Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün kan testi verdim 74 çıktı bugün tekrar vericem doktorum değerimin iyi olduğunu söylediCiddi misinnn. Şuan hamile misin?
Canımm herşey Allah’tan vakti zamanı geldiğinde Rabbim kucağını sağlıklı evlatlarla doldursun inşaAllah, ben bu durumu 3 kez yaşadım o yüzden seni çok iyi anlıyorum, Rabbim emeklerimizin karşılığı en güzel şekilde versin inşaAllah Nacizane fikrim 1-2 ay ara ver vücudun dinlensin çünkü çok ilaç kullanıyoruz ve Rabbim en doğru hayırlı zamanda nasip etsin benim duam hep bu şekilde oldu.Arkadaşlar selam testim negatif, ara vermeden devam etmek istiyorum fakat farklı doktorla. hemen başlatıyolar mı nasıl olcak adet olduktan ne kadar süre sonra gitmek lazım
Gözün aydın canım sağlıkla katlansın inşallah209 çıktı değerim
Bence gayet güzel artışlar olmuş sağlıkla kucağına almayı nasip etsin RabbimArkadaşlar bende 3. Testimi verdim betalarım
7. Gün 14
9. Gün 32
13.gün 150
Böyle olupta sağlıkla ilerleyen var mı 48 saatte 2 katına çıkıyor ama 13. Güne göre değer düşük mü transfer gününü saymazsak 12.günüm
hayırlı olsu muhtemelen ikizkızlar şimdi ben tek embriyo transferi yapılmıştı ilk test 9. gun yaptım 59,59 sonra 11. gun yaptım 234,9 çıktı 14, gunde 720,30 çıktı ve dün yaptım 2058 çıktı tek olupta bu seklıde ılerleyen var mı ben cok şaşırdım herkes 2 kat bende 4 kat cıkıyor tek keseyi daha gormeye gidemedim sizde yasayan var mı boyle bir sey :)
Çift embriyo 5AaYumurta kaliteniz neydi acaba
Ay çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahDün kan testi verdim 74 çıktı bugün tekrar vericem doktorum değerimin iyi olduğunu söyledi
Amin inşallahGözün aydın canım sağlıkla katlansın inşallah
Kaçıncı günde gördüm keseyiKizlar merhaba ben bu gün keseyi gördüm ama diğer taraftaki ne anlayamadim
Ben varım şuan 5+6 dayızBen de çok geç olmadan giderim diye düşünüyorum . Aranızda pgt yaptıran var mı arkadaşlar ?
Bizimkisi doğal yolla çıkıyor . Yani 1/2 milyon çıkış var ama olmuyor çözemedik kimsede anlamış değil . En son doktor ya buladar embriyo transferi olmussun kimyasal bile yok çöröiyorum dosyana bakıyorum kalıyorum dedi . Ama almanyada pgt yasak belki embriyolar sıkıntılı bilmiyorum genetik analizi yaptırmamız lazım galiba . Başka bakılacak birşeyde yok tanisal histeroskopi yapıldı rahim temizdi birde belki çizik atarlar türkiyede yaptırırsam ama cidden başka birşey kalmadı yapılacak ama yok tutunmuyor .Bizimkide erkek infertilitesi sorun ne tam olarak henüz transfer olmadım ilk kez olucam ocakta naspise biz azospermdik
Geç tutunmuştur. Ben 9.cu gün 10 la öğrenip doğuranı biliyorum önemli olan 2 katı artışArkadaşlar bende 3. Testimi verdim betalarım
7. Gün 14
9. Gün 32
13.gün 150
Böyle olupta sağlıkla ilerleyen var mı 48 saatte 2 katına çıkıyor ama 13. Güne göre değer düşük mü transfer gününü saymazsak 12.günüm
Maşallah canım yek embriyo muBen varım şuan 5+6 dayız
Geç tutunmuş ama normal değerin önemli olan bu şekilde artimin devam etmesi bir kaç gün sonra ver tekrarArkadaşlar bende 3. Testimi verdim betalarım
7. Gün 14
9. Gün 32
13.gün 150