Bende öyle düşünüyorum sabah uyanır uyanmaz çıkarım 10 gibi inşallah pozitif haberi almış oluruzİnşallah yarın bol pozitifli bir gün olur En geç 9 gibi gitmeyi düşünüyorum siz kaçta gideceksiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyle düşünüyorum sabah uyanır uyanmaz çıkarım 10 gibi inşallah pozitif haberi almış oluruzİnşallah yarın bol pozitifli bir gün olur En geç 9 gibi gitmeyi düşünüyorum siz kaçta gideceksiniz
İnşallahBende öyle düşünüyorum sabah uyanır uyanmaz çıkarım 10 gibi inşallah pozitif haberi almış oluruz
Embriyonun bir tanesi tek, diğerleri de çift donduruldu demek herhalde.Kızlarrr bilgisi olan yok mu hiç inanın ben çok merak ediyorum bunu
Galiba biri tek ikincisi çift embriyo demek.Kızlarrr bilgisi olan yok mu hiç inanın ben çok merak ediyorum bunu
Benim tansiyon ve şeker ilacım var. Şeker ilacı olarak diaformin kullanıyorum. Transferimi 3. Günü bugün. 10. Gün pozitif olursa sonuç kesecek ilacı diyetle devam edeceğim. Yeterli gelmezse diyet insülin baslanacakKızlar transferden önce şeker ve kolestrol ilacı kullanan varmıydı aranızda ve transferden sonra içmeniz ya da içmemeniz konusunda doktorunuz bişey söyledi mi lütfen ilaçları kullanan varsa bilgi verebilir mi
Bilmiyorum canım. Embriyologa yada hekimine sorman en doğru cevap olacaktır canimKızlarrr bilgisi olan yok mu hiç inanın ben çok merak ediyorum bunu
Detox görevi gören Yeşilçay maydanoz bitki çaylarıKızlar ben maydonoz naneyi falan bilmiyordum mesela neler yasak ben tam olarak bilmiyorum biraz endişelendim ikisini de tükettim bu süreçte çünkü
Ödem atıcı sebzeler maydanoz roka vs hemşire transferden sonra bunları yeme demişti henüz yemedim bende. Bitki çayları hazır kahveler… İnşallah birşey olmamıştır ama dikkat et bundan sonra ki sürecindeKızlar ben maydonoz naneyi falan bilmiyordum mesela neler yasak ben tam olarak bilmiyorum biraz endişelendim ikisini de tükettim bu süreçte çünkü
22 aralık tek embriyo yazar mısın canımKızlar herkese merhaba. İnşallah herkes hayırlısıyla hayırlı bir evlada kavuşur. Ben aralık ayı transfer olacaklar diye bir başlık göremediğim için açtım burayı. Aralık ayında transfer olacakları bekliyorum
ANNE ADAYI TRANSFER TARİHİ EMBRİYO DURUM@Mystery306 14 KASIM @nevra07 16 ARALIK 2 Embriyo @tadella 8 ARALIK @whiterabbit 23 ARALIK @nazlidrc 4-5 ARALIK @Safransari 23-25 KASIM @Semsem21 27-30 KASIM @Umut9692 6 ARALIK @ilaybelis 7 ARALIK 2 Embriyo @ShErlok92 5 OCAK 2 Embriyo @Maviyasemin 1 ARALIK @pinar7834 13 ARALIK @Esra2015 5 ARALIK @mucize12 11 ARALIK @fsrgnr 20 ARALIK 2 Embriyo @zxcjkl 5 ARALIK @Glsm89 4 ARALIK @b1k2 1 ARALIK 2 Embriyo @kbrkddd61 14 ARALIK @flower00 30 KASIM @Htc1059 8 ARALIK @yarinsiz 4 ARALIK @Dfn1903 4 ARALIK @Mujdem1825 2 ARALIK @anneolmakkistiyorumm 29 ARALIK @Aliece 7 ARALIK 2 Embriyo @pofolperisi 11-15 ARALIK M Merii1010 11 ARALIK @Maviboncuk58 9 ARALIK @Meryembess 11 ARALIK 2 Embriyo @mrsdeniz1111 6 ARALIK 2 Embriyo @ffffffff 6 ARALIK S sutlac40 12 ARALIK @seygok 22 ARALIK @nehirgibi99 5 ARALIK @Lilaa91 5 ARALIK @dunyadabiri 5 ARALIK @gunes916 9 ARALIK @mucize12 11 ARALIK @gzmist34 15 ARALIK @Bidebayilistersenferiha 6 ARALIK @Ebkebk 26 ARALIK @Edebiyatcii 4 ARALIK 2 Embriyo @Mukaddes33 4 ARALIK 2 Embriyo @brcdrsn 5 ARALIK @Efo2023 7 ARALIK @MrsDerya 7 ARALIK 0 06hk06 16 ARALIK @chapter 11 ARALIK 2 Embriyo @namuzmr 12 ARALIK @pastakek 4 ARALIK @Mrs-cicek 4 ARALIK @Papatya_30 4 ARALIK @gunesh9 5 ARALIK mrsbussy 11 ARALIK @huzur 7735 4 ARALIK @Kivirbas95 20 ARALIK @Sneeuwvlok 14 ARALIK @evamaysa 11 ARALIK 2 Embriyo @ayfers 9 ARALIK @Suzi17 12 ARALIK 2 Embriyo Gulumse90 21 ARALIK 2 Embriyo @Turkan mammadova 4 ARALIK @maviportakalcicegi 7 ARALIK @Garipserce 11 ARALIK 2 Embriyo @yasemin9191 14 ARALIK @frdn 23 ARALIK @1649y 25 ARALIK @Nalandgn 13 ARALIK S SabrveDua 15 ARALIK @Colorfull48 4 OCAK Y ykdeniz 14 ARALIK @Ftm00 12 ARALIK 2 Embriyo K kubra712 15 ARALIK @Slnmrtt 21 ARALIK 2 Embriyo @merry06 13 ARALIK 2 Embriyo @papatya157 13 ARALIK 2 Embriyo @prensess18 23 ARALIK @htmlhtml 18 ARALIK 2 Embriyo @Samyeli148 21 Aralık 2Embriyo
Endişelenmene gerek yok canım. Sıkıntı olsaydı belli olurdu. Bundan sonra daha dikkatli davranırsin olur biter canım.Kızlar ben maydonoz naneyi falan bilmiyordum mesela neler yasak ben tam olarak bilmiyorum biraz endişelendim ikisini de tükettim bu süreçte çünkü
Çok teşekkür ederim cevabın için bende ilacımı kullanıyorum doktorum herhangi bişey demedi hemşireler yumurtaları büyütürken içebilirsin demişti ama transfer sonrasını sormamıştım çok tedirgin oldum birdenBenim tansiyon ve şeker ilacım var. Şeker ilacı olarak diaformin kullanıyorum. Transferimi 3. Günü bugün. 10. Gün pozitif olursa sonuç kesecek ilacı diyetle devam edeceğim. Yeterli gelmezse diyet insülin baslanacak
Merhaba, ben de pazartesi saat 16.00 da dondurulmuş iki embriyo transferi oldum. Ben de dayanamayıp bu sabah kan verdim benim negatif çıktı maalesef. Sizinki başlamış ne güzel. Devamı gelir sağlıkla kucağınıza alırsınız insallahmerhaba kizlar bende bisey sorabilirmiyim , tup bebek yaptirdim pazartesi 2 dondurulmus embryo transfer edildi, histeroskopi ameliyati oldum. Transferden sonra 4cu gun hastanedeydim kan verdim bos durmayim diye bisey cikmayacagini bilerekten 0.39 cikti bugun 6ci gun verdim 6.76 cikti doktor gebelik baslamis dedi 6ci gun aslinda cok cok erken test vermek icin ama dayanamadimmmm .
6ci gun beta hcg kan’a gecmeye basliyormus. Bana dua edermisinizzzz
6ci gun kan veren varmi aranizda?
Kaçıncı gün test yaptın canımAynen canım tek embriyo 5AA kalitedeydi
Kolestrol için olan ilaçları bilmiyorum ama sorsan iyi olur canim. Çünkü bazı ilaçlar bebeğe zarar verebiliyor. Mesela 6 ay önce hekimim benim tansiyon ilacimi gebelikte kullanılabilecek bir tansiyon ilacına göre değiştirdi.Çok teşekkür ederim cevabın için bende ilacımı kullanıyorum doktorum herhangi bişey demedi hemşireler yumurtaları büyütürken içebilirsin demişti ama transfer sonrasını sormamıştım çok tedirgin oldum birden
Bu linkte bir diyetisyen bilgi vermiş canım istersen bakabilirsin. Bitki çaylarını geçici süreyle ben hayatımdan çıkardım. Günde sadece bir bardak siyah çay iciyorum başka birşey içmiyorumKızlar ben maydonoz naneyi falan bilmiyordum mesela neler yasak ben tam olarak bilmiyorum biraz endişelendim ikisini de tükettim bu süreçte çünkü
Canım 5.gün hayali çizgi gördüm 7.gün daha belirgindi 10.gün kanda kesinleştiKaçıncı gün test yaptın canım
Teşekkür ederim inceliyorum hemenBu linkte bir diyetisyen bilgi vermiş canım istersen bakabilirsin. Bitki çaylarını geçici süreyle ben hayatımdan çıkardım. Günde sadece bir bardak siyah çay iciyorum başka birşey içmiyorum
Merhabalar canim, hic uzulme!!! Daha cok erken ben daha oncede tup bebek yaptim 8/9 cu gun cikiyor genelde .. tekrar verirsin umarim iyi cikar . Sonuc suan ne cikmisti ?Merhaba, ben de pazartesi saat 16.00 da dondurulmuş iki embriyo transferi oldum. Ben de dayanamayıp bu sabah kan verdim benim negatif çıktı maalesef. Sizinki başlamış ne güzel. Devamı gelir sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah