Benim bugün 2. Gün çarşamba yapsam mı test bilemedim. İlk denememde 9.gün yapmıştım pozitif çıkmıştı ama onları yaşamamış gibiyim herşeyi unutmuşumCanım 5.gün hayali çizgi gördüm 7.gün daha belirgindi 10.gün kanda kesinleşti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim bugün 2. Gün çarşamba yapsam mı test bilemedim. İlk denememde 9.gün yapmıştım pozitif çıkmıştı ama onları yaşamamış gibiyim herşeyi unutmuşumCanım 5.gün hayali çizgi gördüm 7.gün daha belirgindi 10.gün kanda kesinleşti
Benimki deli cesaretiydi kuzum ya sen yine de bekle istersenBenim bugün 2. Gün çarşamba yapsam mı test bilemedim. İlk denememde 9.gün yapmıştım pozitif çıkmıştı ama onları yaşamamış gibiyim herşeyi unutmuşum
Canım seninki kaçıncı gün embriyosuydu ? Birde herkesin bir olmuyor bence germe şimdiden kendini bence gününü bekleMerhaba, ben de pazartesi saat 16.00 da dondurulmuş iki embriyo transferi oldum. Ben de dayanamayıp bu sabah kan verdim benim negatif çıktı maalesef. Sizinki başlamış ne güzel. Devamı gelir sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah
Bende bitane afacan var tuttu çok şükür şimdi 2. Transfer oldum ama görsen ilk defa yapıyormuş gibiyim şaşkın ördek gibiyimBenimki deli cesaretiydi kuzum ya sen yine de bekle istersen
Öyle olur ya çok normal Rabbim afacana uzun ömürler versin inşallah bu bebiş de tutarBende bitane afacan var tuttu çok şükür şimdi 2. Transfer oldum ama görsen ilk defa yapıyormuş gibiyim şaşkın ördek gibiyim
Amin inşallah nerede umutlu haber bekleyen varsa Rabbim müjdesiyle müjdelesin. Her evden bebek sesleri duymayı Rabbim nasip etsinÖyle olur ya çok normal Rabbim afacana uzun ömürler versin inşallah bu bebiş de tutar
Çok teşekkür ederim, evet intralipid takılacak canım, doktor bir de bunu deneyelim dedi, bir de geçen sefer embriyo sabahtan çözülmüştü, şimdi bu geceden çözdürüp durumuna bakacaklarmış öyle dedi doktorAllah'ım yar ve yardımcın olsun canım. Serum takılacak dediğin intralipid mi takılacak canım
Bana da bu transferde intralipid serum taktılar gebelik olurda devam ederse 2 haftada bir takacakmisiz. Dr son kursunumuz dedi. Bu arada benimde dondurulmuş 3. Gün embriyolariydi cozdurup 5. Güne gitmelerini beklediler elhamdülillah 5. Gün embriyosu olarak transfer edildiler.Çok teşekkür ederim, evet intralipid takılacak canım, doktor bir de bunu deneyelim dedi, bir de geçen sefer embriyo sabahtan çözülmüştü, şimdi bu geceden çözdürüp durumuna bakacaklarmış öyle dedi doktor
Değerin çok güzel canım Allah devamını getirsin inşaallahTransferimin bugün 8.günü kan testi 74 çıktı yarın tekrar vereceğim
Sen beni yanlış anladın tabiki iyi niyetini anlıyorum haklısın da . Bu sitede ilaçlari satmak siteden atılma sebebi olsrak goruluyor . Ben de sen zor duruma düşme diye sadece hatırlattim. Yoksa bu zorlu tedavi sürecinde tabiki birbirimize destek olalım .Canım satış için değil pahalı bir ilaç yanlış almışım eczane de değiştirmiyor bende ihtiyacı olan birine verip yenisini almak istiyorum onun için yazdım zaten piyasa fiyatına değil daha uyguna veririm hem ihtiyacı olna birine faydası olur hem de bana
Gaz ve mide ağrısı var bide çabuk yoruluyorum. Bana kağıt verdiler kağıtta öide bulantınız olursa doktorunuza mutlaka bildirin diye sizE denilmedi mi ? Kalbini bozma tutunur Allahın izniyleKizlar, tam şuan 6. Günüme girdim transfer sonrası iki gündür çok gaz sancım var. Bu şikayeti çeken var mı ? Üstüne birde ağır grip atlatiyorum berbat durumdayım gerçekten. İns embriyolardan bari biri tutar.
Dünden beri rahimde keskin ama saliselik sancı, kasıklarda yorgunluk ve minik minik iğne gibi batmalar var. Bide bacaklarıma vuran hafif yaygın ağrılar.
Bende test günüm gelse de test yaptırsam diye bakıyorumBu arada biraz araştırdım kadınlar kulübünü insanlar 5. Gün bile kaset testlerde pozitif görmüşler. Ben cesaret edemiyorum test yapmaya ne idrar ne kan, gerçekten bana kalsa 1 ay yaptirmicam takilicam böyle
Bana söylemediler şimdi yazdım hemşireme kustum ben bu akşam afedersiniz bütün gün de çok kötüydümGaz ve mide ağrısı var bide çabuk yoruluyorum. Bana kağıt verdiler kağıtta öide bulantınız olursa doktorunuza mutlaka bildirin diye sizE denilmedi mi ? Kalbini bozma tutunur Allahın izniyle
Gebelik olabilir canım belirtilerin. İnşallah öyledir.Kizlar, tam şuan 6. Günüme girdim transfer sonrası iki gündür çok gaz sancım var. Bu şikayeti çeken var mı ? Üstüne birde ağır grip atlatiyorum berbat durumdayım gerçekten. İns embriyolardan bari biri tutar.
Dünden beri rahimde keskin ama saliselik sancı, kasıklarda yorgunluk ve minik minik iğne gibi batmalar var. Bide bacaklarıma vuran hafif yaygın ağrılar.