tekrar türkiyeye geleceğim .birde benden 50 ye yakın yumurta topluyorlar döllenen sayısı 15/20 oluyor 3 güne 3/4 tanesi geliyor 5 güne bu tedavide 2 tane kaldı . İlk tedavimde sadece 1 kalmıştı .anladığım kadarıyla embriyoların tutunmuyor sana doğru mu? Şayet öyleyse bilmiyorum hikayeni ama genetiğine baktırsanıza çünkü tutunmama sebebi ya rahim ya da genetikle alakalı.
Teşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin olsunGözğn aydın canım bizlerede dua et doktoruna sorabildin mi
Aaaa inşallah rabbim şeninde yüzünü güldürsünEvet olmadı ne yazık ki
İnşallah olur bu sefer ama genetikle alakalı bence hakkınızdan hayırlısı olsun inşallahRahim kendi kendine kalınlaşıyor bu transferimde 11 mm oldu ilaçsız . Tertemiz diyor şuana kadar 5/6 farklı jinekolog ve tüp bebek doktoru gördü bunlardan biri tanısal histeroskopi yaptı oda temiz evet geriye genetik kalıyor . Onuda almanya yapmıyor ilk denemem türkiyedeydi buda olmassa genetik için tekrar türkiyeye geleceğim .birde benden 50 ye yakın yumurta topluyorlar döllenen sayısı 15/20 oluyor 3 güne 3/4 tanesi geliyor 5 güne bu tedavide 2 tane kaldı . İlk tedavimde sadece 1 kalmıştı .
Amin inşallahAaaa inşallah rabbim şeninde yüzünü güldürsün
Ben ☺ sol bacağım kasığıma kadar çekildi bi kaç günTransferin 9.gününden merhaba ilk günden beri kasıklarımda ağrı vardı zaten bel ağrısı da 4. Gün başladı bugün sol bacağımda çok ağrı var kasıklara doğru çekiliyor gibi böyle belirti yaşayan var mı ?
Öncelikle geçmiş olsun. Yerinizde olsam şimdiye kadar tutunmamis imkanlar da hazırsa vakit kaybetmeden direkt genetige baktirirdim. Ne varsa artık ilaçla ya da başka çözüm yolları illaki öneriyorlar. 50 yumurta basit değil maaasalah ama işte kuvvetle ihtimal genetik odaklı çözümden başka bir şey yok gibi görünüyor döllenen sayılara da bakılırsa. Yaşınız kaçtı ?Rahim kendi kendine kalınlaşıyor bu transferimde 11 mm oldu ilaçsız . Tertemiz diyor şuana kadar 5/6 farklı jinekolog ve tüp bebek doktoru gördü bunlardan biri tanısal histeroskopi yaptı oda temiz evet geriye genetik kalıyor . Onuda almanya yapmıyor ilk denemem türkiyedeydi buda olmassa genetik için tekrar türkiyeye geleceğim .birde benden 50 ye yakın yumurta topluyorlar döllenen sayısı 15/20 oluyor 3 güne 3/4 tanesi geliyor 5 güne bu tedavide 2 tane kaldı . İlk tedavimde sadece 1 kalmıştı .
Nasip isi bu. Eşimin sperm sayısı normalden de fazla. Bende de hiç bir sorun yok. Daha önce normal hamileliğim oldu ama sonlandırma gerekti. Şimdi 3 senedir istiyordum olmadı dış gebelik geçirdim sulalemizde yok ama. En son tedaviye karar verdim. Hiç bir sorunumuz olmasa da çocuğumuz da olmadı. Kimse de acikliyamiyor malesef bana sadece çok stress yapıyorsun dedi. O zaman kimsenin çocuğu olmaz her kes stresli. Yani bazen kısmet deyip beklemek lazım doğru zamaniGenetik temiz ailede herkesin çocuğu var biz hariç. Sperm azlığının sebebini bilmiyor kimse doktorlarda açıklayamıyor . Ateşli hastalık geçirmiştir diyolar ama iyide gerkes ateşli hastalık geçirdi oda saçma geliyor . Çözemiyorum